Дрон-камикадзе изплаши руски военен кореспондент

Случката е достойна за филм на ужасите, вижте видеото
11 сеп 2024 16:15, Инна Ангелова
39
Дрон-камикадзе изплаши руски военен кореспондент
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руски военен кореспондент публикува кратко видео, в което украински дрон камикадзе го преследва сред руините на завод в Донбас.

Кадрите са публикувани в социалната мрежа Х от War Translated и лесно могат да конкурират филм на ужасите. В крайна сметка дронът избухнал на метри от руснака, който е останал невредим. Руският кореспондент се крие зад стена, докато дронът-камикадзе, чието "бръмчене" се чува на записа, се опитва да го открие сред руините на разрушена фабрика.

Дронът "влиза" в помещението, където е руснакът, кореспондентът го нарича с обидна дума и моли друго лице около него да включи електронното заглушаващо устройство.

"Влезе във фабриката! Пусни заглушаването!", възкликва той, пише “Труд”.

След няколко секунди дронът-камикадзе експлодира наблизо, очевидно не успял да нарани руския военен кореспондент, който въздиша с облекчение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: кореспондентРусиядрон
Още от Русия
Русия е изтласкала украинските сили от части на Курска област
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
За последното денонощие, и вторият мост свързващ Покровск с доставките го няма, гръмнат е на две места. Часов яр отново е пометен от ФАБ - огнен килим. Който укър иска да се окопава там. За следващия килим. Предадена на армията е нова партида самолити СУ-57, нЕЖИНСКОТО И кОНОТОПСКО ВОЕННО ЛЕТИЩЕ СА ИЗБОМБЕНИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ДЕЗЕРТИРАЛИ УКРИ, ЗАХВЪРЛЕНИ УНИФОРМИ И БОЕКОМПЛЕКТИ В КУРАХОВО, Зеленски на колаж шофира през военно гробище негово дело ие тн - ПОВЕРНУТИЕ ВОЙНА ТЕЛЕГРАМ, ГЛЕДАЙТЕ АНТИЦЕНПрочети още на: https://dnes.bg/voinata-v-ukraina/2024/09/12/velikobritaniia-razreshi-na-ukra
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Укрите накрая ще обградят бункера на Зеленски и ще го измъкнат оттам пребледнял.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Нещо и в Курск укрите са в паника и отстъпват...
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Можеше и по-добре, ама нищо.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До Анонимен 12 - пушката е с фуния отпред, за да се зарежда по лесно, тоя тип са много стар дизайн, и се тъпчат отпред като оръдие. Иначе да, пушки за лов на птици са идеални за сваляне на дрони, уви неадекватни за каквато и да е друга военна цел, така че не е оферта всеки да мъкне такава. По скоро нещо с къса цев, тип револвер с 4-5 ловни патрона, би било идеално средство против дрони със снаряд. За тия дето пускат фишеци от високо обаче си трябва по дълга цев.
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ами да, елементарен инстинкт за самосъхранение е да се пазиш от нещо, което може да те убие. Уви, укропите не притежават такъв, поне не и в достатъчни за самосъхранение количества.
31
6
 
6
 
! Отговори
Баба преди 5 дни
Слава на Украйна, 5 пъти по-малка държава, която не само 3 години (а не 3 дни) се справя с Русия, но и взе територия от нея в отговор на вероломното нападение (без да обяви война, като долен страхливец) на Путин.Като Киев беше бомбардиран, къде бяхте, мишлета? Сега плачете като Москва е бомбардирана от дрони. Да не бяха атакували руснаците, сега нямаше да ядат бой.Поздрави от Курск, Украйна.
30
1
 
2
 
! Отговори
ТОЯ ненормален преди 5 дни
руски кореспондент, ВМЕСТО ДА ЧЕТЕ ДОКЛАДИТЕ НА РУСКОТО ГЛАВНО КОМАНДВАНЕ И ДА ПИШЕ РЕПОРТАЖИ, КАКТО ВСИЧКИ НОРМАЛНИ РУСКИ КОРЕСПОНДЕНТИ ??? ПРАВИ СЕ НА ГЕРОЙ ??? ГЕРОИ СТОЛЕТНИЦИ НЕ СЕ СРЕЩАТ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ !!!
29
6
 
5
 
! Отговори
Баба преди 5 дни
"Колко хора избиха украйнските националисти в Украйна защото според техните стандарти не са украйнци.Че и българи пострадаха."0. Колко хора избиха русийските националисти в Украйна, защото според техните стандарти Украйна трябва да е Русия?Поздрави от Курск, Украйна.
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До Анонимен 27А какво ще кажеш руснаците да избомбят със стотина атомни бомби всеки по-голям укрйнски град и територията и да бъде пуста безлюдна ДМЗ следващите 100 години? Колко хора избиха украйнските националисти в Украйна защото според техните стандарти не са украйнци.Че и българи пострадаха. Неонацисти били.пхах. виждал ли си войниците на третият райх.Избръснати,вчесани подстригани дисциплинирани.А тия ? Брадати татуирани алкохолици и наркомани.Пътища и канализация нямат
27
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Боби. Глу.пак, рушля ците не са на собствена територия, защото "присъединяването" е незаконно! То много лесно така по твоята логика. Дай сега Украйна да присъедини Курска област! А какво ще кажеш Турция да присъедини Кърджали? Разбираш ли колко е несъстоятелен коментарът ти?
26
3
 
6
 
! Отговори
Империя на злото преди 6 дни
Баси противния език!
25
1
 
5
 
! Отговори
Изглежда, преди 6 дни
че РЕБ-системата си свърши работата.
24
11
 
10
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 6 дни
Значи Укрофашагите стрелят по невъоръжени журналисти! Големи мъже!
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Нали не е война, а само СВО, какво се притеснява фашиста?
22
3
 
9
 
! Отговори
до големия бъзльо преди 6 дни
До Анонимен - да го отстреля с камерата ли бе умник? Журналистите не носят оръжие!
21
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Този е голем бъзльо вместо да отстреля дрончето се крие.
20
6
 
10
 
! Отговори
Американофилите, преди 6 дни
нали сте смелчаци - айде и вие по едно клипче на първа линия - да ви се възхищаваме! :)
19
1
 
5
 
! Отговори
блицкриг преди 6 дни
Салфеткииииии.......дайте още салфетки
18
11
 
11
 
! Отговори
Оркове на каша преди 6 дни
Тоя заслужава да умре МНОГО мъчително щото тормози отдавна много украинци в окупираните територии . ОТВРАТ Zлобаррр