Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място

ГЕРБ сме най-силни в сигурността и образованието, посочи лидерът на партията
23 сеп 2024 19:20, Красимир Ангелов
179
Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място

"Ние искаме да дадем гаранция и решения. Затова ние ще правим две неща по времена тази кампания, в което сме доказано най-силни – едното е сигурността", заяви в Боровец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

"България в момента е най-сигурната държава, още върви инерцията от това, което направихме. Ако българите не заложат на ГЕРБ, релокацията ще започне – Германия, Холандия, Австрия, Унгария започват да затварят и каквото хванат вътре ще го връщат в България", заяви Борисов.

"В последните 4 години България е разграден двор, некадърни началници, колко момчета полицаи загинаха, Бог да ги прости. Това е тема номер 1, темата за сигурността", категоричен е Борисов.

Второто, нещо, което ГЕРБ е направил е образоването. За първи път има такова драстично увеличение на учителските заплати, и не само това, всичко, което направихме като финансиране и програми не мога да го изброя дори. В образованието сме изключително силни и ще надградим, заяви още лидерът на ГЕРБ.

"С всеки мога да работя, който поставя държавата на първо място. Новините започват и свършват в Пеевски. Нашите ще започват и свършват с образование, сигурност, саниране, инфраструктура", заяви още Борисов.

"4 години нищо не се случва. 1 година в София, 1 година във Варна нищо не се случва. Строи се метро, което ние направихме, проектирахме и финансирахме. Капиталовата програма на София не се изпълнява, защото те не могат да правят и пишат проекти", заяви Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от Политика
Назарян: Не повишим ли избирателната активност, няма да излезем от политическата криза
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
2013 година мисля имаше нещо такова но сега 60 %инфлация е и най важното никой държавник няма къде са тези политици кой работи за България от 4 години насам Всички единствено очернят Борисов защо Къде е тяхната работа Никъде 4 години какво е развитието на България никакво Всички мразят Борисов Всички искат да го изхвърлят защо
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
новините започват и свършват с пеевски!
62
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Направил е много, поинтересувай се. Паметници, училище, издателство, спортни клубове, и още 1000 неща. Работодател на 1000 човека. Исторически парк ходил ли си? Ако беше нямаше да задаваш глупави въпроси. Щом имаш интернет проучи не е трудно. Възраждане какво са направили?
61
5
 
4
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 5 часа
Хора,не се лъжете да гласувате за мен.Ще ви съблеча голи и боси...
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Мафиот - готов си на всичко само и само да си във власта!
59
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Ивелин не е по -различен от дерибеите на Доган...Бяга от преследване на прокуратурата за хиляди измами от къщите си на зелено.Кой заблуждава той?Иска имунитет.Какво очаквате от него.Колкото и от Черепа.Сгазили лука и айде в политиката да се покрием от законите.Ако не лъжеше хората дали някой щеше да те гони, Ивелине.
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Ако кажеш ,че ще изхвърлиш всички укри от хотелите,а парите да отидат за Детска болница ,за Пенсионерите,за Водоснабдяване и тн благини за Българския Народ може и да гласувам за тебе! България да спре да праща Пари и оръжие на окрайна ,да спреме да купуваме оръжие от сащ и най-вече Спирате да Крадете ,че и да Върнете от Накраденото !
57
2
 
5
 
! Отговори
Но никой преди 5 часа
Освен Шиши не иска да работи с теб.защито поставяш на първо място чекмеджетата СИ.
56
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Верно ли искаш Ивелин Михайлов и какво е направил лично за теб за България този Михайлов Всеки излязъл да лъже наивните българи МЕСИИ НЯМА С празни приказки нищо не става със саботажи нищо не става С ДЕЙСТВИЯ С РАБОТА С РАЗБИРАНЕ С ДЪРЖАВНИЦИ
55
1
 
1
 
! Отговори
Пеевски преди 5 часа
Готов, неготов ни все си управляваме. И изборите нямат нищо общо с това, Кой управлява. Изборите са за балъци.
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Гласуваш за него и печелиш Шиши.
53
3
 
7
 
! Отговори
Готов управленец преди 5 часа
Готов съм да управлявам държавата, в името на пълните чекмеджета.
52
2
 
6
 
! Отговори
До 40 преди 5 часа
Никаква инфлация?А не помниш ли бунтовете за цената на тока?Когато хората се самозапалваха и Борисов подаде оставка?
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Това нещо което се подвизава тук БАБА МАРА е постоянно компетентно по всичкология и за цялата страна Я стига лъжи
50
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До 47: Не искам Рашков, дамаджната. Искам млади и успели експерти и предприемачи и родолюбци, с други думи - Ивелин Михайлов
49
1
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 5 часа
И ми осигури Евро финансиране. Ще произвеждам български продукти и ще изведа България до невиждани висоти в световен мащаб. Или не искаш? Или не ти стиска? А? Аз ква сянка пазя :))) Да не изгориш бе, Боко :))
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Е, това значи не важи за ПП. За тях на първо място е Украйна, после ЕС, САЩ, лична облага, държава ако остане време и народ само при бедствия да запишат присъствие
47
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
38 ти не си хората 38 а Рашков ли искаш хахахахаха
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Какво да не работят с Възраждане бе умник. Възраждане са собственост на Герб. На каишка му е коценцето и гласува каквото му кажат и се договарят да има понякога разминавания за да има контролирана опозиция. Какво свърши Възраждане за над 15 години съществуване като партия м? Една община поне оправиха ли? Един паметник нещо, градинка да изчистят поне????
45
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До 36 как така 36 ще лъжеш за ЛИДЕРЪТ на най голямата българска партия и не само 36 а и останалите КАКВИ са тези постоянни лъжи Кой ви дава право