Украйна поразила руска С-300, летищата в Москва вече работят

Русия свали 11 дрона, летящи към столицата
21 авг 2024 10:05, Александър Попов
96
Украйна поразила руска С-300, летищата в Москва вече работят
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинските сили са поразили ракетен комплекс за противовъздушна отбрана С-300 в руската Ростовска област, съобщи генералният щаб в Киев, цитиран от Ройтерс.

Оттам допълниха, че последствията от удара, който е бил нанесен снощи в района на населения пункт Новошахтинск, все още се проверяват.

Междувременно летищата в Москва работят отново в нормален режим тази сутрин след въведените временни ограничения на три от тях заради снощните атаки с дронове срещу руската столица, съобщи руският авиационен орган „Росавиация“, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
Украйна предприе една от най-големите си атаки с дронове срещу Москва, съобщи по-рано кметът Сергей Собянин. Частите на руската противовъздушна отбрана свалиха 11 дрона, летящи към столицата.

Временни ограничения бяха наложени на летища Внуково, Домодедово и Жуковски от 2:31 часа сутринта до 6:30, съобщи „Росавиация“ в канала си в социалната мрежа „Телеграм“. Не са налагани ограничения в работата на голямото летище Шереметиево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от Ако щете - вярвайте
Няколко причини да не разказвате на приятелите за любовната си връзка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
1
 
! Отговори
Хахахахахахах преди 3 седмици
Путин требва да истрепа тая *** до последния урк и тука в Бг дето ми ги настаняване тия гадни *** ще страдате за това ***
71
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Крепостния планктон квака от московското блато в несвяст.
70
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин!
69
1
 
1
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 седмици
Не съм много сигурен дали руснаците ползват С-300, но може и да греша...
68
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
поразили са две гарги, с тея мижеви дрончето станаха за смях, сега като запукат братята с МадърФакър Искандер по Киев , Зиленко ливадата ще прекара почивните дни в бункера
67
8
 
14
 
! Отговори
Страшно е преди 3 седмици
Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!
66
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ВСЕ ПО РЕДКИ СТАВАТ БАНДЕРСКИТЕ УСПЕХИ,И САИТОВЕТЕ ПУБЛИКУВАТ ИЗМИСЛЕНИ ЛЪЖИ САМО И САМО ДА УГОДЯТ НА ПОСОЛСТВОТО
65
9
 
6
 
! Отговори
ъ преди 3 седмици
Зелето хвърля всичко на егралната маса - остатъците от собствените си войски, дадените му от запада оръжия и наемници. Прилича ми на нещо като последен залог, после бегом от казиното. Лошото е че умират доста хора и ще умират още. Може би е най-добре руснаците да издумкат яко ВСУ по целия фронт, а след това и Киев. Не чак с тактическо ядро, но има и други сериозни оръжия. Така ще отрезвят по-бързо хазартния наркоман.
64
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Русия търпи срамен разгром в курска област за което гръмогласнете руски военкори и пропагандатори мълчат като риби.
63
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да, това са новите наративи, Русия със силната си армия не може 3 години да победи една малка държава, и сега Украйна като изчезна, това ще го пишат за победа над Русия, слабата Русия трябваше 3 години да се бие срещу малката държавичка Украйна.
62
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И ПАК ПРОДЪЛЖАВАТЕ С ЛЪЖИТЕ, АМЕРИКАНСКИ СЛУГИ
61
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Учебната година наближава. Подготвят ли в ЕС украински паралелки? Или асимилацията на украинците започва от есента. Поляците имат огромен опит в това отношение. Но този път ще изчакат руснаците да избият бандеровците
60
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В Куск отново гние немска техника. Дежа ву?
59
11
 
14
 
! Отговори
Хе хе преди 3 седмици
Руснаците удариха 2 Патриота.
58
9
 
13
 
! Отговори
Звяр преди 3 седмици
ЕУ ще влезе в рецесия съвсем скоро. Няма избор нито изход. Безразборното печатане на евро усвоено като метод от американците води само до хиперинфлация и облагодетелстване само на хората които са близки до печатницата. Всички останали които работят за пари и спестяват им се стопяват спестяванията за сега невидимо, скоро видимо. Най-много печели върхушката която е най-близко до източникът на новите банкноти. Всички останали, работят за "тоз де'т духа".
57
15
 
14
 
! Отговори
Баба преди 3 седмици
Горките русначета, нападнаха друга държава с огромната си и силна армия, 3 годиини не могат нищо да постигнат, и сега им нападат и столицата. Толкова силни руснаците, Украйна е толкова слаба, а сега украински дрони в Москва. И Путин трябва няколко пъти да прави набор, че му свършват войничетата. Толкова могъща таз Русия, че 3 години военна операция, а сега ги оперират в Москва
56
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Германия е на ръба на фалита, след това - навсякъде другаде.
55
11
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 седмици
При контраатака в Курска област, в Юго източното направление за първи път високоточни планиращи бомби са унищожили в движение украинска бойна техника.
54
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Инфлацията и растящите цени са само един аспект от прогресивните проблеми на европейската индустрия.
53
5
 
11
 
! Отговори
До 56 преди 3 седмици
Каква рецесия? За 45та година ли говориш?