Цончо Ганев с притеснение: "Възраждане" очаква колосален купен вот

37 000 лв. на месец струва скелето около Паметника на съветската армия, каза депутатът
Обновена: 25 сеп 2024 22:37 | 25 сеп 2024 21:45, Красимир Ангелов
50
Цончо Ганев с притеснение: "Възраждане" очаква колосален купен вот

На старта на предизборната кампания от "Възраждане" са категорични, че няма да участват в договорки, които противоречат на политиките, заради които са влезли в политиката.

"Ние сме предвидими, защото сме твърди в това, което предварително заявяваме за нашата подкрепа. В нито един от разговорите не сме отстъпили от позициите си. Те не са условия на "Възраждане", а са условия, заради които ние сме в политиката", заяви депутатът от "Възраждане" Цончо Ганев в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че други партии са се кълняли пред избирателите си, че няма да правят коалиции в ГЕРБ или ДПС, или ПП-ДБ, но са го правили.

От Възраждане" продължават да настояват за референдуми по основните точки, по които не могат да намерят съгласие в парламента.

В ефира на Bulgaria ON AIR той заяви, че партията му няма да влезе в договорки заради постове: "Ние отказваме да влезем в договорки, на разговорите за правителство ни се предлагат постове, регулатори срещу това да сложим кръст на нашите обещания към избирателите".

По думите на депутата само по времето на Бойко Рашков като вътрешен министър е имало истинска борба с купения вот на изборите.

"Трябваше да стане скандала в парламента, за да дойде вътрешният министър. Оказа се, че нито има преписки, нито дознатели, които да работят. Когато е имало спиране на купуването на гласове, на този етап вече е имало десетки разследвания. Рашков спря ГЕРБ и ДПС, в момента имаме вътрешен министър, който като Калин Стоянов може да го видим след време да е в листите на ДПС като водач, защото той обслужва директно Пеевски и Борисов", изрази позицията си представителят на "Възраждане".

По думите на депутата всичките полицаи знаят кои са дилърите на гласове, но "трябва да им се развържат ръцете и да вземат мерки".

"Никой друг след Рашков не смее да го направи, ще имаме колосален купен вот", прогнозира Ганев.

Той посочи, че партията е сезирала МВР заради подозрение за злоупотреби около Паметника на Съветската армия.

"37 000 лв. на месец струва само скелето около останките, 10 000 лв. даваме за охрана на паметника, което е останало от него, с камери е охраната. По наша заявка за скеле получихме оферта за 7 000 лв., а двама пенсионери могат да се въртят за 4 000 лв. да го пазят. Това е колосална кражба, няколко милиона някой ще открадне", подозира Ганев от "Възраждане".

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Bulgaria ON AIRЦончо Ганев
Още от Избори 2024
Атанас Зафиров: Занимаваме се с измислени скандали
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
ГжегошБженчешчикевич преди 4 седмици
Отворете си очите за ,,Възраждане", и ще спрете да ги плюете!
35
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тия трябва да ги забранят. Всичко и всички срещу Европейска България трябва да бъде незаконно. Ще ви научим, българчета, щете, не щете
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
С тия празни хора от възраждане, въобще някой занимава ли се, освен, същите празни хора, които гласуват за тях
33
3
 
1
 
! Отговори
баба Пена преди 4 седмици
Какво име е цончо че даже и ганев, направо да го бяха кръстили гаргасмел юнайтед
32
1
 
3
 
! Отговори
До момента преди 4 седмици
Не е имало избори, на които да не е имало фалшификации, било с купен вот, било с ала-бала с машини, с гласуване на умрелите и т.н. И до момента няма касирани избори. Мафията си прави избори и се избира сама.
31
5
 
6
 
! Отговори
Войводата преди 4 седмици
1. Само вот ли?2. Отворете си очите моля3. САЩ са купили няколко партии, използват нашите служби за репресии спрямо неудобни. Армия е преценила че не ни трябва и нямаме 4. Кога ще се построи паметник срещу парламента България ви обича САЩ. Други паметници не ни трябват
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И аз пътувах тая седмица до Бруксел ,ама тов кво точно значи че не те разбирам мисловно.Това не ни прави европеици=щот едни *** ни обвиняват че били по европеици от нас...Аз искам Възраждане за да ни въстанови полагащото ни се историческо място,не на бодигарди с кюлчета,не на васали дигащи поли а на световни лидери
29
3
 
5
 
! Отговори
Случаен минувач преди 4 седмици
До ТоченТова, което искат Възраждане, е неизпълнимо! Не може да има Булекзит! Никой няма да ни остави да го направим, ние не сме Англия! А и защо да излизаме от ЕС? Да се върнат визите и червените паспорти ли? Скоро пътувах до летище Шарлероа в Брюксел - ами то приятна работа! Никой никъде не те проверява, никой не ти иска лична карта!
28
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Цончо плюе или така си говори по принцип?
27
3
 
8
 
! Отговори
7 преди 4 седмици
В Стара Загора кандидати на ГЕРБ шетат вече с пачките по пенсионерски и старчески домове-обещават им компютри,климатици ,екскурзиив чужбина и пари на ръка.Купеният вот се развихря от герберите .МНР спи ли или си затваря очите!Какво ли ще правят пък активистите на Пеевски ,мале мила!?И ние баламите гласуваме за демокрация!Всичко е купено и платено и във фирмите!Братя,не гласувайте!Изборите са купени!
26
4
 
6
 
! Отговори
Напротив! преди 4 седмици
До 5. Майора. Единствен Бойко Рашков спря купения вот! Точно той за първи в съвременната история на България след 1989 година, купуването на гласове беше сведено до абсолютен минимум!
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хора няма да има съгласие с тия нагласени резултати,кво общо имам аз с канадчето и ленчето,кво общо имам аз с.винята крадлива,кво общо имам с господин бодигарда с кюлчетата,кво общо имам с това че някои бил изкарал 50 кинти или 25 евра за нищо незначищия си глас =ми берекет пич =вземи и почерпи ,ние сме гнилото общество което 40 години нон стоп уж се бори да прави нещо.Жалкарска история
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А всички очакваме колосалния ви провал след като ви видяхме що за стока сте. Купчина проруска торфена смес.
23
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Цомчо, родихте ли с Копейкин или продължавате с опитите да се забремените?
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
При 30% избирателна активност всеки купен вот е колосален. Но това означава, че няма НИТО ЕДНА партия в момента, която да има право да се пише на народна, популярна, обичана, подкрепяна и т.н. ВСИЧКИТЕ сте противни, до една! Целият народ се надява поне една бяла овца да се появи в стадо пълно с черни овци.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ако вземете властта ще върнете ли откраднатите земи около летище София от варненските проамерикански мутри ?
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Безсрамни ***, крадлив Васко Пеераско си избрахте!
19
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А коги си откриваше евровата сметка нямаше притеснение, нали?
18
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ПП пак ще са пред вас. Копейкин лъже, чак се оси ра.
17
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Цоне я се скрий. С кеф ще ви гледам сеира и на тез избори, репертоара ви остаря