Убиецът на Нав заплашвал и друг съсед: Ти ще страдаш много

Срещу Добри Божилов е размахван и пистолет
10 фев 2023 11:22, Нели Христова
320
Убиецът на Нав заплашвал и друг съсед: Ти ще страдаш много
Снимка: Facebook

Бивш съсед на Иван Владимиров-Нав разказа, че срещу него също е размахван пистолет през 2006 г. Добри Божилов също е подавал сигнали в полицията, но без резултат.

"Майката на Румен Тонев е клошарка и бяха напълнили входа с боклуци. Направих няколко пъти забележка, а след това получих и заплахи", разказа по bTV Божилов.

"Ти ще страдаш много", казал агресивният Румен Тонев на съседа си. Впоследствие колата на Божилов била надрасквана и чупена. Той добави, че до този момент не бил подавал сигнал срещу Тонев. До него се стигнало, след като Румен размахвал пистолет и срещу него.

Божилов започнал да почиства отпадъците, които са били събрани между етажите на блока. Тонев излязъл с пистолет и обвинил съседа си , че тормози майка му. Последвал скандал между двамата мъже. За щастие тогава конфликтът бил потушен и не се стигнало до инцидент.

След случката Добри Божилов се насочил към полицията, където подал и сигнал.

"Целият треперех. Рано или късно този пистолет щеше да гръмне", посочи Божилов.

Нав е бил американски гражданин, дано това да доведе до разрешаването на този случай, добави още той.

От полицията са казали на Нав, че трябвало да води гражданско дело. Всички са му казвали, че нямало какво да направи срещу съседа, който го тормози, посочи той.

"Нищо чудно аз да съм следващият такъв случай", каза Иван Владимиров-Нав преди два месеца, а думите му се оказаха зловещо пророчески, каза Сашо Кадиев в началото на предаването.

Психологът Иван Владимиров-Нав, бе застрелян при междусъседски скандал във вторник.

Задържан за убийството е бившият полицай Румен Тонев. Конфликтът между него и семейството на Владимиров започнал преди 30 години, разказаха съседи. Двете семейства подавали сигнали един срещу друг в полицията. Подадените общо сигнали били 12. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
0
 
3
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Ей, шашавия съвсем ритна кофата :)
270
2
 
2
 
! Отговори
НО преди 1 година
Обиждал съм го, и как . Айде тънкообидчивия бягай под полата на мама, че лошия чичко те кара да четеш с разбиране.
269
2
 
7
 
! Отговори
НО преди 1 година
Нищо от това не е направено, защото и те като теб четат без да разбират написаното. А под предлог че ги е страх, не са направили нищо. Защото за това се иска мозък и топки, а те нямат и двете. Ако те заплашва с пистолет, не пишеш в жалбата, има *** във входа, а пишеш заплашва ме с убийство с пистолет.
268
3
 
0
 
! Отговори
дребна подробност преди 1 година
Уведомявам дежурния трoл, че ще спра да пиша, макар че няма да ходя да плувам :):):), за да може на спокойствие да пише глупости, да ме обижда и т.н. :)
267
2
 
1
 
! Отговори
дребна подробност преди 1 година
До НО 271 Всичко това е направено, тролe :) Само килимът остана, но и Вие забравихте за него :)
266
3
 
6
 
! Отговори
НО преди 1 година
Явно образованието вече е много зле щом не може да четете с разбиране. Нямаш, повтарям , нямаш право да правиш иронични, язвителни и унизителни забележки на никого. Това което можеш да направиш, е да сезирал компетентния орган за това което смяташ за незаконно. Ако той не си свърши работата сезираш вишестоящия орган, че нишестоящия не си върши работата. Ако пак не стане, сезираш още по-висшестоящ орган, че долните не си вършат работата.
265
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НО 268 В България са извършени хиляди телефонни измами, преди да плъзнат в другите държави, тролe. Те дворци си построиха с парите, но престъпления не са извършили. И това е само, защото на мен не ми се удава четенето с разбиране. Не, заради корупцията :)
264
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НО 268 Да отправяш заплаха с оръжие, когато ти правят забележка за нередности е безобидно, нали, тролe :) Да ти чупят колата също не е престъпление. Да трупаш б.клуци в блока - никак не е нередно. Да пребиеш домоуправителя е даже желателно по закон. Важното е да си трoл, който не е отишъл да плува :)
263
3
 
3
 
! Отговори
НО преди 1 година
Дребната подробност е Разкрили са ги след като са извършили престъплението. А не преди това. Но четенето с разбиране не ти е силна страна. И сега какво, и да го разчекнат с четири коня , Владимиров ще излезе от гроба ли?
262
1
 
3
 
! Отговори
Бойко Тиквата преди 1 година
Това е частен случай да не правим от мухата слон. Полицайчетата заработват скромно и честно своя дял, така както съм ги научил за 15 години във властта.
261
2
 
12
 
! Отговори
дребна подробност преди 1 година
Мда, полицията в България нищо не може. Пример телефонните измами. За 3 дни в Гърция ги хванаха. За месец - в Румъния. У нас - никога. Но пък тук имаме троловe :), които да я оправдават и да обвиняват жертвите.
260
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Квото и да си говорим, до тук резултатът от мача пистолет срещу науката психология е 1:0.
259
1
 
11
 
! Отговори
НО преди 1 година
И полицията само в научнофантастичните екшъни може да предотвратява престъпления. В реалния свят, тя започва да работи след като е станало престъпление. И евентуално, може да намери престъпника, евентуално да намери достатъчно годни доказателства, и евентуално да го осъди. И дори и да го разчекнат на кръст или да го разкъсат с четири коня, това пострадалия в конкретния случай не го топли, защото той вече е мъртъв. Така че се учете да разрешавате конфликти, а не да чакат на полицията.
258
0
 
10
 
! Отговори
против крадл. сигани преди 1 година
Да попитам само . Срещу какви пари издавате на джепчии разрешителни за КНО . за хора имащи пари от дежпчииство зад граница питам . към шефовете на РПУ та е въпроса , те дават разрешителните и одобряват кандидатурите .
257
2
 
1
 
! Отговори
дребна подробност преди 1 година
До НО 260 Че защо :) Нали с килима всичко се оправя :)
256
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как ли се справят в Китай с такива казуси? Дали въобще имат междусъседски разправии.
255
2
 
8
 
! Отговори
НО преди 1 година
Докато материала не се научи, че никой закон не му разрешава да прави язвителни и унизителни забележки наляво и надясно, ще се стига до подобен край. Научете си задължението, а то е едно единствено, да спазвате конституцията и законите. Там такова разрешение няма
254
2
 
0
 
! Отговори
дребна подробност преди 1 година
Отидоха ли да плуват всички проявления на дежурния трoл :)
253
1
 
1
 
! Отговори
НО преди 1 година
Жалко, и бота (дребни подробности) изгоря.
252
1
 
7
 
! Отговори
Извод преди 1 година
Значи у нас всеки може да задръства с *** общите части на етажната собственост и да заплашва с оръжие в ръка всекиго, ако дръзнат да му направят забележка, че законите са валидни за всички.Защото има Закон за етажната собственост, също така всеки жилищен блок си има правилник.Преди близо половин век например, в правилника на нашата ж.к. са добавили, че не се разрешава след 22.00 ч.шумно да се ходи със сабо (чехли с дървени подметки, които били модерни) и тогавашните мацета много са внимавали