Кървава трагедия: Мъж уби приятелката си, след това се самоуби

Жестокото убийство е станало този следобед в Бургас
Обновена: 20 юни 2024 22:36 | 20 юни 2024 22:15, Красимир Ангелов
187
Кървава трагедия: Мъж уби приятелката си, след това се самоуби
Снимка: БГНЕС

Мъж е убил с нож приятелката си в Бургас, след което се е самоубил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Тази вечер в 18:01 часа на телефон 112 е получен сигнал от гражданин, че е намерил момиченце на около 4 години пред църквата " Света Троица" в парк "Изгрев". Детето разказало, че родителите му са се скарали и го изоставили.

Две минути по-късно е получен друг сигнал. Мъж е съобщил, че зад същата църква лежи жена в безпомощно състояние. Жената е починала на място. Констатирано е, че има прободна рана в областта на врата.

Установена е и самоличността ѝ - 32-годишна бургазлийка.

Установени са свидетели, които са заявили, че мъжът на убитата я е намушкал с нож и е избягал.

В 18:08 часа е постъпил нов сигнал за скочил мъж от блок 10 в жилищен комплекс "Славейков". Установена е самоличността му - 35-годишен бургазлия, живеещ на семейни начала с убитата жена.

По първоначални данни в двойката е възникнал семеен скандал, тъй като тя е искала да го напусне. Той се появил с нож и прерязал гърлото на жената. След това изоставил тялото на жена си и 4-годишната им дъщеря, която е в шок. С нея тепърва ще говори психолог.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още по темата: Бургасполицияубийство
Още от Здраве
Екстракт от ориз - за по-млада и здрава кожа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
10
 
6
 
! Отговори
Демокрация е преди 2 седмици
Всеки е свободен да убива или пък просто да яде банани и да бяга на запад. Въпрос на личен избор. Всеки сам си преценя.
49
13
 
13
 
! Отговори
Живял през соца преди 2 седмици
50, напротив! Комунизмът е по-съвършения строй от капитализма. През комунизма се възпитава колективизма - да е добре за отбора, за останалите, за колегите. Ти не си толкова важен, ако трябва ще се жертваш за другите. Такава беше идеологията. В сегашната "демокрация" се възпитава индивидуализмът - важният си ти, твоето Аз, твоето Его. Израсна поколение от егоистични индивидуалисти, които си мислят, че всички са им длъжни, че те са най-ценните, най-добрите. Резултатът го виждаме край нас.
48
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Все едно сме в дивашка Азия: Иран, Афганистан и тем подобни патриархати. Ген ориенталски, няма измъкване.
47
3
 
14
 
! Отговори
еми преди 2 седмици
това идва от някои "културни особености" и "традиции" на етноса, на балканския субект, добре описан в един роман на Алеко Константинов, чието име (на героя) ще спестя, защото и без това се цензурира автоматично от Днес.бг.
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Казаха ли дали е наркоман? Или е поредния психопат?
45
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Те в САЩ се стрелят всеки ден, интересно там дали е виновен Путин или Костадин Костадинов. Пък новите европейци от Африка, с които е пълно в Западна Европа, колят по улиците, все пак в исляма това е регламентирано!
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ориенталски ценности!
43
13
 
11
 
! Отговори
до дядо търпо преди 2 седмици
Стига с това едно време. Ако толкова добре си бяхте свършили работата като родители едно време нямаше да го има това сега. Комунизма е кофти система и трябва да си остане в миналото.
42
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В Америка е така. Така е и в братски Булгааристан.
41
7
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 седмици
Нормален ден в светлата демокрация
40
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
под демокрацията и дивия капитализъм е така и по зле ще става !
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
турските сериали са като вселената
38
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А бе, защо нас, българите, толкоз ни пере хормонът. Буквално всеки ден някой убива за гаджета. Чунким са свършили жените. Като не те искат, нищо не може да се направи. Свиваш перките и се ориентираш към друга мацка. Ама наш *** - не, като не е моя, няма да е друг. Е, батка, най- мразим някой комплексар да се вкарва в шекспирови драми, като бие или убива "за любов". Това не е любов, а атавистично чувство за собственост. Гаах ти първобитните добитъци, дето сме станали! Ама и много жени са така
37
8
 
20
 
! Отговори
жената преди 2 седмици
не ви е собственост, оная работа между краката си е нейна, можа да си я дава на който си иска, това, че живее с вас, или ви е съпруга, не е гаранция, че спи само с вас!!!
36
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Иван Костова България.Реформите са осъществени и НАТО ни пази!
35
10
 
23
 
! Отговори
Дядо Търпо до 30 преди 2 седмици
Човеко, аз съм на 68 години! Израснал съм в семейство с идеали, направих и аз такова семейство! Възпитание, уважение, морал! А сега какви сте младите - без никакви ценности, младежи на по 18 години минали по 100 партньорки, а 18 годишни девойки с по 2-3 аборта! Това не го докара бай ти Тошо, а новите ви ценности! Всъщност в Русия е същото, и там нали докараха демокрация! Едно време имаше повече разводи в Русия, ама рускините са шавливи! А сега българките станаха по-порочни от тях! Срамота!
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това прилича на възрожденски или величави начини за решаване на семейни конфликти. Нали ги видяхме как режат зелките с меча, та така и този. Горкото детенце.
33
5
 
14
 
! Отговори
ревността преди 2 седмици
е болест и неосъзнато чувство за собственост...................да допуснем, че жена ви е кръшнала, спала с друг.................голям праз, теглите й един хубав бой, няколко шамара, но не я убивате............може да се разведете с нея................и освен това, нея чукат, а не вас...............начесала си е крастата, наебали са я.................голям праз, живейте си живота,- жени-бол, не са се свършили жените, зарежете я и си намерете друга жена!!!
32
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 14 - Не е задължително да е изневяра на жените, когато не можеш да живееш нормално с един мъж, гледаш да се спасяваш. Особено от такъв примитив, дето и ножове размахва. Пак добре, че детето е оцеляло.
31
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
American Way