Туск: Над Франция и Европа надвисна голяма опасност

Полският премиер коментира изборите
1 юли 2024 17:30, Петър Бойчев
117
Туск: Над Франция и Европа надвисна голяма опасност

Над Франция и Европа е надвиснала голяма опасност, каза днес във връзка с резултатите от първия тур на парламентарните избори във Франция вчера полският премиер Доналд Туск, цитиран от Франс прес.

Според АФП думите на Туск са свързани с контекста на надигането на крайнодесни сили в Европа и на засилване на влиянието на Русия в европейските страни, предаде БТА.

"Това започва наистина да изглежда като голяма опасност. Не само резултатите от първия тур на френските избори, но и информациите за влиянието на Русия и на руските служби в много от крайнодесните партии в Европа", заяви Туск пред журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Францияизборитуск
Още от Миш-маш
Вижте любовния си хороскоп на 3 юли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
12
 
! Отговори
ИМАХТЕ преди 4 дни
ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА СВЕТА. СЕГА ВРЕМЕТО СВЪРШИ ИДВАТ МЪЖКИ ВРЕМЕНА, СЕГА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ КОЕ И КОИ СА ЛУДИ
45
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Избихте милиони укри и руснаци, жалка слуга!
44
16
 
4
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 4 дни
Като човек живял във Франция и познаващ нравите на франчулята... Франция какво?! : ))) Европа се урпавлява от САЩ и Германия. Франция е на 3 дена живот, Немската машина реши ли да действа. Месец-два ще търпят популизъм, после други месец-два откровена русофилщина, и франчулята лично ще ги изпозапалят френските копейки. : ))))
43
5
 
2
 
! Отговори
хе хе хе преди 4 дни
Надвиснало е нещо над главата на Туск , но не е ясно какво. Прилича на магарешки маркуч:)
42
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 4 дни
военнолюбци вие сте виновни за всичко воини оръжие траншове сега не реветеще берете плодовете на вашата алчност толкова народ се изби заради печалбите на сащи нато 21 век е махаите се вие сте вредни за хората си
41
2
 
23
 
! Отговори
от БАН преди 4 дни
Десните спечелили - Путин виновен, нищо че го пишат ***. Американците гръмнаха Северен поток - Путин виновен. Мюслитата безчинстват в Европа - Путин виновен. Това се нарича шизофрения драги ми амсалаци. И за протокола - до преди 10 години бях най-отявлен американофил. Даже живях там няколко години. По едно време обаче ми светна, че тия са по-лоши и от Сталин и Чаушеску взети заедно. И смених пристрастията.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Опасността е за вас, демон адски!
39
12
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 дни
Е браво на Туск. Това всеки нормален човек, без да е политик го знае от 2014 година насам и след намесата на изборите в САЩ, че Мордор води хибридна война със Запада и САЩ и на фронта на пропагандата. Много са лениви тези западняци. Като бавноразвиващи са. Сетиха се след 10 години, че таксиметровия шофьор Джуджaнка Пyтaрaнка как ги надигра на идеологическия фронт
38
2
 
24
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 4 дни
На калпав евро политик Путин му виновен - народна поговорка.
37
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Руский мир, ще ни върне 200 години назад!
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Горкия, ръце от Ада го хванали за нозете, той още проровядва!? Гори в Ада, либералски твар!
35
1
 
14
 
! Отговори
мак преди 4 дни
Къде видя опасност за Европа? Нали хората избират свободно, както в Полша го избраха свободно и това е ок, така и във Франция избират когото си искат, но според него този избор е лош. Не видя ли опасност за Европа, когато искаше да пуснат милиони мигранти, защото слуша меркел, а нежелаещите самият той ги заплаши със санкции, включително и родната му Полша. лицемер.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Дойде време за решителни действия като за начало да се стреля по лодките претъпкани с мигрантите в Средиземно море, а не като сега полицията се е превърнала в бърза помощ, но някой трябва да издаде заповедта ,това се отнася за всички граници на ЕС.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 32 - Не съм за Украйна, ама погледни се на какво се радваш! Загинали и разкъсани хора. това не е нормално.
32
4
 
1
 
! Отговори
Руски тролове преди 4 дни
Върлува тук! Не ни навирайте, телеграмите!
31
1
 
7
 
! Отговори
Сбогом Гринго преди 4 дни
Ще ви дойде акъл в главите но дано да не е късно.
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
гледайте телеграм каналите Мертвые укропы 18+ изнанка, zачистка, кот бармалей, енот херсон, глазамиЧеловека,бобр и др. Влезте в СОЛНЦПЕК(скрит канал) и гледайте как урките стават на парчета
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Защо оставхите змийчето да расте в Украйна?
28
2
 
23
 
! Отговори
Ром'с преди 4 дни
Стига сте плашили евроатлантическите гарги с Русия и руските служби ,хората не са глупави и виждат нещата добре. А партията- Алтернатива за Германия и Тя ли е продукт на руските служби или Възраждане у нас (В Това могат да вярват само dебилите и грантчета от страх ,нали не се заблуждавате ,че сме фактор за Русия ?) Едно време за всичко бяха виновни ,турците,фашистите, комунистите ..Сега Путин и Русия във всичко са виновни..как е изгодно
27
2
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 4 дни
Ахххх...ти ... хитро еврейче !!