Убиецът на Нав заплашвал и друг съсед: Ти ще страдаш много

Срещу Добри Божилов е размахван и пистолет
10 фев 2023 11:22, Нели Христова
320
Убиецът на Нав заплашвал и друг съсед: Ти ще страдаш много
Снимка: Facebook

Бивш съсед на Иван Владимиров-Нав разказа, че срещу него също е размахван пистолет през 2006 г. Добри Божилов също е подавал сигнали в полицията, но без резултат.

"Майката на Румен Тонев е клошарка и бяха напълнили входа с боклуци. Направих няколко пъти забележка, а след това получих и заплахи", разказа по bTV Божилов.

"Ти ще страдаш много", казал агресивният Румен Тонев на съседа си. Впоследствие колата на Божилов била надрасквана и чупена. Той добави, че до този момент не бил подавал сигнал срещу Тонев. До него се стигнало, след като Румен размахвал пистолет и срещу него.

Божилов започнал да почиства отпадъците, които са били събрани между етажите на блока. Тонев излязъл с пистолет и обвинил съседа си , че тормози майка му. Последвал скандал между двамата мъже. За щастие тогава конфликтът бил потушен и не се стигнало до инцидент.

След случката Добри Божилов се насочил към полицията, където подал и сигнал.

"Целият треперех. Рано или късно този пистолет щеше да гръмне", посочи Божилов.

Нав е бил американски гражданин, дано това да доведе до разрешаването на този случай, добави още той.

От полицията са казали на Нав, че трябвало да води гражданско дело. Всички са му казвали, че нямало какво да направи срещу съседа, който го тормози, посочи той.

"Нищо чудно аз да съм следващият такъв случай", каза Иван Владимиров-Нав преди два месеца, а думите му се оказаха зловещо пророчески, каза Сашо Кадиев в началото на предаването.

Психологът Иван Владимиров-Нав, бе застрелян при междусъседски скандал във вторник.

Задържан за убийството е бившият полицай Румен Тонев. Конфликтът между него и семейството на Владимиров започнал преди 30 години, разказаха съседи. Двете семейства подавали сигнали един срещу друг в полицията. Подадените общо сигнали били 12. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уволен полицай,психично болен ,но със законен пистолет ---- това е възможно само в България !!!
50
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съжалявам за човека и не искам да звучи грубо, но естествено възниква въпросът той като психолог не е ли могъл да забележи накъде вървят нещата с този съсед и да вземе мерки?
49
1
 
29
 
! Отговори
Ел преди 1 година
Безхаберието на тази институция вече придоби смъртосни мащаби... Загубени млади животи и почернени семейства заради шуробаджанащина, рушвети и свои хора... Тежко ни...
48
3
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
един мои приятел имаше огромно проблеми с комшитя си над него. гръмнай около него няколко пъти и миряса от тогава. Това е положението - с *** се подхожда единствени и само с изродски.
47
0
 
15
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 година
Като в дивия запад ли ще се стреляме вече?
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 38.Носил съм оръжие и никога не съм го вадил в такива ситуации... Ступвал съм много такива дразнители, по най- бързия начин са на земята захванати с ключ и коляно на врата... но не съм ги гърмял!
45
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бил съм САЩ няколко години да ви кажа каква е разликата при тях и тук. 1. Полицията помага на хората виждал съм да сменят гуми на жени на магистралата ще те заведат на адрес помагат не се е..ват като тук. 2. Като те спрат няма значение дали си на областния синче и шмъркаши и караш пиян ще те спукат даже ако си по-известен по-зле. 3. След ареста веднага излизаш с присъда до 1-2 дена не като тук да протакват с години делата. Надрусаните и пияни които ги гледам как карат из България може и да застр
44
5
 
4
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
Тоя Добри Божилов мине се не мине и се появява все някъде. По едно време от *** го били заплашвали, после с нам кой политик имал скандал. Сега и тук. Да не е на щат дежурен участник в скандали?
43
0
 
26
 
! Отговори
Не стана ли ясно преди 1 година
МВР е напълно рухнало - банда престъпници оплетени с мутри !
42
21
 
4
 
! Отговори
някой преди 1 година
правилно го е гръмнал, кво ще вдига шум. И аз имам такива съседи, с кеф бих ги гръмнал
41
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все тая дали ще подадеш сигнал в полицията, даже по-лошо, ако го направиш. Полицаите по принцип нищо не правят, но когато става дума за колега, го пазят.
40
2
 
10
 
! Отговори
Проблемът преди 1 година
не се разрешава с прибиране на оръжието от бивши полицаи и военни. Законът им дава право да го притежават след представяне на два тома най различни документи, включително от следствието и психодиспансер, Бели с оръжие правят и бизнесмени, охранители, ловци, притежатели на газово и пневматично оръжие! Проблемът е не в оръжието, а в човека, който го носи,
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва и ние хората да станем по дисциплини рани,защото дребни уж наглед неуредици могат да доведат до сериозни трагедии.И липсата на сериозни институции усложняват нещата.В един град,където обществото е разнородно и като образование и като възпитание само спазването на правилата от страна на обществото и стриктното изпълнение на задължения от страна на институциите може д подобри средата.И тогава няма да има кой крив,кой прав.Иначе има само надпреказване.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се заблуждавайте, задачата на полицията не е превенция. Тя трябва да регистрира и опише тежките престъпления!
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВоеннатаФатмашка нацистка диктатура започна да екзекутира народа. Организирайте граждански батальони и обесете военния диктаторФатмака, като Мусолини.
36
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е бил заплашван само той.И други съседи са подавали сигнали,но се спотайвали като бълхи в ...Един мъж се е възпротивил и е получил куршум в главата.Трябва като в сащ всички да имат право да носят оръжие,за да не се надуват само бивши полицаи и пожарникари,превъртяли след оттегляне от ужким работата.
35
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе мирно стояло не би чудо видяло.... Явно прекалено много му е дрънкала устата на убития за да се стигне до употреба на оръжие. Труден живот, нервите на хората не издържат. Оръжие току така не се вади, и стреля в глава.... За всяко действие има винаги противоположно и равно по сила противодействие - ИСАК НЮТЪН. Много жалко!
34
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще има ли осъдени служители на реда?
33
1
 
14
 
! Отговори
Невен преди 1 година
Жалко за човека, който е убит. За жалост с толкова имена, съседи прочие честно не разбрах, кой е пострадал. Малко сложно написана статия.
32
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напълно нормално е син на клошарка да стане полицай. В България това е напълно естествено. Генетиката е важно нещо.