Пияна рускиня вилня в асеновградски магазин, псува и души клиенти и касиерки

Била стресирана и изнервена от войната
Обновена: 17 дек 2023 14:41 | 17 дек 2023 14:41, Петър Бойчев
252
Пияна рускиня вилня в асеновградски магазин, псува и души клиенти и касиерки
Снимка: БГНЕС

Пияна рускиня вилня в асеновградски супермаркет. Тя псувала клиентите и служители, хванала за врата касиерка и се опитала да я души.

Нарушителката е 66-годишна, но от 49 г. живее в България. Тя не е признала вина пред магистратите. Обяснила, че се чувства зле от "лъжите, които се тиражират всеки ден за войната и от факта, че половината й близки живеят в Украйна и са заплашени от смърт ежедневно". От стреса била нестабилна и емоционално натоварена, затова ежедневно употребявала диазепам, примесен с алкохол. Тя получи наказание 100 лв. глоба по Указа за борба с дребното хулиганство от Районния съд.

Около 10 ч. на 11 декември жената посетила близкия до дома ѝ магазин. Била с махмурлук и си купила бутилка водка. Час и половина по-късно се върнала в силно нетрезво състояние, залитала и едва стояла на краката си. Започнала да се разправя с всички в супермаркета.

От персонала познавали жената, тъй като често се случвало да идва пияна в магазина. Този път обаче не успели да се справят с нея по дипломатичен път и две касиерки пробвали да я изведат навън. Рускинята посегнала и хванала едната за гушата, а на другата хвърлила 5 лв. в лицето. На мястото пристигнала полиция и я откарали в Районното управление.

При определяне на наказанието магистратите са отчели, че нарушителката е болна и се лекува. Приели са, че живее с постоянен стрес заради враждебността, която среща заради националността си. "Пенсията ѝ е ниска и тя не може да се премести да живее на територията на държава, в която условията на социума са доста по-цивилизовани и добронамерени спрямо Русия, поради което и утолява емоционалните си проблеми с алкохол, който нарушава задръжките и изкарва наяве проблемите, натрупани от проблемните хора и държавата, в която пребивава", посочва още Районният съд в Асеновград. Заради ниските й доходи й е наложена минималната глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
14
 
! Отговори
ами преди 6 месеца
Руско пиянде култура никаква НАГЛОСТ ГОЛЯМА
51
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От войната са изнервени украинките и украинците защото губят. Рускините и руснаците няма от какво да се изнервени. Освободиха си териториите, населени с руснаци и ще си празнуват християнската Коледа. А не фашистката или еврейската.
50
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И как точно разбрахте, че е рускиня, а не украинка ? По това че е говорила на руски ли ? Това не е аргумент. Вече прекалявате с пропагандата. Могат да ви повярват единствено заслепени злобари.
49
3
 
16
 
! Отговори
ВИЖТЕ СЕ, КОПЕЙКИ преди 6 месеца
ВАРВАРИ НАТЮР....... ПО СЪЩИЯ НАЧИН СЕ ДЪРЖАТ И В МЕДИИТЕ, И ПО УЛИЦИТЕ, И В ТОАЛЕТНИТЕ...
48
0
 
4
 
! Отговори
Сега преди 6 месеца
Пияна жена див 😈
47
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 46 Самият кмет на Киев Виталий Кличко преди мач и след мач говореше не на украински, а на руски поради една много проста причина- братята знаят перфектно руски, но не и украински.
46
5
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
НЯМА КАК ДА НЕ И ПОДИВЕЕ(ТЯ СИ Е БИЛА ЛУДА И ОТ ПРЕДИ) :D СССР ПАДНА В БЪЛГАРИЯ И ВСЕКИ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ РУСОФИЛ ТУК Е БИЛ В ПРЕДИНФАРКТНО СЪСТОЯНИЕ АКО Е ВИДЯЛ ОТРЯЗАНАТА ГЛАВА ОТ МОНУМЕНТА НА ЧЕРВЕНАТА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ МАРОДЕРИ :)
45
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А бе тия украинци като си имат собствен език защо не си говорят на него, а всичките говорят на руски. Дориш нацистите от Азов, в клиповете които съм гледал говорят помежду си на руски. Може би украинския още не са го научили.
44
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако е дошла преди 50 години в България, тогава нямаше Русия и Украйна. Всички бяха от СССР. Интересно защо сега решихте, че е била точно рускиня.
43
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Точно такива са руснаците, невъзпитани, алкохолици и опростачени от режима в страната им. Аз бягам със 100 км, ако разбера че наоколо има руснаци.
42
8
 
15
 
! Отговори
Жалка пропаганда преди 6 месеца
Тя от 50 години живеела в България, ама видите ли била рускиня. А онова дрогирано маке Пендиков, от 3 месеца има български паспорт, ама бил българин.
41
6
 
15
 
! Отговори
Мутрафонова преди 6 месеца
Българите са фашисти и нацисти и не дават на добрите рускини безплатна пиячка. Време е за денацификация.
40
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Айде бълг власти да уточнят рускиня ли е или Украинка
39
5
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Тя тая си е пиела и преди войната. Трябваше 15 дена кауш и 2000лв. глоба.
38
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това, че е говорила на руски не означава че е рускиня. Украинките също говорят на руски. И са доста по-про сти и невъзпитани.
37
5
 
4
 
! Отговори
Пенкилер преди 6 месеца
Това е работа на опозицията и на-вече на Путин... Искат да спрат така нужните за народа промени в Конституцията на господин-господ Делян Пеевски!
36
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Над мен живее рускиня, ама не пие, разбираме се. Всичко е ок.
35
11
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Хах, имала стрес?!? Ми да заминава за Блатная и там няма да има стрес, ама се натиска в България и "прогнилия запад" :))))))))))))))))))))))))))) Какво са й криви продавачките?
34
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Алкохол и диазепам са НЕСЪВМЕСТИМИ. До къде води промиването на мозъци?! Ще ни подлудят всички!
33
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
жалка пропаганда