6 модни грешки, които ви състаряват

Как да се обличате, за да изглеждате по-млади
5
6 модни грешки, които ви състаряват
Снимка: iStock

Знаете ли, че добрият моден вкус може да ви направи да изглеждате по-млади от възрастта си. Ако имате набито око за стила и добре съчетавате дрехите си, винаги ще изглеждате невероятно, независимо на каква възраст сте.

Някои от най-известните жени в света, които се обличат безупречно са и тези, на които годините не им личат. Замислете се за Сара Джесика Паркър, Джулиан Мур, Селин Дион. Те изглеждат така, сякаш са застинали на една и съща възраст поне от 30 години. И разбира се, Ана Уинтур, редакторът на най-известното модно списание в света, американският VOGUE, която е на 74 години, но сякаш не е минавала 50-те.

Въпреки това има някои грешки, които много от нас правят спрямо своите тоалети и именно те ни карат да изглеждаме по-възрастни. Ако искате да узнаете кои са тези модни грешки, които ни състаряват, без дори да го знаем, четете по-надолу:

Разбира се, най-важното е да носите дрехи, които ви правят щастливи и с които се чувствате страхотно. Въпреки това, ако намирате гардероба си за не особено вдъхновяващ, а дрехите ви ви карат да се чувствате остарели и скучни, вероятно допускате някои модни грешки, които могат лесно да бъдат поправени.

Това, което избирате да носите, може да отразява възгледа ви за живота, а кой иска да изглежда стар, уморен или скучен?

1. Носенето на грешни цветове

Ако имате любим цвят и обичате да го носите, продължете, но не може да се отрече, че определени нюанси могат да ви накарат да се почувствате изцедени и уморени. Добре е обаче да прегърнете по-смелите и ярки цветове, особено с напредване на възрастта. Неутралните нюанси като сиво и бежово са скучни и безжизнени, избягвайте да носите нещо с цвета на стара тениска! Класическите дрехи в неутрални цветове са от съществено значение за изграждането на гардероб тип капсула за носене, но ако искате да добавите малко индивидуалност в стила си – заложете на ярки цветове.

Ако цветът не е вашето нещо и предпочитате да се обличате в по-приглушена палитра, добавете закачка, като вместо това смесите вашите текстури. Например изберете кремава сатенена риза с тъмносин кадифен панталон или изберете черна рокля с дантелени детайли, а не обикновена.

Цялата статия можете да  прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: модни грешки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От двете срещани фрази "Обичам те" и "Произведено в Китай", нито една не дава гаранция за красота!
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мойта баба на 85 изглеждаше като на 50 и никакви дрешки не я правеха да изглежда по-млада.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хората със собствен стил не правят модни грешки.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Напразни надежди за подмладяване. Бабата от последната снимка много млада изглежда, по-скоро нелепо с тия очила и накичени ръце. Не за подмладяване, а за да изглежда добре според възрастта си трябва да се обличат жените. И не само жените, де!
1
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Облеклото което прикрива младостта са сутиeните и килoтите!