Никой не може да отрече ролята на СССР в разгрома на фашизма

Категоричен е Сергей Лавров
16 фев 2020 08:43,
355
Никой не може да отрече ролята на СССР в разгрома на фашизма
Снимка: БГНЕС

Руският министър на външните работи Сергей Лавров заяви, че никой и нищо не може да отрече решителната роля на Съветския съюз в разгрома на фашизма, предава TACC.

Още по темата


"Никой и нищо не може да омаловажи решаващата роля на Червената армия и всички народи на Съветския съюз в победата на фашизма. В същото време винаги ще помним духа на съюзничеството през военните години, способността на държавите да се обединят за борбата срещу общата заплаха, независимо от идеологическите и други различия." - каза министърът по време на конференцията по сигурността в Мюнхен.

"За съжаление 75-годишнината е придружена от опити за грубо изкривяване на историята, поставяне на нацистки палачи и европейски освободители на едно и същото ниво. Нека оставим тези опити на съвестта на техните автори", каза Лавров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наполеон няма загуба в Русия и влиза в Москва, най-великия пълководец в историята! Франция е най-великата страна, а руснаците са изостанали северноазиатски варвари.Vive la Republique! Vive la France!
280
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полша е най-бързо разстящата икономика в Западна Европа, заедно с Унгария. Jeszcze Polska nie zginela!
279
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полша е много по-велика и достойна нация от измислената държавичка чехия, преди 1918г. никога не е имало такава държава. Чехите първи нападат Полша и Полша само си връща заграбеното - Тешинска област която е населена с поляци. Поляците са християнска нация, а не *** като чехите. Прага - столицата на порнографията, проституцията и деградацията. Полша - родината на светеца Папа Йоан Павел II.
278
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полша също е създадена от антантата. Чехия е нападната от Полша за спорен регион в съюз с Германия. После полските хиени опитаха от собствената си отрова като Германия нападна и тях и се наложи да повърнат доста земи. Чехия винаги е била по-развита и по-свободна от Полша, на което поляците винаги са завиждали. В Полша има религиозен фундаментализъм, докато чехите си живеят живота. Освен това чехите са по-културен народ от полските ***.
277
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полша знае по-добре от коня Лавров. Чехословакия е измислена от антантата държава. През 1919г. Чехословакия напада вероломно Полша в гръб, докато поляците воюват като лъвове срещу болшевишка Русия. По-късно Полша си връща тези заграбени земи като част от мюнхенското споразумение. Полша предлага на Франция превантивно да нападнат Германия. Ако Франция се бе съгласила нямаше да има втора световна. Обаче Франция отказва, а Пилсудски е принуден да подпише пакт за ненападение с Германия.
276
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германия превърна Полша в гигантски концентрационен лагер, сравни Варшава със земята, изби 6 милиона полски граждани. Към днешна дата ги е колонизирала икономически и използва мъжете им за евтина работна ръка, а жените им за знаете какво, но тези пияници още считат Русия за големия им враг. Смях. Същата Русия която макар че им взе източни земи им хариза високоразвитата промишлена Силезия, Прусия, Померания и излаз на море. Неблагодарно племе са шляxтичките, най-големите слуги на кравите.
275
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полша напада вероломно Чехословакия със съюзника си Германия. Поляците нямат право да говорят. Към днешна дата Чехия е по-развита и по-индустриализирана страна, и винаги е била, освен това не са християнски фундаменталисти като поляците.
274
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Дядо Соци"Едва ли има по-измъчен народ от руския"Който както си го направи. Огромна държава от векове изостава цивилизационно от нормалните страни. Замениха крепостничеството с колхози. Обичат да пренасят проблемите си на други народи та да страдат и те. Превърнаха българите в крепостници и сложиха огради и къртечници по границите да не може никой да избяга от затвора. Хич не ми пука за руските варвари, да правят каквото искат, само да не се месят във вътрешните ни работи.
273
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много комунисти в коментарите. Ето защо тази държава няма да се оправи. В Чехия, Полша, Румъния хората се развиват защото скъсаха със слугинажа към северноазиатските диваци. Надявам се че ви плащат в долари, а не в рубли за небивалиците и лъжите които пишете. Асвабадителката забрави да си тръгне 50 години, докато не се разпадна сесесеренцето. Вашите господари унищожиха България, взеха земята на хората и ги натъпкаха в колхози, национализираха всичко, убиха интелигенцията, палачите на България.
272
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не може да отрече, че СССР окупира държавите от източна Европа и ги превърна в придатък на концетрационния лагер Гулаг !
271
3
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Всеки може да отрече СССР да има какъвто и да е принос в разгрома на фашизма, поради простата причина, че СССР по никакъв начин не се намесва в разгрома над Италия, а фашизъм има само и единствено в Италия!!! Това, че цоцалистите бягат от името национал-социализъм което е името на строя в Германия, за да не се объркат и техните собствени хора кои е лошия и кои добрия е тема на друг разговор! Просто ги е срам от близкото име на двата строя!
270
5
 
7
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
Едва ли има по измъчен народ от руския. След ВОСР бял ден не видяха. Та до сега.Така и не случиха на президент.
269
4
 
9
 
! Отговори
Дядо Петър преди 4 години
Абе, шефе!Стига си ни занимавал с неща от преди 75 години.По-добре кажи защо превърнахте Русия в мафиотска *** сега?
268
4
 
9
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
До До 222 224 Да те уведомя че в България няма нито една американска база.
267
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И никой не може да отрече, че по време на комунистически режими са загинали десетки милиони от глад, концлагери и зверства. Да, не? Отричате ли, червени другари?
266
12
 
3
 
! Отговори
спасението преди 4 години
Връщане на Источна Румелия на майка Турция! Спазване на берлинския конгрес!Северняците от Дунав до Стара планина харизваме на Русия и всички русофили.Турция 5 века ни хранеше и бранеше териториите от руските окупатори на Европа!
265
3
 
9
 
! Отговори
Стефан Стамболов преди 4 години
Той ни насочи към прогресивния технически преврат на Запад и неутрализира Русия!За награда българите го убихме с помоща на руски рубли!
264
1
 
1
 
! Отговори
питат ли де е зората преди 4 години
До Що е България!Тя е Московската вместо Витреемската звезда!
263
8
 
5
 
! Отговори
Що е България! преди 4 години
До АнонименБългария си е една руска военна окупационна зонаот да ни зона приближена до проливиСамо това ни спасява от окупацията на всички наши съседи - руската Мечка - Слава!
262
4
 
8
 
! Отговори
цената на победата преди 4 години
С многочислена армия и безброй жертви и не без помоща на Америка и Англия!