Буря прекъсна музикален фест в Словакия, 15 души са ранени

Инцидентът е станал в Тренчин
13 юли 2024 20:53, Александър Попов
6

Музикален фестивал в Словакия бе прекъснат днес заради буря, при която бяха ранени 15 души, съобщи ТАСР.

Пострадалите са с леки наранявания.

Организаторите на фестивала в западния град Тренчин съобщиха, че заради нанесените щети по съоръженията прекратяват фестивала. Те са евакуирали зрителите с автобуси до различни градове в района.

Организиран от 1997 г., фестивалът "Похода" е посветен на различни видове музика, а в него участват местни и чуждестранни изпълнители. Тази година той трябваше да продължи три дни и на него да присъстват близо 30 000 души, отбелязва АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Миш-маш
Вижте вашия любовен хороскоп за 16 юли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Що за паради,празници, важни събития винаги е хубаво времето,/изкуство, използвано още по времето на соц/, а за хората, е за тях ....:))
5
2
 
2
 
! Отговори
Доктор преди 4 седмици
По какво е доктор уши нос и гърло! Ейййй докаде се докарахме Българи колко още ще ги търпим и колко още държави пари ще се похарчат за избори българинът си заслужава съдбата мачкат го плюят го той си мисли че дъжд вали и се радва и си вика ах морето!
4
1
 
2
 
! Отговори
България преди 4 седмици
Идват и България бурите още няколко дни но проблема е друг нашите власти и организации са безсилни и не се работи правилно в момента е по важно да се занимава народа с разни престъпници като Пеевски и Доганя доктора почетният доктор даеба вашата мама продажници
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Лоша работа, природата показва, че те е най силна. Ако ще милиарди да имаш или 100 имота, ако се разлюти тя, няма да погали никого, там няма имунитет и заобикаляне.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Върнаха ли им парите на хората?
1
2
 
4
 
! Отговори
Испанеца преди 4 седмици
От глобалното затопляне.Студени и топли фронтове единия идва от там и другия от тука и тос от там и пррррррр....В северна Испания още ходим с якета