Британски сайт предлага уроци по чужд език онлайн

Сайтът Friendsabroad.com ще позволи на милиони учащи да провеждат разговори наживо онлайн, като целта е да подобрят разговорния език и да научат нови думи
8 юли 2005 14:58,
Британски сайт предлага уроци по чужд език онлайн
Британски уебсайт ще предлага езикова практика в реално време за студенти по целия свят, съобщи ВВС. Услугата ще започне по-късно това лято.

Сайтът Friendsabroad.com ще позволи на милиони учащи да провеждат разговори наживо онлайн, като целта е да подобрят разговорния език и да научат нови думи.

Основателят Саймън Мърдок заяви: „Искаме хората да говорят един с друг, което ще им позволи да научават нови неща и да стават приятели“. Сайтът в момента е абсолютно безплатен, но ще стане платен в момента, когато започне услугата за разговорите наживо.

Мърдок допълни, че целта му е десет милиона души да вземат участие в това, което той нарича „виртуално потапяне“ в езиците. По негови оценки около два милиарда души по света искат да научат или да подобрят знанията си по английски език.

Сайтът Friendsabroad.com има варианти на няколко езика, включително английски, френски, испански, мандарин, италиански и немски. Хората, на които съответният език им е майчин, ще могат да помагат на другите, като им казват къде грешат, ще коригират граматиката им, правописа и стила на общуване, чрез електронна поща или в чата.

Потребителите трябва да са над 16-годишни, а сайтът е насочен към хора, които вече са започнали да учат определен език.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание