Тв продуцентът Нико Тупарев е арестуван

Твърди се, че той е извършвал финансови престъпления
27 юни 2024 17:45, Нели Христова
118
Тв продуцентът Нико Тупарев е арестуван

Нико Тупарев е бил задържан от полицията заради финансови престъпления, съобщиха от  "24 часа".

Известният тв продуцент засега ще бъде задържан за 24 часа. Очаква се след това да му повдигнат обвинения.

Засега не се съобщават подробности за финансовите престъпления, заради които е задържан.

Знае се обаче, че на 9 май в Комисията за защита на конкуренцията постъпва жалба от "Еко брикет", в която се твърди, че Тупарев и още двама души извършват нелоялна конкуренция и крадат клиенти на "Олд скул". В сигнала пише, че тримата го правели като физически лица и през фирмите "Ту Бай Ту" и "Еф Хикс Камера".

Документите в КЗК посочват, че през 2017 г. по настояване на Тупарев в "Олд скул" като съдружници влизат Мая Тодорова и Радослав Тушев, които изпълняват повечето от проектите на дружеството и имат значителен опит като продуценти. След това обаче започват проблемите.

От "Еко брикет" твърдят, че Тупарев, Тушев и Тодорова са запознати изцяло с продуцентската дейност на "Олд скул", с лицата за контакт, с воденето на преговори по договори с трите национални телевизии - БНТ, Би Ти Ви и Нова тв, за произвеждане на продукции, с търговските и други условия.

Тримата използвали обаче контактите, знанията и уменията, натрупани в "Олд скул", за да учредяват конкурентни дружества и да сключват идентични договори за продукции с лица, които преди това са наемани от компанията.

Засега не е ясно това ли е поводът за ареста на Тупарев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
6
 
! Отговори
ПП ДБ преди 1 ден
Кога ще хванат и Иван и Андрей и те са същите даже работиха заедно с общи фирми и как едни псевдо лица които дори нямат журналистика завършена ги дават по телевизора и усвояват милиони левове печалба на година НИКОЙ НЕ ПИТА !За тоя палачо имаше и подозрения че са утрепали съдружника си заедно със жена му така четох още преди няколко месеца в уж фалшивите сайтове със жълти новини
101
3
 
9
 
! Отговори
критикуваш Боко преди 2 дни
критикуваш банкянският nлaзмogий Боко - скалъпват ти обвинение. Така действа ОПГ-то герП.
100
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ха ха ха.Кефят ме кухарите,дето гледат и коментират тия простотии,кефиме и Нику,който виртуозност ги дои.Ся кво ще гледат офцеглавите!?
99
0
 
