Руснаците в паника от украинските дронове с мощно оръжие "Баба Яга"

Те са оборудвани с управляеми прецизни бомби
7 авг 2024 09:16, Петър Бойчев
380
Руснаците в паника от украинските дронове с мощно оръжие "Баба Яга"
Снимка БГНЕС

Украинските дронове "Баба Яга" получиха ново мощно оборудване. Последните изображения показват, че на дроновете за нощно бомбардиране вече са монтирани управляеми прецизни бомби, които могат да поразяват от голямо разстояние, пише Forbes.

Както се посочва в статията, това създава изключителна заплаха за руснаците, тъй като "Баба Яга" може да атакува отдалеч. Възникват редица въпроси за това що за бомба е и как работи.

"Баба Яга“ е руско военно общо наименование на няколко вида украински мултикоптерни нощни бомбардировачи. Те носят много по-тежък бомбен товар от малките дронове, които летят през деня. Докато малките дронове обикновено носят около килограм, ръчна граната или няколко по-малки оръжия, "Баба Яга“ пуска чифт 10-килограмови противотанкови мини TM-62 върху вражески позиции, пише Фокус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се поддавайте на троловете! Америка е хубава страна с много постижения , просто режимът на демократите и Байдън и Харис тласкат света към войни. Дано , ако дойде Тръмп спре кръвопролитието по целия свят. Отделно трябва да се спре зелената лудост и великото нулиране на Клаус Шваб! И в Америка има добри хора ! Не се лъжете! Троловете искат нормалните хора да се разделяме и мразим! Разделяй и владей!
200
5
 
6
 
! Отговори
До 201 преди 1 месец
Аве кАпейка ***, а ти забрави ли кога баба ти е ходила с галошите по калищата докато в другите градове са танцували валс? Ама нищо де, важното е сега социала да ти стига и сандвичите от пасольството да са вкусни, че друго нема
199
6
 
14
 
! Отговори
Дядката преди 1 месец
Резултата ще е бърз край на Украйна!
198
11
 
4
 
! Отговори
AS преди 1 месец
Русофили, вашата руска армия беше разбита в Афганистан и Чечня!Оставихте там много кости,като Костя,вашто вожд. Оборудване и техника за милиарди долари. Вашата армия е съставена от пияници и нарко зависими злодеи!
197
4
 
12
 
! Отговори
Путин в паника преди 1 месец
Че ще завладее много повече територия в Украйна отколкото е предвидил - Харковска и Сумска област не бяха в плана, но бойците като се паникйосаха не може ги спре!
196
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пишете за русия, обаче има пълно затъмнение за бунтовете във великобритания.
195
4
 
13
 
! Отговори
До 198 преди 1 месец
Украинска копейко,ще ти кажа една стара много стара приказка дано я разбереш .Абе ти забрави като дойде в София как прескачаше трамвайната линия да не те хване ток
194
2
 
9
 
! Отговори
Зеленски преди 1 месец
В паника, вчера обища справедлив мир и край на войната до края на годината!
193
17
 
5
 
! Отговори
бг преди 1 месец
Украйна ще бъде палачът на Русия! Който ще загроби тази държава на злото и ще я прати в историята. Изгря звездата на Украйна. А ние кога ще бутаме руските паметници?
192
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Шо стаа ве невроатлантици? Как е в невропенделския ви свят?" Хахах кАпейка, това бих го приел ако го напишеш кога идеш в голташка пРосия, а не от същия тоя свят в който седиш и не напускаш. Само дето нито една кАпейка дори и опит не направи да отиде в голташка пРосия. Даже Волгин отиде в Брюксел за евраци а не в блатото
191
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинците са в паника от украинските граждани с мощен бензин , които палят вече над 100 МПС на военните дето ловят пушечно месо по улиците. Отиваш до магазина и си отвлечен да умираш за Байдън и Зеленски.
190
12
 
7
 
! Отговори
Мъка преди 1 месец
Украйна се указа голяма хапка за Путин и не може да я преглътне. И сега : Олелее , какво стана та не ядооме ? Всички съветници на Путин в Сибир. За себе си той си знае.
189
2
 
8
 
! Отговори
До.191 преди 1 месец
Ами да се успокоят украинските копейки той мача свирен не знам кво не са разбрали сега само ще плащат ,ама пък не искаме да ги храним тия нагляри да си ги гушка пто100 Киро и да си ги влачи, където иска
188
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шо стаа ве невроатлантици? Как е в невропенделския ви свят? НЕНО ше ви пее ли на сватбите? Ше *** ли *** ви наследници? Така и трябва!!! Важното е, че три години Целия ви свят не може да върне колхозниците в колхоза, а вие все ревете на чужд гроб! Успех!
187
9
 
6
 
! Отговори
бг преди 1 месец
Това е КРАЯТ на Русия! Очертават се последните дни и месеци на тази държава на злото. Навремето Европа откри Америка, а сега Америка заедно с Украйна ще закрие Русия. Това ще бъде днешният Картаген.
186
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единствените , които вярват на тия западни пропаганди са алкохолиците , защото с нетърпение чакат кинтите от социалните да ги изпият. Отделно им се плаща да гласуват под строй , иначе им ги спират парите. Отделно знаят , че ако дойдат нормални политици на власт ,ще им спрат парите за нищоправене и ще им се наложи да намалят алкохола и да идат да работят. Всички от ППДБ в затвора!
185
5
 
7
 
! Отговори
До 185 преди 1 месец
Споко ве кАпейка. Путинарко като дойде и ше има национализация и народен съд, нали? До тогава гледай да е жива и здрава баба ти да те издържа, че социала и сандвичите от пасольството едвам стигат.
184
3
 
4
 
! Отговори
До.187 преди 1 месец
Бохо ти какво не научи в Белгород или ще се явяваш на поправителен
183
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин щял да свиква съвета за сменяне на памперси защото бил пуснал яко в памперса.
182
5
 
11
 
! Отговори
Смешник преди 1 месец
В такава паника са руснаците че кажи речи превзеха една четвърт от Украйна