Убиецът на Нав заплашвал и друг съсед: Ти ще страдаш много

Срещу Добри Божилов е размахван и пистолет
10 фев 2023 11:22, Нели Христова
320
Убиецът на Нав заплашвал и друг съсед: Ти ще страдаш много
Снимка: Facebook

Бивш съсед на Иван Владимиров-Нав разказа, че срещу него също е размахван пистолет през 2006 г. Добри Божилов също е подавал сигнали в полицията, но без резултат.

"Майката на Румен Тонев е клошарка и бяха напълнили входа с боклуци. Направих няколко пъти забележка, а след това получих и заплахи", разказа по bTV Божилов.

"Ти ще страдаш много", казал агресивният Румен Тонев на съседа си. Впоследствие колата на Божилов била надрасквана и чупена. Той добави, че до този момент не бил подавал сигнал срещу Тонев. До него се стигнало, след като Румен размахвал пистолет и срещу него.

Божилов започнал да почиства отпадъците, които са били събрани между етажите на блока. Тонев излязъл с пистолет и обвинил съседа си , че тормози майка му. Последвал скандал между двамата мъже. За щастие тогава конфликтът бил потушен и не се стигнало до инцидент.

След случката Добри Божилов се насочил към полицията, където подал и сигнал.

"Целият треперех. Рано или късно този пистолет щеше да гръмне", посочи Божилов.

Нав е бил американски гражданин, дано това да доведе до разрешаването на този случай, добави още той.

От полицията са казали на Нав, че трябвало да води гражданско дело. Всички са му казвали, че нямало какво да направи срещу съседа, който го тормози, посочи той.

"Нищо чудно аз да съм следващият такъв случай", каза Иван Владимиров-Нав преди два месеца, а думите му се оказаха зловещо пророчески, каза Сашо Кадиев в началото на предаването.

Психологът Иван Владимиров-Нав, бе застрелян при междусъседски скандал във вторник.

Задържан за убийството е бившият полицай Румен Тонев. Конфликтът между него и семейството на Владимиров започнал преди 30 години, разказаха съседи. Двете семейства подавали сигнали един срещу друг в полицията. Подадените общо сигнали били 12. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
за съд е началника на полицията в Стара Загора колко пъти ще трябва човек да се обръща към полицията за да нещо направят ,не те са заети хора получават огромни заплати от нашите данъци и поцяк ден си вършат частното, има една приказка рибата започва да мирише от главата,каквато е държавата и такива са в полицията
70
17
 
4
 
! Отговори
НО преди 1 година
Тъй като имам същия случай наскоро, който успях да го овладея и вече всички са доволни и живеят нормално, представям си каква е картинката с голяма степен на достоверност. Майката на "психолога" години наред е лопала по главата на комшията, вместо да си постеле мокет или килим. След като маминия се е изучил и се е върнал, тя е почнала да му обяснява как този е луд и т.н. Инакрая психолога вместо да използва професионалните си умения, ако има такива и да орави нещата
69
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да ти дадат оръжие,трябва да са ти направили тест.Интересно на милиционера кой му го е правил.
68
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Язък му за $160000, които е дал за образованието си да се изучи за психолог у САЩ....
67
2
 
13
 
! Отговори
D преди 1 година
В този случай психолога е трябвало да мисли като психопат за да излезе от тази драма. Очите на психопатите издават много неща и т.н.
66
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Електората на жалкия фигурант достига нови висини
65
1
 
21
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Тази сутрин по тв. някакъв,милиционер ли..от "системата" ли ,оправдаваше милицията че трябвало винаги да се пишели сигнали у МВРто!Оня ти размахва пищов да те бие и убива ти трябва да търпиш до МВРто да пишеш жалби които никой не чете а ги хвърля в кошчето!В нормална държава даже и буклока си да хвърли някой звъниш в полицията и на минутата идват и го арестуват!Тука не можеш да звъниш а трябва на убиеца да му кажеш"Чакай да прибягам до МВРто да пусна един сигнал срещу тебе и после продължавай да
64
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както казва другарят Путин, улицата в Леиниград ме научи, че ако боят е неизбежен, удряй пръв. Който удря пръв, винаги има предимство. Законите на джунглата...
63
17
 
7
 
! Отговори
НО преди 1 година
За какво е учил този психолог, та не може да се оправи с някой от професионалния му контингент. Съсипаха го това образование в Америка. Това, че се мислиш за по-образован и си чел повече книги, не ти давава право да назидаваш другите, да се подиграваш с тях лично или по сутрешните блокове.
62
1
 
3
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 1 година
Чик чок ове сър! Забавляват се!!!
61
14
 
6
 
! Отговори
Жужи капут преди 1 година
Убиецът е фен на "***". Типична постъпка за фашистката шлака, която подкрепя Русоробия. Мир на праха му.
60
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сещам се че един ученик беше занесъл пистолет в клас преди около месец. Новото поколение бързо се ориентират към новата реалност.
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медиите са страшни хиени - трябва да има труп, за да вдигнат патардия.....
58
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странно е че психолог не може да се оправи с психопат. Тогава кой би могъл? Много жалко за момчето. Във всеки блок има по един изтрещял съсед ...
57
1
 
16
 
! Отговори
ДА преди 1 година
Ще се гърмим,да-след като няма ред и управия!След като е подаден сигнал в полицията,трябва да има резултат и наказания!При шум от съседи-в западните старин има първо предупреждение от полицията,при втори сигнал -глоба и то яка-може да стигне до 500 евра.Затова и никой не смее да вдига шум,когато е забранено,особено след 22 часа.А тук-как е!?Я,помислете!*** по етажите,също няма-глоба яка на клошара.А при нас?Печки,хладилници,перални седят с години по междуетажните площадки.
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поуката е: психологията не ти помага срещу пистолет.
55
1
 
14
 
! Отговори
Мхм преди 1 година
Каква е поуката от историята, по-скоро историите, защото това е поредното дежа-ву. Поуката е: стреляй пръв
54
1
 
12
 
! Отговори
до 53 преди 1 година
Видял е, и е подал сигнал - какво повече може да нправи от тук на сетне . Ако трябва да се окаже психична помощ и другата страна трябва да го иска - едва ли да отиде на психолог му е било сред приоритетие на шантавата кука
53
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами Полицай - какво да кажа . Единият пример за това какви кадри има там , другите поредно доказателство че ги мързи да работят. Една позната получи честитка от камера за превишена скорост ,а бе подала сигнал че колата и е открадната ( това вече месеци след кражбата). Познайте сега дали въпреки снимката на откраднатият автомобил са успели да го намерят и върнат
52
1
 
2
 
! Отговори
диваци и балканци преди 1 година
Полицая стрелец в района на Митьо Очите веднага го крoтват мутрите.