7
 
! Отговори
още може преди 2 дни
Сигнал е подаден и от адвоката на ергена Алекс. До момента той има задължение да се явява в ефир, да качва и споделя неща свързани с ергена в социалните мрежи но ....уви , ергенът се покри . И причината е , че е измамен с обещаното възнаграждение и представянето му в сатанизиран образ. Другата която готвеше да заведе дело е Силви но са я предупредили да спре. Сега обаче спокойно може да се включи към общия иск ! И забележете - ако това стане , прокуратурата трябва да задържи и НАУМ. И предстои
98
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 97 "И как си ме опровергал че Величие е против ЗА оставането ни в ЕС" Това НЕ Е твоето твърдение, другарю, опита се неуспешно да ПОДМЕНИШ аргумента ти. Твоя аргумент беше, че Величие НА ВСЯКА ЦЕНА иска България да остане в ЕС и НАТО. Аз доказах с дурмите на Марков, че въобще не е "на всяка цена" оставането и че даже е въможно излизане при определени обстоятелства. Това пртовиворечи напълно на твърдението ти.
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 97 Това дали ще се събере мнозинство за такова решение изобщо не е определящо за верносттта на твърдението ти, защото то не засяга изхода. По същия начин може да се каже, че българските граждани ще гласуват ЗА оставането в НАТО, тъй че забележката за "референдума" е също толкова валидна/невалидна. Тук става дума за "бързината" на процедурата, в който случай си в грешка, че референдума бил "най-бързото" решение за излизане от НАТО или ЕС - не е.
96
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 94 " кога Марков е казвал че иска някога да излизаме от ЕС, но засега не?" В предаването "Лице в лице". И не ми изопачавай думите, защото ОТНОВО се опитваш да подвеждаш - той е казал, че партията му МОЖЕ да подкрепи позиция за излизане от ЕС и НАТО". Това ДИРЕКТНО опровергава твърдението ти, че Величие искали "на всяка цена да сме в ЕС и НАТО".
95
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 93 Вече те опровергах, че Величие били за оставането ни в ЕС и НАТО на всяка цена. А сега ще покажем, че и другото ти предположение не е вярно: решение за излизане от НАТО може да се направи от българския Парламент, което е много по-кратък процес от иницииране на референдум. ЕДИНСТВЕНАТА причина Марков да споменава референдума е реториката на Възраждане, която СЪЩО е напълно фалшива. Възраждане не е инциирало подписка за референдум по въпроса, независимо от биенето на тъпана.
94
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
до 92 Ей, ***, кога Марков е казвал че иска някога да излизаме от ЕС, но засега не? Даже Костадинов не го е казвал това. Ти си жалка лъжлива *** веее!
93
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
до 92 Ми скапанякаааа Марков само с тези думи " ...дори чрез референдум " говори че изобщо не иска да излизаме. Референдума е най- бързото решение на въпроса за излизане, а той плондера казва ДОРИ чрез референдум. Ето кое го опасява подлооогата на краварите, смееешник!
92
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 91 "На всяка цена"? Ето думите на бившия подполковник Марков за бТВ Новините от 13.06.2024 "Ние не смятаме, че трябва да излизаме от ЕС и НАТО ВЕДНАГА или дори чрез референдум". Аз в това НИКЪДЕ не виждам сигурност, че партията ще остане на позицията, че трябва да сме членове на НАТО и ЕС, а даже ТОЧНО ОБРАТНОТО.
91
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
до 90 Смеееешник, аз говоря за Двуличие, защото ТИ казваш че е проруска партия. Как една проруска партия иска да сме на всяка цена в НАТО ве, смееешник краварски пиянски???
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 87 "Ми категорично Двуличие са заявили че не трябва да излизаме от НАТО." А БСП едно време "категорично" заявиха, че не трябва да влизаме в НАТО. Радев "категорично" заяви, че щял да се бори с "мутрите" а при неговите служебни правителства ВСИЧКИ едри мутри бяха РЕАБИЛИТИРАНИ, ИТН пък "категорично" заяви, че щели да "чегъртат" ГЕРБ, а пък наскоро Тошко заяви, че самото създаване на ИТН вее било свършило "изчегъртването". С други думи, "категорични" празни приказки за шарани.
89
1
 
2
 
! Отговори
ъъъъъъъ преди 2 дни
известен ?!
88
2
 
13
 
! Отговори
ИЛЧОВСКИ преди 2 дни
Пак е имало "Нико, я глей Цоло кво голямо кюлче ми е донел, ти само половин кило.... я да те вкарам малко в ареста, да ти дойде акъля..."
87
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
до 84 Ми категорично Двуличие са заявили че не трябва да излизаме от НАТО. Кое не разбра ве, кравар жалъъък? И след това партията била проруска? Ай де бееее, кравар???
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Външно не е мръднал,се тъй лугав.
85
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ергенът е най-прецакания от продукцията, понеже му водят некакви 26 жени, дето я хареса мейби една две, я не хареса, но требва на всички да казва колко са красиви и да ги изслушва :)))
84
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До до 75 Той е тук за да подвежда хората и вече беше изловен на два пъти само последните два дни. По принцип повечето руски петоколонници им дават задачаите само да бълват опорки, но на някои им дават задачи да подвеждат хората.
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 75 "затова иска категорично" Иска категорично? Празни приказки които са контрирани от вътрешнопартийните им действия. Аз ли да призовавам за нарушаване на конституционния ред по формуните на "историческия парк". Аз ли да пиша за Народната милиция. Не се притеснявай, отдавна са разкрити, никой не се заблуждава, въпреи напъните на такива като теб, който си тук СПЕЦИАЛНО за това (и не само по този въпрос).