Fibank взе участие на Webit 2024

25 окт 2024 13:51, Александър Попов
Fibank взе участие на Webit 2024

За поредна година Webit Sofia Edition събра в столицата водещи световни предприемачи и визионери. Сред гост-лекторите бяха лидери от BCG, Binance, BP, EY-Parthenon, Wipro, десетки инвеститори и иноватори. Тази година събитието се проведе в НДК, като посрещна няколко хиляди участници от цял свят. Десетки говорители, сред които ръководители на някои от най-големите компании в света, изнесоха лекции по време на събитието. Темите в дискусиите акцентираха върху иновациите и глобалните постижения, както и технологичните тенденции, които определят бъдещето на ключови индустрии и бизнеси.

В допълнение към основната конферентна програма, участниците в Webit имаха възможността да посетят и специалния Future Forum, чиито основен фокус бе личностното и професионално развитие и какви са уменията на бъдещето, които ще ни направят успешни на пазара на труда.

Като една от най-иновативните компании в страната, Fibank (Първа инвестиционна банка) участва на конференцията със специално изграден щанд. В него всеки посетител можеше да научи за предимствата и иновативните финансови решения, които е разработила и предлага банката.

HR-експертите на Fibank предлагаха и компетентни съвети на посетителите как да планират успешно своята кариера и да постигат професионалните си цели, изграждайки баланс между личния и професионалния живот. Всеки имаше възможност да научи и повече за перспективите да стартира или продължи своята кариера в банката. Като лидер в предоставянето на дигитални финансови услуги и продукти, екипът от висококвалифицирани специалисти от технологичните звена на ПИБ постоянно расте, а заедно с него и възможностите в тази област. Процесът по кандидатстване бе максимално улеснен, като чрез специален QR код желаещите достъпваха електронна платформа, в която прикачваха своите автобиографии.

В синхрон с интересните и вдъхновяващи истории, представени на Webit, посетителите на щанда на Fibank бяха и приятно изненадани с голям брой интересни награди. Всеки, регистрирал се за специалната интерактивна томбола, имаше възможност да спечели очила за виртуална реалност, външна батерия за своя мобилен телефон, фотоапарат за моментни снимки, билети за предстоящия концерт на Любо Киров и редица други приятни изненади.

Освен наградите и експертните менторски съвети, посетителите на щанда на Fibank имаха възможността да опитат и така популярния „дубайски шоколад“, който за кратко време завладя социалните мрежи. Хитовият десерт от Близкия Изток е един от най-търсените в Google, но намирането му в България все още е предизвикателство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Fibank
Още от Общество
Българското вино е с изключителни показатели, върнахме се към него