Страстите Христови: Съседски спор за кучета, счупена чистачка, юмрук в лицето и пистолет

Заплашената жена е 36-годишната Патриша Тийвс от Люксембург
Обновена: 23 фев 2024 14:58 | 23 фев 2024 14:04, Петър Бойчев
472
Страстите Христови: Съседски спор за кучета, счупена чистачка, юмрук в лицето и пистолет
Снимка БНТ

Нападнатата и заплашена с оръжие от Христо Шопов жена е чужденка. Патриша Тийвс е от Люксембург и от няколко години живее със семейството си в съседство на 60-годишния актьор, чиято фамилна къща е в столичния жк "Малинова долина", предаде БНТ.

Напрежението между двете семейства започнало преди около 2 години след спор за кучета. До скандала снощи се е стигнало, след като по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркира колата си пред гаража. Съпругата на Христо Шопов - Мариана Станишева, обаче оставя своя автомобил така, че съседката й да не може да излезе. Чужденката, която трябвало да отиде на вечеря в заведение, вика такси, но преди да тръгне, вдига едната чистачка на колата на Станишева.

Още по темата
Няколко часа по-късно, когато Патриша Тийвс се връща в дома си, открива, че една от чистачките на нейната кола е счупена. Тогава 36-годишната жена отива до дома на Христо Шопов и Мариана Станишева, за да поиска обяснение.

"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записах това и те (Христо Шопов и Мариана Станишева - бел.ред) се ядосаха. Искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, за да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари с юмрук в лицето", разказа пред БНТ Патриша Тийвс.

По думите й това е първият случай, в който се е наложило да повика полиция, въпреки дългото неразбирателство. Според Тийвс причината за междусъседската вражда е това, че тя е чужденка.

Заместник-главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев обясни, че сигналът е подаден в полицията около 1 часа след полунощ.

"В Седмо РПУ е постъпил сигнал от 36-годишна гражданка за това, че е бил нанесен побой и ѝ е отправена заплаха за живота и здравето с огнестрелно оръжие. Изпратен е екип, който установява, че е възникнал междусъседски спор между гражданка на Люксембург и 60-годишния българин. На място е установено, че въпросният гражданин притежава 3 броя огнестрелни оръжия. Същите са предадени доброволно от него и същият към настоящия момент е задържан в поделение на МВР. На госпожата е извършен преглед в център за спешна медицинска помощ и е установено, че същата има охлузвания по ръката и хематом на долната устна. Образувано е досъдебно производство", добави главен комисар Кангалджиев.

Съпругата на актьора - Мариана Станишева - лаконично коментира, че ще изчакат следствието да си свърши работата. Очаква се решението на прокуратурата дали Христо Шопов ще бъде освободен от ареста или ще му бъде повдигнато обвинение и ще остане в килия за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бай Га...ню. Бай Тошо. Тик...ва...та. Христо Шопов. Будители та съвременна българия
101
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вотовете в сайта няма да променят факта, че кариерата на наглото ченге от БКП приключи. Айде чаЛ.
100
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Цяла фамилия Шопови дошли да си пляскат плюсчета да защитават един гамен и да слагат минуси на тези, които смятаме, че наглият соц чичак е за затвора. Просто нашенска картинка :)
99
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Проблемите не са само български, целия свят страда от наркозависимост и корупция, края идва колкото и да не ни се иска
98
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каквото и да се е случило, оправдание да удариш жена и да извадиш срещу нея оръжие, нямаш. Какви са тия простащини да запушват чуждата кола?! Кой си ти, бе?! А, ако се наложи нещо спешно да се излезе и ти си се осмелил да запушиш колата?! Пък после отишъл нашИОТ мъжага да бие жена и да й вади пистолет... Ай сиктир, бе!
97
4
 
11
 
! Отговори
ина преди 6 месеца
Ето това са поколенията на соц-а. България ще се орпави след като измрат тия нагли чичаци!
96
1
 
11
 
! Отговори
Христо Шопов мутрата преди 6 месеца
Актьор
95
22
 
17
 
! Отговори
Елеонора преди 6 месеца
Чета коментарите и съдейки по рейтинга, съм приятно сюрпризерана, че читателите разбират, че Христо Шопов е прав!
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жоро Игнатов знае ли ги всички тези подробности.
93
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Българският народ е гостоприемен с изключение на шопите :) Тя дошла да га еват а те га бият . Ужасс . Ква Европа е това ??? Тва си е шопия :)
92
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ударил жена и й извадил пистолет?! Боже Господи, прибери си вересиите! Гамен и то от най-долните!
91
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не знам кой е наистина виновен в тази съседска драма но нищо не оправдава постъпката да насочваш пистолет.
90
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колкото по скоро изчезне тази страничка толкова по скоро ще се свършат мъките на българите
89
2
 
5
 
! Отговори
БеГе Гявурии преди 6 месеца
79Бъргарския народ няма свободен дух и достойнство!Щом пази окупаторски паметници на червената армия грабила изнасилвала и убивала българи подложила народа 1944та та ГЕНОЦИД!Политиците са част от народа не са извънземни изметта е част от народа Христо Шопов е маст от народа също!
88
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И спонсорските договри на Ицо Шопов бяха прекратени точно сега!
87
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не е нужно да се четат каквито и да е статии. Само като им видиш набурсучените ракиени мycypu по улиците,струящият интелект по милиционерски, обноските и уважението към околните и обществото и ти става ясно за какви увредени олита става въпрос.
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Туй е българина, появи се някой малко по-различно изглеждащ близо до него и оня веднага изпада в някакви шизопсихопатски състояния. Това племе българско не може да оцелее в свободния развиващ се свят и това се вижда отвсякъде. Най-бедни, най-корумпирани, най-залюхани, най-мразещи, във всичко негативно сме най. ГаньоФци!
85
0
 
16
 
! Отговори
до 93 преди 6 месеца
Момент, и ние с нашите съседи правим същото- първи приятели сме, децата си ходят на гости, не е заключено. Просто тука има един индивид, който е решил да мъжкарее, вадейки пистолет на момиче. Повече няма какво да кажем.
84
7
 
5
 
! Отговори
anon преди 6 месеца
Тя не знае ли кой е той. Разбира се че може да паркира пред гаража и. Тя не знае ли че когато той е живял в тая къща, нейната не е била построена.
83
0
 
2
 
! Отговори
имигрирай навреме преди 6 месеца
Българийооооооо ,ти си шести сезон на под прикритие.