Борислав Цеков разби на пух и прах принципите на DJ Marten

Пусна видео как представя на сцената поп фолк певицата Андреа
19 сеп 2024 20:30, Нели Христова
54
Борислав Цеков разби на пух и прах принципите на DJ Marten
Снимка: Facebook

"А понеже имаше и отделни хора, които изглежда са повярвали на лицемерните лъжи на DJ Нам-кой-си от Павликени, че бил имал "принципи" и се бил "борел" срещу чалгата, та затова не бил пуснал песента, искана от Джокович, ето ви "принципите" му и "борбата" му".

Това написа във фейсбук профила си Борислав Цеков - преподавател по конституционно право и новият собственик на "Галъп интернешънъл". Цеков пусна и видео на DJ Marten като конферансие на  концерт на попфолк певицата Андреа.

Името на диджея стана популярно след мача на Новак Джокович с Григор Димитров в София. Накрая на мача Джокович поиска от DJ Marten да му пусне песента "Луда по тебе" на Камелия, но той отказа. Ноле запя сам песента, а публиката му пригласяше.

След мача се разрази дебат в социалните мрежи между дали диджеят е постъпил правилно, като е отказал на Джокович да пусне въпросната песен. Самият DJ Marten коментира случката:

"Това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време. Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат".

Ето какво още пише Борислав Цеков:

А понеже имаше и отделни хора, които изглежда са повярвали на лицемерните лъжи на DJ Нам-кой-си от Павликени, че бил имал "принципи" и се бил "борел" срещу чалгата, та затова не бил пуснал песента, искана от Джокович, ето ви "принципите" му и "борбата" му. Вижте го като конференсие на най-мазната чалгаджийка - Андреа. Чуйте суперлативите, които ръси за чалгата. И заедно с това цели 3 години се е "борил" срещу чалгата, като част от екипа на гуруто на чалгарията и архитект на опростачаването на нацията Слави Трифонов. Големи "принципи", голяма "борба" се води.

Видеото вече има хиляди споделяния, а в социалните мрежи се появи и снимка на DJ Marten със Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от Страната
Жертвите на пътя са заради неспазване на правилата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Диджеят е никой, а Джокович си е световно известен и най-вероятно не му пука за нашия елемент. Джокович както се видя си чу песента в оригинал и неговия кеф си го направи. Мартен ще си остане никому неизвестен.
44
1
 
0
 
! Отговори
Реджо преди 2 часа
Ооо,41, Реджан драги Реджан!
43
1
 
0
 
! Отговори
Реджо преди 2 часа
Ооо,41, Реджан драги Реджан!
42
1
 
1
 
! Отговори
Феро преди 2 часа
Гришо дарил само от този мач,сумата от 3 милиона?12 000 в зала Армеец,трябва да са платили луди пари за да гледат Гришо и Ноле!Математика! Колкото до Григор,там даренията и действията са по закона-Мама кажа
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
до 39, от Реджеб ли идва името?
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
изказването на диджея нам кой си от Павликени е на чист български език за разлика от преподавателя по конституционно право, чийто език е елементарен, груб и про сташки, как не намеси президента, че това е любимата му тема
39
2
 
0
 
! Отговори
Реджо преди 2 часа
До 37... Не пиши глупости! Просто е смешно! Реджо.
38
2
 
0
 
! Отговори
Реджо преди 2 часа
До онзи 34... Реджо е име на сърбин и се пише с главна буква,Р,както Русия!
37
0
 
5
 
! Отговори
До Реджо преди 2 часа
Само с този мач ,Григор дари над три милиона за деца в неравностойно положение и за талантливи деца -спортисти.Но никой не говори за това,а се занимава с някакъв си DJ, та даже и с Борислав Цеков,който открадна сумати пари при "царя".
36
3
 
2
 
! Отговори
Реджо преди 2 часа
До 28... Половината от звездите на сръбската естрада,включително и тази на хита "Луда по...", Джокович и... , живеят в ...БЕЛГРАД и даряват 10 % от приходите си на хора,като теб! Реджо
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Защо смятате, че като "забраните" чалгата ще я спрете? Камелия може и да пее чалга, но за жалост знае повече за музиката от някои от "интелигенцията". Вкусът към музиката се възпитава, но за съжаление младото поколение няма кой да го възпита.
34
0
 
6
 
! Отговори
До реджо преди 3 часа
Джокович живее в Монако.Иначе се състезава за Сърбия.
33
3
 
1
 
! Отговори
Реджо преди 3 часа
До 27. Преди да пишеш глупости,провери, къде живее Джокович,за коя държава се състезава,от началото до днес,какво е направил за Сърбия ,както и колко е дарил от приходите си на хора,като теб!Поздрави! Реджо
32
0
 
4
 
! Отговори
Айде, преди 3 часа
И Борислав Цеков се качи на гърба на Ноле и Гришо,за да получи пет минути слава.Че иначе само ПИК го публикуват.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Не знам, кой се излага повече ... Ние, дето ги следим тея новини и въпросният Цеков.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Всъщност човека не пусна песента, просто защото я нямаше в плейлиста и не му беше зададена предварително по сценарий, никъде не е говорил за принципи, трагично е че цялата държава се занимава с подобни неща.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До 27 - Аз ще ти кажа - не вискчи са "лошите западни фашисти". И едно е, да кажеш "беше мъж", ама друго е да каежш, да си орезили кариерата и да загуби дессетки, че и стотици милиони. Какво емъжкото тук? В САЩ много хора казаха НЕ на ваксините.
28
0
 
4
 
! Отговори
до реджо преди 3 часа
Как става тая работа? Как вдигаш революция срещу някого, докато му ползваш облагите, това не мога да разбера? Или Джокович е като оня, дето бягал без никой да го гони?
27
0
 
6
 
! Отговори
до реджо преди 3 часа
Джокович никога не е разкривал ваксинационния си статус. Ако беше мъж, щеше да каже: "Да, ваксиниран съм!" или "Не, не съм ваксиниран, защото така и така!". Само че го беше страх да не загуби парите от спонсорите си, ако каже, че не е ваксиниран. Аз искам някой от феновете му да ми обясни как лошите западни фашисти разрешават на един сърбин, който уж се борел против тях, да пътува по света и да участва в тенис турнирите им, да живее в имение в Монако и да е милионер в долари? Как става тая работ
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Отказал да пусне любимата песен на Джокович!? Това трябва да е престъплението на века? Диджеят е западен агент, новият Трайчо Костов!!! Бързо в Белене!!!... Аре спрете се вече с тези глупости...