Мисия Лондон продължава да чупи рекорди

Приходите от прожекциите скочиха над 2,4 млн. лева
10 юни 2010 08:20,
72
Мисия Лондон продължава да чупи рекорди
Снимка: СИА

С приходите си от първия уикенд на юни българският филм "Мисия Лондон" надхвърли сумата от 2,4 млн. лв.

Това сочат данните от киносалоните у нас, събрани в българския боксофис.

Макар и на четвърта позиция като приходи, филмът е гледан от 313 465 зрители.

На първа позиция вече втора седмица е втората част от филмовата версия "Сексът и градът", който е с общ приход от 453 419 лева и е гледан от 57 760 зрители.

Приказката на Дисни "Принцът на Персия: Пясъците на времето" е гледан вече от 111 549 зрители и е събрал 90 597 лв. за 20-те дни, в които се прожектира у нас.

Адаптацията по комиксов разказ "Мармадюк" е на трета позиция сред най-гледаните филми за миналия уикенд у нас.

Версията на Ридли Скот за "Робин Худ" е на пето място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Принцът на Персия" този уикенд премина 1 млн, а не 90 000 :)) Ако този или КОЙ ДА Е друг филм имаше рекламата на "Мисия Лондон", Митовски щеше да му диша прахта с просташкия хумор. Нека има български филми, ама три месеца само за един филм да се пише... Аман вече. Нали някакъв "Тилт" щеше да излиза. Днес.БГ, като сте такива родолюбци, да бяхте написали една поне статия за него.
62
1
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 14 години
Поздрав за президента.
61
2
 
3
 
! Отговори
монфан преди 14 години
оле,оле този се оля Илиан,че ти си *** и ето защо харесваш дебилния филм Мисия Лондон.Такъв просташки филм е само за *** и ***
60
4
 
0
 
! Отговори
ilian преди 14 години
misia london e unikalno hubav film, da ne bi amerikanskite ili zapadno evropeiski prostotii da sa po hubavi, gord sum s tova koeto bulgarite sa napravili s mislia london, a i mnogo se smqh
59
4
 
6
 
! Отговори
Д.Д. преди 14 години
мислех, че аз съм си загубила чувството за хумор или пък , че имам твърде високи изисквания към филма, но като чета коментарите по-долу, се успокоих. хиляди пъти съжалих, че не отидох да гледам анимация ако щеш, ама тази скука и евтина простотия!!!
58
3
 
6
 
! Отговори
... преди 14 години
Едвам издържах до края на филма. И не само аз бях така. Не се лъжете да го гледате. Пошло. Много пошло!!!
57
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПЛОСЪК КАТО "КОМИЦИТЕ"-САМО КЪЛЧОТЕНЕ,НАМИГАНЕ, ПРОСТАШКИ НОМЕРА,НЕ МИ ДОПАДА.И АЗ ИСКАМ ХУБАВО НАПРАВЕН,ЧОВЕШКИ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ,НО СИГУРНО НЯМА НАИСТИНА ДОБРИ АКТЬОРИ-ЕТО ГЛЕДАМЕ "СТЪКЛЕН ДОМ",НО НЕЩО И НА НЕГО МУ ЛИПСВА,С ИЗКЛ ЮЧЕНИЕ НА 3-4 АРТИСТИ,ОСТАНАЛИТЕ СА ИЗКУСТВЕНИ И МНОГО ДРАЗНЯТ.СРАВНЯВАМ САМО ЛЕКО С "ЛИСТОПАД",АМИ ТАМ АРТИСТИТЕ БЕЗ ДА ГОВОРЯТ,САМО С ОЧИ И ЖЕСТОВЕ ДА ИГРАЯТ ПАК МНОГО ЧОВЕШКИ И ИСТИНСКИ ИЗГЛЕЖДАТ НЕЩАТА.
56
5
 
6
 
! Отговори
асЬ преди 14 години
ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ТАЗИ ПОМИЯ С "ПРИНЦА НА ПЕРСИЯ"
55
3
 
8
 
! Отговори
хей,здравей преди 14 години
Много е трудно да бъдеш свеж и оригинален в идеите си . Ако смятате ,че псувни,евтини креватни забежки , плосък квартален хумор и Парад на *** е Филм?
54
1
 
4
 
! Отговори
до 54-фен преди 14 години
54-Фен,приемам мнението ти ,една малка подробност ,ако е от значение ,бащата на Митовски работеше като международен шофьор.
53
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
У Долно Камарци не сме го гледали! Ше чекаме да излезе в Нето!
52
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Чух някъде, че през Септември тръгвал и по кината в Англия. Боже, опази! Дано не е вярно! Поредната излагация! По-дебилен филм не бях гледал. В началото почва добре, има тук-таме някои глупави бъзици, които обаче се обезмислят от възможно най-смотания финал, който може да съществува. Въобще и сюжетът е толкоз елементарен........
51
2
 
5
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 14 години
Да - верно супи рекорда на "Бащата на яйцето" - по гледан е от него.
50
5
 
2
 
! Отговори
фен преди 14 години
"Филмът", zzz, "филмът", НЕ "филма" е толкова страхотен за неграмотни като тебе, че чак нас, малко по-грамотните, ни хваща страх.
49
7
 
6
 
! Отговори
фен преди 14 години
Този "филм" стана нещо като "преброяване на дивите зайци". Ако изобщо може да се нарече филм сборът от плоски скечове, юнашки псувни и уж комична фабула. Някой го нарече неудачна комедия на ситуациите. Аз мисля, че творението на Митовски и сие обра публиката на учиндолския пъпеш, брадърите, опосумите и пр. ЕЙ, ***, ВЕЧЕ МЕСЕЦ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА. КАК ЩЕ ИМА КИНО, КАТО ПУБЛИКАТА Е НЕАНДЕРТАЛСКА, А "КИНАДЖИИТЕ" - ВСЕ ДЕЧИЦА НА ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, Я ПООЩРЯВАТ?!
48
5
 
9
 
! Отговори
Павлина преди 14 години
Не знам каква е цената на билета в момента, но когато аз отидох да го гледам, платих 8лв. Филмът е добър и не съжалявам, че съм си дала парите. Беше адски смешен, а Сексът и градът 2 имаше 4-5 по-смешни сцени. Останалото си беше поредния глупав филм. А относно това, че филмът ни осмива, мога единствено да каже, че способността да се надсмиваш на себе си и собствения си манталитет е белег за широкоскроена личност.
47
9
 
7
 
! Отговори
да,да ама не преди 14 години
хората се лъжат по-просташките реклами на Митовски и смятат че този филм е велико постижение.Гледайте филми от добри и известни режисьори и с известни актьори в криза рекламите са фалшиви.Този режисьор затъна дълбоко.
46
7
 
17
 
! Отговори
Боже опази! преди 14 години
Явно българският зрител е във възторг от дебилщината си! Заслужаваме си съдбата!
45
15
 
13
 
! Отговори
сори преди 14 години
Мисия Лондон е филм за *** и е направен от ниско интелигентния Митовски.Лъжливите реклами карат селендурите в София дя ходят да го гледат.Сега Митовски излъга народа,ама за следващите си филмчета ще се хапи по задните си части.
44
7
 
13
 
! Отговори
zzz преди 14 години
Пич, ти нищо не си разбрал от филма, или си бил настроен за нещо по-различно, но проблема си е лично твой. Филма е страхотен.