Защо мъжете игнорират жените като потенциални партньори?

Той крие нещо
12 сеп 2024 22:30, Екип на Az-jenata.bg
26
Защо мъжете игнорират жените като потенциални партньори?
Снимка: Istock

На всяка жена се е случвало да чака съобщение от мъж в продължение на дни, чудейки се защо не я търси, защо не отговаря, защо е изчезнал, след като предишното му поведение е подсказвало съвсем друго. Много са причините, поради които мъжете игнорират жените като потенциални партньори. Но невинаги това означава, че е изгубил интерес към вас. Някои мъже нямат настъпателен подход във връзките и не се хвърлят стремглаво в преследването на една жена.

Въпреки че повечето жени си представят началото на връзките като едно безкрайно и настоятелно ухажване от страна на мъжете, невинаги нещата се случват по този начин. Сред многото причини мъжете да игнорират жените, които иначе харесват, се открояват някои, които са особено често срещан феномен.

Ето 5 причини мъжете да игнорират жените като потенциални партньори.

1. Жената, която харесва един мъж е заета.

В живота понякога се случва така, че хората, към които изпитваме влечение са обвързани. Когато един мъж разбере, че жената, към която има интерес всъщност не е сама, той може да се отдръпне и да започне да я игнорира. Допреди да разбере, че сте обвързани, мъжът се е държал по начин, който отявлено ви е дал да разберете, че ви харесва, но след това се е отдръпнал.

Ако вие самата имате интерес към него повече, отколкото към настоящата си връзка и сте имали очаквания от вероятните ви бъдещи отношения, нормално е да се почувствате отблъсната и игнорирана.

Източник: 5 причини мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
5
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 4 дни
Подобна статия е много подмолна, защото е пълно с мъже, които не са помирисвали жена с месеци. От къде идва това разминаване? Еми от това че малкия процент богати, хубави и успешни мъже обират всички момичета и за обикновения мъж не остава нищо. При мен минаха 5 месеца преди да си намеря приятелка. Бях в няколко години връзка и след раздялата не ми връзваха дори обикновени жени 8 ми се правиха на интересни. Писах на моя позната и ми откликна, а преди това ме режеха.
20
0
 
9
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 4 дни
Всичките оплаквания на жените винаги са срещу разни топ мъже, които са малък процент. И никога от средностатистическите. В момента всяка една жена получава брутално количество лични съобщения в социалните мрежи, но от обикновени мъже. Дори най-грозната в момента има голям избор. От къде идва тогава разминаването? Ами от там, че малкия процент топ мъже въртят на пръста си всички жени - и хубави и грозни и средно хубави. От там са оплакванията на момичетата.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Защо та защо. Ами на никой не му се занимава с фригидна феминистка. Че и с пресрочен срок на годност. Че и с првъртян километраж. За това.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Продължение - тя просто си намира и хваща друг, който е отворко, посредствен, нахален, но не се смущава никак да и предложи. Обаче - този обикновено предлага на много жени и ги върти една през друга. Да предположим, че се омъжи за такъв - рано или късно той показва истинския си характер, следва домашно насилие, развод, а ако има и деца става страшно. Само защото не се е постарала да влезе под кожата на срамежливкото - той никога няма да я нападне, обиди, удари.А само е чакала той да и предложи.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Пропускате нещо много важно. Може просто да е притеснителна натура, срамежлив, та да не смее да и предложи, да спазва дистанция. А точно тези, срамежливите, имат огромен потенциал, отличници са и в училище, и на работа, стига да не зарибяват те клиенти, дори и в леглото. И ако жената успее да се пребори и да вкара при себе си такова момче, ще е благодарна до живот! Но обикновено, след като тя му прави разни знаци и чака той да и предложи, това просто не се случва.
16
1
 
0
 
! Отговори
Д-Р Йозеф Менгеле преди 4 дни
Колега аз съм ги почнал вече.Голям купон става с тез *** първо пискат джафкат после мяукат
15
1
 
0
 
! Отговори
Ариберт Хайм преди 4 дни
Идвам да ви обработя всичките недоклатеняци и психично болни LGBTQ+ .Имам модерни технологии от които ще се забавляваме всички
14
3
 
0
 
! Отговори
Путин преди 4 дни
Ликвидирам Джендърите и всякакви 150 пола
13
1
 
0
 
! Отговори
Хай Хитлер преди 4 дни
Хай Хитлер
12
1
 
3
 
! Отговори
Гай Юлии Цезар преди 4 дни
Така ние си мислихме че Римската империя е непобедима и никой неможе да ни каже нищо , но и тя се срина завладяхме много територии колихме и бесихме имахме се за нещо недосегаемо.Но приключи , както ще приключи дъгата , джендърите , нахлуването на емигранти , ееерафунгелите , 150 пола , феминизна , Скандинавските извращения , Новия Хитлер идва ***
11
3
 
1
 
! Отговори
Берлин преди 4 дни
Вярно е затварят всички граници в Германия.Готви се нещо голямо
10
1
 
0
 
! Отговори
Ес Ес Гьоринг преди 4 дни
Добре дошли в Аутшвитц следвашия Хитлер идва ще корегира всичко модерно
9
0
 
10
 
! Отговори
Бай Веско преди 4 дни
Щот сакат пари , пари , пари , кола , къща , пари , долари , евро , биткойн , криптовалута , мирише и сливуняка , пари , иска постоянно внимание , пари , много говори , пари , носи зарази от а до я мендалеевата таблица , пари, депресирана е , пари , все не задоволена , ПАРИ
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Някои не!
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Приятни сънища!
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
То пък едни жени...
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Какви мъже и жени днес? И кой вече си представя мъж да гони жена и защо?! Жената печели като мъжа, че и повече! Жените са безкомпромисни, кариеристки, често нямат женственост. Ролите не са като по времето на Ален Делон. Да свикваме жените да гонят.
4
2
 
3
 
! Отговори
Т 39 преди 5 дни
Моята любовница е люта самовила, заради нея яко пренебрегвам дъската. Ква жена към мъж тва не е нормално. ;))
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Защото той има паралелна връзка с друг мъж, а с жената излиза само от време навреме, за да го мислят околните за хетеросексуален.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Най-вече ги игнорират, когато са грозни и проклети! Кой игнорира хубави жени, освен такива като Тео Ушев?

Спонсорирани публикации