Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори

Диджеят е изненадан от реакцията на хората
Обновена: 18 сеп 2024 18:02 | 18 сеп 2024 17:55, Инна Ангелова
407
Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори
Снимка: Iskra Angelova, Facebook

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време”, каза DJ Marten пред Радио София.

“Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат”, каза още Marten.

Той е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович, а социалните мрежи не спират да коментират случката.

Още по темата
Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още по темата: ДжоковичпесенDJ Marten
Още от Общество
От догодина всеки втори пенсионер ще е беден
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
На мястото на Камелия бих се срамувал да крада чужди песни и да ги представям за свои.
266
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Браво на момчето. Смърт на чалгата. Тя води до умствена и психическа деградация.
265
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
DJ Marten, защо се срамуваш да напишеш името си на кирилица???
264
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Всъщност това е повод да се организира още един мач с друг водещ разбра се и Камелия на живо.
263
8
 
30
 
! Отговори
Kris преди 1 ден
Този незнам ди джей ли е какво е, но определено не е на ясно къде се намира и каква е целта на събитието. Идва на крака човек да помогне в нещо за болни деца, и тоя ще му се прави на важен.... Джокович ще му се моли, оня ще се хили като неандерталец. Що за простащина ?????з
262
22
 
10
 
! Отговори
Отговор! преди 1 ден
НЯМА да се пуска преводна СРЪБСКА песен на българска земя! Да, там в чалготеката си я слушайте колкото искате! Евала на Мартен!
261
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Анонимен 304 Оригинала на песента всъщност е гръцка песен на Пасхалис Терзис - Астатос. Много често се случва да се вземе мелодията на дадена песен и да се преведе на съответния език за да се разбира повече от местните. Проблема става когато се вземе една хубава мелодия и текста е пълна боза защото трябва някак си да го нагласи спрямо музиката и понякога се получава лошо копие. Песента на Камелия е сполучлива.
260
4
 
7
 
! Отговори
бичис ен блоу преди 1 ден
До Простотия до шия "А никой не написа и 1 ред, нали този мач беше благотворителен" ---------------- абе ти немаш ли си друга работа освен да гледаш в чуждото канче? Когато успееш да събереш 15 000 човека, които искат само да те видят на живо, тогава ще задаваш въпроси какво ще стане с парите! Ако не си разбрал - организацията е на гришо, съответно ще прави каквото сметне за добре (и морално) с парите! Не е длъжен да помага на който и да било. Всичко опира до неговото лично решение!
259
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Явор "Джокович и другите могат да си я пускат на частни партита" ------------- станахте двама, които не разбрахте, че всъщност това си беше точно частно парти на джоко и гришо! 15 000 билета, разпродадени за няма и половин ден! 15 000 човека отишли да видят джоко на живо.. на частното му парти! И некав клоооун се прави на музикален стожер?!
258
7
 
15
 
! Отговори
Простотия до шия преди 1 ден
Цял ден всички медии гърмят с тая простотия защо някой не пуснал чалга на някой друг. А никой не написа и 1 ред, нали този мач беше благотворителен, колко пари събраха, на кои деца ще помогнат, ще дарят ли сумата за лечение на тези, които се нуждаят. Това са големите въпроси, ама те не са интересни, интересна я простотията, а тя ходи по хората...
257
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тоя водещ не е достатъчно умен за да разбере че се изложи много. Друг е въпроса че трябваше да поканят Камелия на самия мач да изпълни песента на живо. Това е среща за забавление все пак.
256
2
 
11
 
! Отговори
Хари преди 1 ден
Явно Ковида дава голямо отражение на нацията ни в лавината от постове.Всичко е в стил,защо,правилно,чалга,изложи ни...,отговорът е изречен от Ноле: Няма да се ваксинирам! Всички сме...еднакви,...различни..., неповторими и ...прашинки в Космоса!
255
17
 
10
 
! Отговори
Сръбски селянин преди 1 ден
Само да ви споделя, за тези, които много харесват Сърбия и сме "братя" с тях. Явно не сте посещавали редовно часовете по история в училище. Никой друг от съседите ни, включително и Турция не са били по големи предатели от Сърбия. България винаги е страдала много от тези "псевдобратя". А иначе Новак Джокович е велик тенесист, който може и да спечели 100 трофея, но никога няма да бъде велик човек нито като Федерер, нито като Надал. Вие си отговорете защо.
254
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Хайде стига, с тази сръбска чалга! Сръбското правителство я използва като инструмент за сепаратистични претенции и геополитика. А спрете се, малкомалоумни! Направете си частно парти.
253
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Джокович обожавам псевдоисторика Йован Цвиич, който пише, че "сърби живеят от Драч до Варна". Затова се опитва да докаже това, като пее сръбска чалка в най-голямата ни зала, а българските тъпанариму помагат в това.
252
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Джокович може да е първи в тениса, но си остава посредствен националист. А българите които му припяват на чалгата, се позорят сами. Що не си спретнем частно парти?
251
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
На опростачена тълпа не може никой да угоди. Чалга, та чалга. Никой не се съобразява с тези, които не я обичат.
250
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Прав е DJ- ят, стига с тази чалга! Нацията се опростачи с нея. Тук е България, а не Сърбия, какно националистът Ноле, се опитва да представи. Джокович и другите могат да си я пускат на частни партита. Всеки DJ се бори за свой прочит, име и държи на някои неща, той не е там за да натиска копчета и само да пуска музиката, която да забавлява присъстващите, както смятат някои не до там, хайде да кажем, неинформирани хора, да не спомена по-остра дума. Ако той не им харесва, да наемат друг DJ.
249
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Мартинчо, предпочитанията си ще ги показваш когато събереш приятели на домашен купон. Тогава можеш да кажеш в моята къща чалга не се слуша. Щом си се цанил на работа, взел си хонорар, ще правиш това, което се иска от теб или изобщо да не беше се съгласявал, щом знаеш предпочитанията а госта на събитието.Ако пък не си ги научил предварително, толкова по-зле.Това говори за твоя "професионализъм".Следващия път ще гледаш такова събитие по телевизията.
248
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тоа клооун май още не е разбрал, че 15 000 човека не са били в залата за да му слушат мега модерния и весел сет.. Когато неговото име и снимка седят на плаката на ивента, тогава той да определя какво ще се слуша! Докато е просто пускач на фонова музика няма правото да изразява мнение! Ще слуша и изпълнява каквото му каже чорбаджията и ще кима послушно! Ако не го кефи да вдига гашштите и да заминава!