Кремъл: Военната помощ на САЩ ще съсипе Украйна

Песков коментира отпуснатите 61 млрд. на Киев
21 апр 2024 10:34, Петър Бойчев
381
Кремъл: Военната помощ на САЩ ще съсипе Украйна
Снимка БГНЕС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви днес по повод одобрението от страна на Камарата на представителите на американския конгрес 61 млрд. долара на военната помощ за Украйна, че този закон ще направи САЩ още по-богати и същевременно "още повече ще съсипе" Украйна, предаде Ройтерс, като се позова на изявление на прессекретаря на руския президент Владимир Путин пред ТАСС.

"Още повече украинци ще загинат по вина на киевския режим", заяви още Песков, предаде БТА.

Според него законодателството, което би позволило на правителството на САЩ да размрази руските активи в полза на възстановяването на Украйна, ще "нанесе непоправими вреди на американския имидж". В същото време Русия ще отговори с мерки от гледна точка на собствения си интерес, добави говорителят на Кремъл.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още по темата: УкрайнаКремълСАЩпомощ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Товариш Путин каза, че след като превземе Киев за 3 дня, най-накрая ще дострои автомагистралата от Масква до Петербург и така 60 години след пъравата и копка, крепостните ще могат вече гордо да пътуват от Масква до Петербург по магистрала, разбира се срещу заплащане:)
90
5
 
8
 
! Отговори
NEW Z Fашизъм преди 4 месеца
Хитлер доволно потрива ръце от отвъдното, виждайки какъв достоен наследник има в кремълския бункер.
89
6
 
6
 
! Отговори
До 96 преди 4 месеца
До Анонимен Заплашваш суверенна България в прав текст и не те блокират!? Ето това е руска дезинформация в действие! Иначе руснаците имат войници, защото оголиха границата с Китай! Сега е време Китай и съседните страни да си вземат части от Русия, които тя е заграбила от тях!!
88
5
 
8
 
! Отговори
Българка преди 4 месеца
Срам ме че славяните ( и от двете страни) са толкова тъ п народ! Да водят братоубийствена война докато САЩ трупа парички!
87
7
 
3
 
! Отговори
9 копейки преди 4 месеца
9 копейки вложени от Русия във военно промишления комплекс се равняват по ефективност на 1 долар вложен във военно промишления комплекс на САЩ.
86
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Русия не само ще победи, но ще излезе след победата още по-силна от конфликта в Украйна. За разлика от запада, който затъва в блатото.
85
5
 
8
 
! Отговори
Поредната вечна преди 4 месеца
Война на САЩ..като Афтанистан.. след 20 трилиона долара и 20 години убити 200 000 цивилни си признаха че са загубили! Този път колко години ще са?!
84
0
 
3
 
! Отговори
Крундел преди 4 месеца
Както винаги съм казвал - производството на руска салата трябва да нарастне десетки пъти
83
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Минута мълчание за украинския народ...други взеха решение за тях, но не те ще лежат в гроба.
82
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До До 51 - Русия няма нужда никой да идва от чужбина да се записва доброволец в армията. Виж, същото не може да се каже за укронацистите, на които целият цивилизован консолидиран обединен запад наливат пари. Русия сама, без никаква помощ ви спука rьзовете, и още бой има да ядете.
81
6
 
5
 
! Отговори
Илон Мъск написа преди 4 месеца
Най големият ми страх е, че Запада няма стратегия за изход от тази безкрайна война, в която всеки ден умират деца..
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тея както си седят и все ще изръсят някоя глупост
79
2
 
11
 
! Отговори
NEW Z Fашизъм преди 4 месеца
Заради болните амбиции на бункерния московски дядка, тази огромна държава започва да прилича на талибанско гето.
78
0
 
1
 
! Отговори
До 83 преди 4 месеца
До Анонимен Да не би да се засрами от това, което си написал!? Колкото до когнитивното мислене, на теб ти липсва напълно!
77
0
 
4
 
! Отговори
До 83 преди 4 месеца
Липсва ти мозък не само да разбереш метафората но и да измислиш такава :) Обидата не е метафора ПеПерутке ;)
76
5
 
4
 
! Отговори
ъ преди 4 месеца
Което си е вярно, вярно си е. Редовите украинци също започват да го разбират и масово гледат да се скатаят от войната. Но Зеля е сложен там да води тази война до край и така ще бъде. И накрая Полша, Словакия и Румъния - до Русия, а Зеля прах на вятъра. Пък нюйоркски еврей със сериозни парични загуби. Всекиму своето.
75
5
 
5
 
! Отговори
Ц200 преди 4 месеца
Отива се към фаб 3-5 и 9000.Янките това искат,от Украйна нищо да не остане .След като я превземат руснаците ще им трябва 30 г.за да я възтановят.
74
8
 
7
 
! Отговори
Гумен Крадев преди 4 месеца
Аз, Копейкин, Нинова и сие руски проксита се борим за мир, като призоваваме жертвата веднага да се предаде...Дали ако има насилствено действие на улицата срещу някой от близките на тези миротворци и тези миротворци се молят някой минувач да помогне, минувачите ще викат против нападната жертва---ууу, как не те е срам, защо не се предаваш..........Или ако примерно съседна държава завземе част от България ,примерно 20%, ние веднага ще се молим за мир.....все пак парите на Боташ ги дължим...
73
7
 
9
 
! Отговори
До 51 преди 4 месеца
До Анонимен Ти какъв си!? Руснак или българин!? Тези хора, които приветстват нахлуването на Русия в Украйна да стягат чемоданите, за по-младите куфарите, да се записват доброволци в руската армия и да не се връщат в България! България, колкото и да не се иска на някои, е демократична страна, част от обединените страни в ЕС!
72
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Това с животното е метафора..но ти липсва когнитивния ресурс да го разбереш :)" - Тогава метафорично урки да ти го накокръжат изотзадзе кАпейка ;)