Пеевски за закона за чуждите агенти: Тежка провокация към националната сигурност

Парламентарната група на ДПС ще гласува категорично "против"
11 сеп 2024 13:41, Нели Христова
212
Пеевски за закона за чуждите агенти: Тежка провокация към националната сигурност
Снимка: БГНЕС

Внесеният от откровено проруската партия "Възраждане" мракобесен законопроект за чуждестранните агенти е тежка провокация към националната сигурност и суверенитет на България. Това се казва в позиция на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

"Безпрецедент е опитът да се транспонират в националното ни законодателство закони от Русия на Путин.

Опитите за създаване на "черни списъци" с неудобни хора, организации, медии, училища и университети и сплашването на структури на гражданското общество се последния пристан на тоталитарните системи.

Поведението на парламентарните партии към този законопроект ще бъде лакмус за тяхната ценностна ориентация и принадлежност, което е много силен сигнал към обществеността", посочи Пеевски и продължава:

"Обединението срещу подобна заплаха и категоричното отхвърляне на този законопроект е това, което българските граждани и нашите евроатлантически партньори очакват от отговорните лидери.

Парламентарната група на ДПС ще гласува категорично "против" всеки подобен акт на провокация срещу ценностната ориентация на България и свободата на развитие на гражданското общество и неговите структури", се казва още в позицията на Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от Избори 2024
Липсата на доверие е основен проблем в политиката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
1
 
2
 
! Отговори
Идеалист преди 5 дни
До Анонимен Законът е точен превод от американския закон. Пеевски е притиснат от Закона Магнитски но това не му пречи да откарадне партия, няма все да подкупва ц и га ни.
191
0
 
2
 
! Отговори
U.S.Depart.ofJustice преди 5 дни
The Foreign Agents Registration Act (FARA)Законът за регистрация на чуждестранни агенти (FARA) е приет през 1938 г. FARA изисква определени агенти на чуждестранни принципали, които се занимават с политически дейности или други дейности, посочени в устава, да правят периодично публично разкриване на връзката си с чуждестранния принципал, както и дейности , постъпления и плащания в подкрепа на тези дейности. И ДОСЕГА Е В СИЛА И НЕ Е ОТМЕНЕН. ЧЕТЕТЕ И СЕ УЧЕТЕ!!!
190
1
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 5 дни
"Национална сигурност " с Пеевски - върховен цинизъм е за индивид обслужващ видими интереси на поне две чужди държави и използващ службите и правосъдната система ,като собствена частна армия Ако не беше твърде жалко и опасно ,щеше да е смехотворно и английски виц.Всяко "начало" винаги е "нова" ,но има и край и той този път ще бъде "нов".
189
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Абе ей украинецо точно украйна е враг на България. Дано Русия я унищожи. Да живее България !
188
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Слава Украине. Да унищожим Русия. Русия е вековен враг на България.
187
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Време е след изборите дебелака да отговаря за - ктб
186
9
 
3
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 6 дни
АЙДЕ , КОСТЯ ЗАМИНАВАЙ СРОЧНО ЗА ФРОНТА У РУСИЯ ---ЗА ТЕБЕ ТУКА ВЕЧЕ НЯМА ПРОКОПСИЯ /....разкрит си ...ха,ха,хааа/
185
7
 
2
 
! Отговори
СМЕХ... преди 6 дни
КОПЕЙКАТА ПЪРВИ --ЩЕ ПАДНЕ В КЪРВИ , ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ЗАКОН, ПРЕДЛОЖЕН ЯВНО ОТ МОСКВА....ХА,ХА,ХААААААААААА
184
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Пеевски още повече ми се вдигна в очите с тези думи. Този закон за чуждите агенти е страшен! Връща България в мракобесните тоталитарни времена. В Грузия имаше протести, но не достатъчни и проруското правителство там го наложи и отклони страната от ЕС. Вън Костадинов от България, спрете Възраждане на всяка цена!!
183
1
 
8
 
! Отговори
бл преди 6 дни
Шопара протестира срещу Коледа. Само че за разлика от редовите прасенца, той сам си е избрал да се гои от народната копаня.
182
0
 
11
 
! Отговори
ъ преди 6 дни
Законът е американски, Дебелян пак не е в час. И защо огласяването на чуждестранните агенти ще навреди на националната ни сигурност? Съвсем по оруеловски взе да става, но западните елити са позабравили някои епизоди от историята. Нищо де, предстои да си ги припомнят и пак да гинат цветовете не нациите.
181
1
 
5
 
! Отговори
До изклатен преди 6 дни
Не е вярно.Договорът за кредита на Вълка е подписан лично от Мавродиев.
180
16
 
2
 
! Отговори
Боци преди 6 дни
Мачкай шиши, гърч до дупка.
179
5
 
1
 
! Отговори
ДПС НА ПЕЕВСКИ преди 6 дни
СЪДА ОКОНЧАТЕЛНО СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ, ДА БЪДАТ РЕГИСТРИРАНИ НА ИЗБОРИТЕ.....
178
7
 
5
 
! Отговори
ИЗКЛАТЕН РУС.ФИЛ преди 6 дни
КОЛКОТО И ТИ НЯМАШ НИЩО ОБЩО С РУСКАТА ПРОПАГАНДА, ВЕРВАМЕ ТИ
177
2
 
4
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 6 дни
Банкера няма милиарди, има няколко чувала, които взе за изпът, като се усети, че шиши ще го гътне в затвора най-малкото. Нямаше друг полезен ход!
176
0
 
6
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 6 дни
Банкера няма общо нито с Русия, нито с Москва, НО има много общо с ШИШИ, вервай ми!
175
1
 
10
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 6 дни
Каквото е барнал ШИШИ всичко е унищожил. Целта му не са парите, целта му е влияние и власт в държавата. Има ги и ги увеличава с годините от 2010 до ден днешен. Но, май му иде края! Добре, че се случи това с ДПС, та да го приключат и ШИШИ, защото безплатно ползваше електората на Доган. Е, вече няма да е така - ще си му остане само платения от северо-запада и отчасти от юга!
174
5
 
2
 
! Отговори
ИЗКЛАТЕН РУС.ФИЛ преди 6 дни
А ЗАЩО СЕ КРИЕ В БЕЛГРАД, А НЕ НАПРАВО В МОСКВА? СТРАХ ГО Е ЧЕ ТАМ СЕ ПАДА ОТ ВИСОКО И ПУТИН ЩЕ МУ ПРИСВОИ 100 % ОТ МИЛИАРДИТЕ
173
0
 
6
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 6 дни
А преди ШИШИ да бутне КТБ, бяха големи дружки с Банкера, с подкрепата на ДПС, разбира се. Тогава ШИШИ още не се бе увъртял в ДПС пряко. Всичко е ясно, не е ясно само кои са тия полуграмотни хора, гласуващи за ШИШИ ?