Филмът Мисия Лондон потопи Дзифт, гони Аватар

Комедийната лента чупи родните рекорди по гледаемост у нас
20 апр 2010 10:14,
133
Филмът Мисия Лондон потопи Дзифт, гони Аватар
Снимка: SIA

"Мисия Лондон" счупи всички рекорди по гледаемост у нас.

Само за първите три дни, откакто е по кината, лентата на режисьора Димитър Митовски е била видяна от 46 291 българи.

Още по темата
14 авг 2009 10:09
8

Приходите от "Мисия Лондон" от 16 до 19 април са 355 120 лв.

Рекордът за най-гледан български филм досега се държеше от "Дзифт" на Явор Гърдев. Той е бил гледан от 36 000 зрители, но за целия период на разпространението си.

Резултатът на "Мисия Лондон" за първите му три дни на екран е по-добър дори от този, регистриран у нас за най-гледания филм на всички времена "Аватар" на Джеймс Камерън, отбелязват от екипа на българската лента.

Любопитното е, че 3D лентата за сините създания от планетата Пандора тръгна в 22 салона с 48 124 зрители, а "Мисия Лондон" беше прожектирана в 18 кина и събра почти същия брой публика.

"Мисия Лондон" е създаден по едноименния роман на Алек Попов.

Във филма участват Юлиан Вергов, Ани Пападопулу, Ернестина Шинова, Любо Нейков. Партнират им чуждестранните звезди Алън Форд и Томас Арана. До тях се изявяват дори Орлин Горанов, Коцето Калки, фолкпевицата Андреа, бившият депутат Павел Чернев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
3
 
! Отговори
киноман преди 14 години
Не съм го гледал още. Да не би да е за посещението на мутрата в Лондон? Било голям смях.
43
8
 
14
 
! Отговори
До 37 преди 14 години
Аз лично харесвам "Време Разделно". Но по принцип харесвам филми които изявяват някаква култура и някаква поука освен тази "Ние сме простаци Хахахаха И от това ни е забавно". Не съм гледал филма но мисля че той потъпква и без това малкото останало национално самочувствие на българина. Българина не е чалга и простотия.
42
7
 
6
 
! Отговори
Иван преди 14 години
Закон е да се плюе по всичко българско и родно Защо сме така критични към нашите сънародници не ми го побира акъла.
41
2
 
10
 
! Отговори
mm преди 14 години
Филма беше...средна работа. Може успешно да се конкурира със лоша до средностатистическа холивудска продукция. Актьорите за съжаление бяха много зле. Всички бяха супер изкуствени, имаше само 2-*** които ставаха за нещо: Малин Кръстев, Любо Нейков. Павел Чернев и Калки бяха добри като за ролите си (второстепенни). Сценария не беше пспбено забавен, но беше поносим.
40
7
 
18
 
! Отговори
Спиро преди 14 години
Вижте, важното е, че някой се опитва да прави нещо в България, и какво се вижда, го прави успешно! Това е! Какъвто и да е филма - поп-фолк, треторазряден, wanna-be и т.н., важното е, че има успех!Който смята, че е по-добър, вместо да се изказва по форумите да опита да постигне нещо повече, и да направи нещо по-добро! Това е положението. За момента, с това разполагаме и лично аз съм доволен!
39
2
 
1
 
! Отговори
drupi преди 14 години
я дай ако може някво инфо за тоя студентски филм
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Радвам се, че българите избраха нещо българско този път! Това е пътя.. Нека подкрепим българското кино за да има и по-добри попадения. То мрънкялници винаги ще има :)
37
1
 
2
 
! Отговори
mafia преди 14 години
Зададох Ти 2 въпроса, не ми отговори. Какво искаш да гледаш, като Българско кино и какъв жанр?
36
10
 
10
 
! Отговори
haha преди 14 години
Естествено че ще се гледа, като се знае че участва чалгопорно повлекана и самозван депутат, също и като се знае кои са спонсори. Още едно доказателство че овчата мисъл преобладава.
35
0
 
7
 
! Отговори
34 преди 14 години
Малка корекция - "*КАТО* ЯВОР ГЪРДЕВ" :)
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Wannabe-то е Явор Гърдев, което обяснява, защо филмът е толкова зле
33
11
 
3
 
! Отговори
mafia преди 14 години
Уж, покажат и изявят, ама Неставааааааа... а Режисьорите са принудени да ги ползват, защото нямат други.....Скоро ще излезне един Студентски филм Wicked Game, който ще набие, такъв шамар на дъртите кучета, че незнаят от къде и дошло.До колкото знам, имат даже група във Фейса, Wicked Game.Младите, какво правят... а тия дъртите да стари комунистически ******възпитани в Москва...
32
6
 
23
 
! Отговори
13 преди 14 години
Как няма да чупи рекорди като направиха такава реклама? Ако и Дзифт и 'Светът е голям" и "Източни пиеси" имаха поне половината от медийния шум а не 20те секунди в справката накрая на новините щеше да е друго. Освен това "Мисия Лондон" е крайно поамериканчен филм, нормално е хората да го харесват защото са свикнали с модела. Другите български филми напоследък са малко или много тежки за гледане заради дозата истина която съдържат, а ние българите не обичаме много много да ни се казва истината
31
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като гледам трейлърите филма верно е поп фолк. То напоследък в света поп фолкът е масово явление. Едно време какви филми имаше. А сега... се чудиш какво да гледаш. Изкуството е на отмиране.
30
5
 
10
 
! Отговори
mafia преди 14 години
Има, една малкаааааа подробност....в България си нямаме училище по Актьорско майсторство, всеки е самоук. Все от някъде трявба да се почне...С 50 год,назад сме от Американците, но сме с 1200 год, по-рано образувал се народ.Прехода е труден, доста агнета ще паднат в устатат на лЪва, но има светлина в тунела. В Българските филми, играят хора от Театъра, там начина на игра е всъвсем друг. Поради малкото филмови продукции в България, когато излезне някоя, винаги "актьорите" преиграват за да се Уж п
29
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Филмът" е пълен ***... пак някое wannabe се е опитвало да се прави на треторазряден холивудски режисьор.. ама 90те минаха отдавна :D
28
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Щом не участва професор Юлиан Вучков няма да го гледам.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кви коментари само...да ви имам стила на изразяване и начина на мислене! Няма ли един нормален човек да се изкаже нормално за тоя филм?!?...Явно ще трябва да го гледам...
26
8
 
7
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Много добър филм и огромен напредък за българското кино. Nice, ha?
25
3
 
11
 
! Отговори
Иван преди 14 години
КАКВО СЕ КАРАТЕ БЕ *** ? НА ЕДНИ СЕ Е ХАРЕСАЛ НА ДРУГИ НЕ ? ЗАЩО ТРЯБВА НА ТЕЗИ НА КОИТО СЕ Е ХАРЕСАЛ ФИЛМА ДА НЕЗНМАМ СИ КВИ СИ, А НА ТЕЗИ НА КОИТО НЕ ИМ Е ХАРЕСАЛ ЕДИ КВИ СИ ???? МНОГО СТЕ ЗЛЕ ЗА КАКВО СЕ КАРАТЕ ?