Борисов: ГЕРБ е готова да управлява, позиционирал съм се за първа политическа сила

Който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл, каза той
Обновена: 8 сеп 2024 12:34 | 8 сеп 2024 12:00, Анисия Иванова
487
Борисов: ГЕРБ е готова да управлява, позиционирал съм се за първа политическа сила
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ е готова да управлява. Президентът е прав в едно, всички трябва да се позиционираме. Аз съм се позиционирал за първа политическа сила, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Пловдив.

От трибуната на парламента отказах подкрепата на ДПС, аз съм се позиционирал и никога ДПС не са ме подкрепяли за нещо, нито за президентски, нито за парламентарни избори, нито в парламента, посочи още Борисов.

Той каза, че не може да отрече, че заедно с ДПС са направили най-сложните решения, когато всичките се криели от тях -  помощта за Украйна, съдебната реформа и новия бюджет.

Който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл, посочи Борисов. По думите му отсега трябва да се позиционира направата на правителство.

"Ще довършим Околовръстното на Пловдив и стадион "Локомотив" с парите от бюджета, обеща той.

"Всеки да се стегне, да си изкара добър резултат, да се вдигне избирателната активност, за да можем да направим правителство. Ние, ако от сега започнем с "анти", как ще направим правителство? В момента това, което се е случило, е ново разделение. С кой ще направим правителство?", попита лидерът на ГЕРБ.

Нашето верую е ниски данъци, спокоен бизнес, и работа за бизнеса, за да работи добре и да генерира приходи. В момента това, което вчера се е случило, е ново разделение. ПП-ДБ казали, че не могат с Възраждане, не могат с ДПС, с нас не можели. Като изключим отсега няколко партии, то няма смисъл от избори. А трябва да е точно обратното, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


487
Още от Избори 2024
Румен Христов: Двупартийна коалиция няма да е достатъчна за кабинет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Те повишават цените наГАЛОШ НА ПРОТЪРКВАНЕ? ... Защо?..За да се правят на МЪДРИ.. така наречени ШушонКОМУНИСТИ.. Надявам се, че ние БЪЛАГРИТЕ сме ГЕНЕТИЧНО МЪДРИ - ПЪРВИ ДЕЦА НА ОРФЕЙ РОДОПЕЕЦА КАНОС - ПРЪВ ЕВРОПЕЕЦ (ТА нали сме ХОРА на земята на Орфей Родопееца Канос) бичета ясно на всички от тях и ги оставям да гният по Комун, Чалга Духане на ПАЛАМУДИ... ясна им е работата на всичките КОМУНИСТИ.. оставете ги да си гният в мислите .. тяхната работа е кристално ясна - ЗАГИВАТ
319
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най-добре /аце се " позиционирай " при мис Гaщu да сменя памперса , че чуркалото вече за нищо не става освен да мокри крачола , а какво ще е това твое управление без Мата Хари , без жипа , без чувалите , без рекета , без контрабандата , пък кой там вече те брои за нещо .
318
2
 
9
 
! Отговори
Мицотакис преди 1 седмица
Обеща по-високи пенсии и заплати на гърците,а чухте ли тулупа да казва нещо такова?Него го интересуват само назначенията и кражбите,че чекмеджета взеха да се изпразват.
317
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Комунистическа тикво, напусни герб и остави Цецка Цачева да се оправя.
316
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не си правя труда да прочета статията, тъй като аз вече знам отговора... алчни хора на върха искат повече пари... ПоТъпи от алчните нема на ЗЕМЯТА, понеже те нямат даже и фантазия ни са (((СЛЪНЦЕ))) .. ни за ЗЕМНО... те са на ЛУНАТА.. на мечтата на всека ЖЕНА да й се КАЧАТ на ЛУННАТА ПОВЪРХНОСТ.. Период на изчакване .. (понеже саТъпи и не знаят без средната мъдра класа от народа какво да правят) Икономиката е в ужасно състояние (ни напред, ни назад) и те повишават цените на *** НА ПРОТЪРКВАНЕ?
315
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ГЕРБ винаги нагло лъжат. Мутрите не са готови да управляват, а пак да крадат с подкрепата на ДПС, както и досега.
314
3
 
11
 
! Отговори
хах преди 1 седмица
Позиционирал - тоест напазарувал и уредил гласове
313
2
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 1 седмица
" Голям залък хапни, голяма дума не казвай"! " Рибата още в морето, той сложил тигана". Народни мъдрости! Кой ти дава право Боко- козята брада, да обещаващ средства за магистрали, водоснабдяване, стадиони и т.н.! Може само със средства от нощното ти шкафче!
312
4
 
6
 
! Отговори
Абе преди 1 седмица
Баце много загорял нещо,да не е ходил на Карибите да си наглежда офшорните милиарди?
311
5
 
3
 
! Отговори
ПП затихва преди 1 седмица
Тези от ПП явно са дефектни. Чета коментарите им. Въздух без налягане. Просто хвърлат празно за пълно колкото да отчетат дейност. НЕХО няма да плаща, Асен Баба завлече каквото можа. Никой не купува провиотици след като видя кой ги произвежда. Аз в петък си купих добавки с Глутамин. Абе, айде стига.
310
4
 
14
 
! Отговори
Хората преди 1 седмица
Абе тиквун! Хората не те искат!
309
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво ще управляваш? Това вече не остана нищо читаво за управляване. Търкулнахте големият камък по надолнището и се лъжете че ще го управлявате.
308
3
 
11
 
! Отговори
Позиционера Оцеола преди 1 седмица
Съдейки по Столична община, позиционирането е ясно: Всички, начело с ГЕРБ срещу първите ПП-ДБ с цел краденето да продължи необезпокоявано. ГЕРБ никога не би тръгнал срещу корупцията, защото това е да се борят със себе си. За това посланието звучи така: да крадем дружно, като за нас като първа сила се пада лъвския пай.
307
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Комунист - този, който си подтиска пръднята с часове, и часове, и часове, и дни, и дни, и седмици, и седмици, и години, и години... Покорния народ го гледа.... гледа как шкембето му се издува от пръднята..... и накрая комуниста като пръдне вулкан изригва и цели народности погълва!
306
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бокко Суджукфреди, владетеля на маркуча, магьосника на суджука си избърса задните части с Мария Габриел. Ако я беше оставил да състави кабинет, в момента тя щеше да е премиер! И дефакто ГЕРБ щяха да са на власт! Тя остави поста еврокомисар и дойде да стане премиер, но Бокко я прецака. Бокко Суджукфреди не иска друг да е премиер от ГЕРБ, освен него защото го е страх да не загуби контрол!
305
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мазния десен комунист се готви да управлява. Вярвайте му деца.
304
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Комунист - този, който си подтиска пръдянята с часове, и часове, и часове, и дни, и дни, и седмици, и седмици, и години, и години .... и накрая като пръдне вулкан изригва и цели народности погълва!
303
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами Боку,е пич и с народа a ПП окрадоха бюджета на държавата само за 9 месеца, истинска украинска партия
302
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Някои страни от ЕС вече започнаха да си проправят път към Русия. В Брюксел са бесни, защото те си приготват изход, а за Брюксел няма изход, няма изход за Германи и Франция, да не говорим за американската слугиня България.
301
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бъдещето на ЕС е неизбежен разпад.