Кървава трагедия: Мъж уби приятелката си, след това се самоуби

Жестокото убийство е станало този следобед в Бургас
Обновена: 20 юни 2024 22:36 | 20 юни 2024 22:15, Красимир Ангелов
187
Кървава трагедия: Мъж уби приятелката си, след това се самоуби
Снимка: БГНЕС

Мъж е убил с нож приятелката си в Бургас, след което се е самоубил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Тази вечер в 18:01 часа на телефон 112 е получен сигнал от гражданин, че е намерил момиченце на около 4 години пред църквата " Света Троица" в парк "Изгрев". Детето разказало, че родителите му са се скарали и го изоставили.

Две минути по-късно е получен друг сигнал. Мъж е съобщил, че зад същата църква лежи жена в безпомощно състояние. Жената е починала на място. Констатирано е, че има прободна рана в областта на врата.

Установена е и самоличността ѝ - 32-годишна бургазлийка.

Установени са свидетели, които са заявили, че мъжът на убитата я е намушкал с нож и е избягал.

В 18:08 часа е постъпил нов сигнал за скочил мъж от блок 10 в жилищен комплекс "Славейков". Установена е самоличността му - 35-годишен бургазлия, живеещ на семейни начала с убитата жена.

По първоначални данни в двойката е възникнал семеен скандал, тъй като тя е искала да го напусне. Той се появил с нож и прерязал гърлото на жената. След това изоставил тялото на жена си и 4-годишната им дъщеря, която е в шок. С нея тепърва ще говори психолог.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още по темата: Бургасполицияубийство
Още от София
Общинари от ГЕРБ поискаха оставката на кмета Терзиев
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
23
 
! Отговори
до 71 преди 1 седмица
Виждаме резултатите от исляма в Лондон, Париж, Стокхолм, Рим и Берлин! Ислямът е добър към тези, които изповядват ислям! Останалите са неверници и животът им не струва нищо според Корана! Ислямът е първобитност, няма нито една цивилизована страна, която да изповядва ислям!
69
6
 
4
 
! Отговори
До 66 преди 1 седмица
Не са виновни африканците, нито афганистанците, нито сирийците, нито иракчаните..............виновни са Великите западни сили сили, защото правят цветни революции и демократизират толкова много държави без да питат хората дали искат демокрация!!
68
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Живял през соца 56 Комунизма е една фантазия на хартия която в реалния живот не става на практика. Няма държава в света която да е прокопсала с комунизъм. Ако комунизма беше толкова добър нямаше да пропаднат комунистическите държави. Някои неща не трябва да са общи например личния живот и обратното, някои неща не трябва да са частни например болниците, полицията и пожарната.
67
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма политици убити, няма убити олигарси. Това не са поръчкови убийства. Народът явно има психиатрични проблеми.
66
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е та у Фейсбука на всяка булка Месинджъра е пълен с изложба на мъжки достойнства! Скара се с мъжа си, айде при следващия! Демократични идеали! Вместо да върти къщата и да се грижи за децата си, айде при следващия любовник!
65
4
 
9
 
! Отговори
Пр0ст Народ преди 1 седмица
вместо да Избива Изедниците си, дето 35 години вече го докараха до най-бедната страна в Европа и по-бедно дори вече и от доста Африкански държиви, те се Избиват ПоМежДу си!
64
7
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 52 преди 1 седмица
Глупости пишеш..................всяка религия учи на добро, Ислямът също...................християнин съм, православан, но ония френски тъ@@паци нямат право да се гаврят с вярата на хората..............ония *** от Шерли Ебдо, които рисуваха карикатури на пророка Мохамед!!!
63
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Който е гледал статистики знае, че домашните убийства по време на соца не са по-малко отколкото днес. Даже в последните години значително намаляват. Но какво са статистики и данни на МВР пред спомените на хората? Просто сега научаваме за всяко убийство веднага, а тогава са знаели само най-близките и МВР.
62
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това е избиване на силен комплекс за малоценност.
61
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То ако не беше комунизма, Младост и Люлин нямаше да ги има, панелни демократи с по 2 лева в джоба, колкото за Пиринско и амфети!
60
7
 
11
 
! Отговори
Германец преди 1 седмица
"През комунизма се възпитава колективизма - да е добре за отбора, за останалите, за колегите." -- Видяхме колко е било ефективно това възпитание като падна соца :)
59
8
 
13
 
! Отговори
до 58 преди 1 седмица
Говориш свободно?! Я кажи за някоя далавера на ГЕРБ, ще свършиш като Мишо Бирата или Алексей Петров! А от 100 парти, накрая те управлява Доган чрез Делян Пеевски! Разходи се в Москва или Петебург! София е като украинския Припят, който стана трагедия заради невежите украинци! Разходи се и в Париж и Берлин! Плъховете са приятни, африканците не!
58
0
 
11
 
! Отговори
никой преди 1 седмица
няма право да отнема живота на друг човек..............изневярата е болест и не оправдава това един човек да убие друг човек................това са психичноболни индивиди..............хората (жени или мъже) са хора и никой на никого не е собственост!
57
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това определено са ориенталски нрави.
56
0
 
8
 
! Отговори
никой преди 1 седмица
няма право да отнема живота на друг човек..............изневярата е болест и не оправдава това един човек да убие друг човек................това са психичноболни индивиди..............хората (жени или мъже) са хора и ний на никого не е собственост!!!
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Онзи ден един убил майка si. Друг убил баща си. Все роднини се избиват напоследък. Майка и дъщеря убиха зета. Преди се убиваха между групировките. Сега са битови убийства.
54
10
 
11
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 седмица
Резултатите на 35 години демокрация. Честито на излъганите!
53
10
 
21
 
! Отговори
Дядо Търпо до 50 преди 1 седмица
Комунизъм никога не е имало - тук живяхме доста добре, поне в сравнение с Русия. Всички си направихме апартаменти, къщи и вили, а сега теглите по 30 години кредит за некачествено строителство. Имаше уважение и възпитание, за разлика от сега. Да не говорим, че повечето живеете в панелки и продавате имоти, които са точно от социализма. Колкото до възпитанието и образованието - база за сравнение няма! Нито сте грамотни, нито възпитани! Дишате балончета, дрогирате се, рожби сте на чалгата от 90-те!
52
3
 
14
 
! Отговори
! преди 1 седмица
Хора без грам култура в отношенията, първични реакции, примитивно агресивно поведение и емоционалност, чувство за собственост по отношение на партньора.Интелигентност по отношение на тези неща липсва, защото се внушават отвсякъде други " ценности".
51
7
 
10
 
! Отговори
До 40 преди 1 седмица
До Дядо Търпо до 30"Всъщност в Русия е същото, и там нали докараха демокрация!' С това вече ни срази! Дето се казва и на врага си няма да пожелаеш такава демокрация. Слава Богу, че нас ни опазават от "демокрацията" по руски тертип. Наистина не осъзнаваш какво щастие е да живееш и говориш свободно, да критикуваш и псуваш политиците и управляващите, да имаш 100 партии, на всеки вкус, от които да избираш, ако искаш разбира се. Там хората нямат тази привелегия.