8 есенни интериорни декорации, които ще са на мода тази година

Как да направите пространството си още по-стилно
16 авг 2024 17:52, Дарена Найденова
0
8 есенни интериорни декорации, които ще са на мода тази година
Снимка: iStock

Есента е точно зад ъгъла и това означава, че е време да започнете да опаковате летните акценти в дома си и да освежите пространството за новия сезон. Въпреки че ще ни липсват ярките цветове, свещите с плодов аромат и прохладното спално бельо, винаги се наслаждаваме на момента, в който времето започне да става по-хладно и най-накрая може да се възползваме от топлите, уютни вибрации на есента.

Ако и вие с нетърпение очаквате есенното декориране и се чудите кои ще бъдат най-големите тенденции в домашния декор този сезон, ние сме тук, за да ви дадем малко вътрешна информация. Сред безбройните колекции от есенни декори, ние избрахме най-добрите осем, от които да се вдъхновите за преобразяването на дома си.

8 есенни декора за дома, които ще са на мода тази година:

Карирани шарки

Може да мислите за гингам като за летен принт, благодарение на асоциацията му с прохладни рокли и покривки в червено и бяло каре, но този модел може съвсем лесно и безпроблемно да премине и в есента. Върху текстил като възглавници, кувертюри и спално бельо, той е толкова приятен, колкото и класическото каре, но с повече стил. Заложете на приглушени неутрални и земни тонове – за разлика от пастели или смели ярки нюанси – за да направите този модел издръжлив и след лятото.

Цялата с татия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: есенни декора за дома
Още от Свободно време.
20 знака, че един мъж става за съпруг
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари