Фенове на Депеш Мод нощуват на минусови температури пред НДК

Най-големият български фен на Депеш Мод ще има възможността да се срещне с любимците си очи в очи
19 яну 2006 17:18,
Фенове на Депеш Мод нощуват на минусови температури пред НДК
Депеш Мод ще оценят на четири очи любовта на българските си фенове. си Снимка: Corbis
Фенове на култовите Депеш Мод се заканиха, че ще нощуват пред Билетния център на НДК в опит да се доберат до лична среща с групата. От фенклубовете на Депеш Мод коментираха, че очакваният сняг и минусови температури няма да ги уплашат.

Издателите от Анимато Мюзик съобщиха, че най-големият български фен на Депеш Мод ще има възможността да се срещне с любимците си очи в очи. Той ще е именно първият, който успее да си купи билет от касите на НДК в понеделник сутринта.

Като награда фенът ще си спечели среща с идолите на милиони хора по цял свят и ще има възможността за кратък разговор. Останалите десетина човека след него ще си тръгнат с безплатни билети или компактдискове с последния албум на групата „Playing the angel“.

Поради огромния интерес за билетите на цена от 25 лева, които са само 3000 на брой, на касите ще се продават едва по 6 билета на човек максимум.

От офисите на София мюзик ентърпрайзис и Анимато Мюзик съобщиха , че билети ще се продават само на обявените за това места, а не от офисите на компаниите, които били буквално заринати от телефонни обаждания от България и чужбина. Цените са между 25 и 50 лева, в зависимост от местата.

Освен в София билети ще бъдат пуснати и в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен, Стара Загора и други градове, както и в търговските обекти на Shell в големите градове в страната и чрез ticketpro.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание