След 16 години: Брад Пит и Джордж Клуни заедно във "Вълци единаци"

Премиерата на екшън комедията е през септември
16 авг 2024 00:10, Петър Бойчев
8
След 16 години: Брад Пит и Джордж Клуни заедно във "Вълци единаци"
Снимка БГНЕС

Джордж Клуни и Брад Пит неведнъж са споделяли една и съща снимачна площадка, а сред съвместните им филми са трите части на "Бандата на Оушън" (2001-2007), "Самопризнанията на един опасен ум" (2002) и "Изгори след прочитане" (2008). За последен път обаче те са играли заедно преди шестнадесет години.

Затова новото им сътрудничество във филма "Вълци единаци", чиято премиера ще бъде на фестивала във Венеция след броени дни, закономерно предизвиква голям интерес.

На 20 септември Wolf тръгва по кината по света и у нас, а седмица по-късно продукцията на Apple TV+ ще може да се гледа и в стрийминг платформата. В екшънкомедията под режисурата на Джон Уотс Джордж Клуни влиза в ролята на професионален "чистач", който е нает, за да се погрижи за прикриването на сериозно престъпление. На мястото обаче се появява втори "чистач", изигран от Брад Пит, и двамата са принудени да работят заедно против волята си.

Брад признава в съвместното им интервю за списание GQ: "Ако Джордж Клуни не беше част от живота ми, не знам дали щях да достигна определени нива." И двамата казват, че в момента са на етап, в който снимат не повече от един филм на година, за да прекарват повече време с близките си.

"Наистина се опитвам да бъда повече с хората, които обичам, и просто да живея", казва Пит, посочвайки "Шато Миравал", където решават да направят и фотосесията. Това е същото имение в Южна Франция, където преди десет години Брад Пит и Анджелина Джоли сключиха брак и което се превърна в център на продължителната съдебна битка между двамата. Шатото с площ от 1200 акра е на стойност 164 милиона долара, а от интервюто става ясно, че по време на пандемията и семейство Клуни са си купили имение - със замък от 18-и век и винарна - в близост, пише Сега.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Водещи мобилна
До 2050 г. много градове няма да могат да бъдат домакини на Олимпиада
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
Крокодил дойчева преди 3 седмици
!!! надежда дойчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници.
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И двамата са бити карти, ненужни никому либерастични отпа дъци
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За Джорд Клуни днес прочетох, че Куентин Тарантино в някакво интервю споделил, че от началото на хилядолетието Клуни на практика не се е снимал в никакъв голям филм. Та Джордж се поядосал на тези приказки на Тарантино. Е, сигурно малко и с право. И аз бих се поядосал. Та много е хубаво, че участва в нов филм и си партнира с Брад Пит. Да се надяваме, че с този филм ще прекъсне неприятната серия филми, за която говори Тарантино. Стискам палци, защото Дж.Клуни е страхотен артист.
1
0
 
1
 
! Отговори
А сестра му преди 3 седмици
Питка кво праи