Маникюр за есента – най-добрите цветове за октомври

От шоколад до мед
3
Маникюр за есента – най-добрите цветове за октомври
Снимка: iStock

Колкото и да обичаме нашите пролетни пастелни и летни ярки цветове, есента е свързана с уютни и топли нюанси. Ако е идеалният цвят за пуловер или изглежда като аромат, който някой иска за лате, то той е перфектен за октомври. Помислете за уютно лилаво, топло, изгорено оранжево като тиква или конфитюр от сини сливи.

Това обаче не означава, че през есента може да носите само по-неутрални нюанси – тъмните бижутерийни цветове като сапфиреносиньо, изумруденозелено, аметист и гранат винаги са били на мода за сезона. Един от любимите ни начини да носим тъмни есенни тонове е с къси нокти и блестящо покритие, така че не пропускайте топ лак с искрящ завършек. И помислете дали да не скъсите ноктите си – по-малката дължина е свежа и прави голямо впечатление.

Есенен маникюр – най-добрите цветове за октомври

Шоколадовокафяво

Мечтаете за мразовитите октомврийски преходи и топлия шоколад, който ви очаква в края на пътеката? Помислете за наситен шоколадовокафяв маникюр, за да навлезете още повече в тази атмосфера. Наситено, земно кафяво, което се усеща уютно и топло, е идеално за октомврийските студени дни. Този цвят е универсален и се съчетава прекрасно с други есенни нюанси като изгорено оранжево или медно. За да го направите още по-сезонен, нашият съвет е да го съчетаете с матово покритие за гладка и кадифена визия, която изглежда възможно най-уютна.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: есенен маникюр
Още от Свободно време.
6 знака, че той не държи на вас
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Нокти в пиийчи нюанси ли е тава, какво за какво приказват и разправят тука ?
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Най-после да признаете, че кафявото е най-практично.
1
0
 
3
 
! Отговори
Кукловодите преди 2 часа
Имат нужда от добър маникюр все пак с ръце работят