Борисов: Всеки ден ли ще се занимаваме с турски сериали?

Това ли искаме ние - крайнодесни или крайнолеви да ни пометат, пита той
12 сеп 2024 10:14, Нели Христова
142
Борисов: Всеки ден ли ще се занимаваме с турски сериали?
Снимка: БГНЕС

Отворихме вратата за всички да говорим по всички теми. От това, което вчера научихме е, че колегите от ПП-ДБ искат да ни предложат пак от същото. Това заяви пред медии в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Вие виждате ли желание у другите партии да се дебатира изобщо", попита той.

"Асен Василев вчера предложи максимално неутрален премиер, който да си предложи екип от министри. Аз имам въпрос - кой ще предложи този премиер? Той няма ли пак да е партиен? Пробвахме с проф. Габровски, направихме нещо подобно и с Мария Габриел, която се върна от Брюксел в България", каза Борисов.

"Ако е така, както казва, се връщам на честността, не е ли тогава време - те да обявят, ние да обявим кой ще е този човек. И защо този човек, ако има такъв и всички го харесват, не се яви на изборите и не спечели", пита лидерът на ГЕРБ.

Вчера пред "Лице в лице" Василев каза: "Ние предложихме подобен на френския или италианския вариант – човек, който е равноотдалечен, който има голям статут и може да сглоби вариант за правителство, който да движи България напред."

"Марио Драги беше добър ръководител, но италианците избраха Мелони. Това ли искаме ние - крайнодесни или крайнолеви да ни пометат. Ако ние от партиите не предлагаме управление, как ще дойде после един неутрален човек и ще стъпи на политически програми, за да ги обедини и ще започне да управлява с мнозинство в парламента", каза лидерът на ГЕРБ.

Какво би се случило, ако този неутрален Х човек - Господ, заиграе с някоя от партиите и другите не са доволни, попита Борисов.

"Всеки ден ли ще се занимаваме с турски сериали, с ДПС, от 240 депутати те ще имат 20-30", отговори той на въпрос за скандалите в Движението.

"Начертах партиите, с които би могло да се говори - чухме мнението им, моето се затвърди. Максимално трябва да се работи от страна на ГЕРБ в страната, за да направим голям резултат и да се сформира стабилно правителство, допълни Бойко Борисов.

"Чух, че разсъждават какво е джентълмен, да разсъждаваме какво е дама тогава, ако искат джендърско да направим", през смях отговори на друг журналистически въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от Избори 2024
Томов: "ДПС - Ново начало" подаде онлайн само 1 от 9 нужни документа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 4 дни
Това с "турските сериали"го е плагиатствал от тяхната престъпна,нерегламентирана подслушвателна дейност през годините срещу неудобни за тях хора ,които ги използват дори за своите пропагандни цели от всякакъв характер и като идеи и остроумие ,което им липсва. Поради престъпната дейност спрямо мен ,разбрах, че - политици ,журналисти.. нямат собствена мисъл ,а повечето плагиатстват .Как искате такива "политици" да управляват държавата ,като не могат сами дори пропагандите си да измислят?!
110
0
 
0
 
! Отговори
Д елян Пеев С ки ДПС преди 5 дни
Делян Пеевски $ecurity (дпс).Пеевски не краде,а съхранява. има само едно ДПС това на доктор господин Делян Пеевски $(дпс). тия уж са доктори понеже те обичат да се наричат доктори, хидроинжинери, философи,деребеи и и атомни физици и джевдети и т.н, те са земеделци
109
0
 
0
 
! Отговори
Д елян Пеев С ки ДПС преди 5 дни
изпратете ги директно при Шолц на Германия, тия доктори, уж са хидроинжинери, философи,деребеи и лекари и атомни физици и джевдети, там да се занимават с политиката понеже там има 7 милиона турци, повече от колкото бг, но не искат, защото в бг лесно се краде и в германия не са позволени етническите партии. в бьлгария можеш 35 години да седиш в парламента и да си депутат докато пенсионираш или в сараите на ДС , имам предвид изгонените депутати от дпс.
108
0
 
2
 
! Отговори
Геоеги преди 5 дни
Докато сте и вие на сцената г-н Борисов, сценарият на сериала няма да се промени
107
4
 
5
 
! Отговори
Стига бе, преди 5 дни
...Борисов им бил виновен , че другите са некадърни и крадливи, и българите гласуват доверие на него ? И то при избори, водени от Радев , Чалгата и Шарлатаните! И в кой момент щатните Прювачи решиха , че като се*рат по Борисов , и българите ще заобичат тях ? А дано , ама надали ... Времето за лъжи и преврат отмина ! Дойде време да се върши работа , и да се плаща сметката !
106
0
 
3
 
! Отговори
Кръчматъ преди 5 дни
Без Коментар!!!, че иначе днес.бг шъ мъ прати у Банятъ...
105
3
 
8
 
! Отговори
Иван и Андрей преди 5 дни
Единствения човек който пречи за създаване на правителство си ти . Г-н Борисов защо не вземеш да се пенсионираш заедно с Доган , Нинова , и всички бивши дерибеи в поредни парламенти да не се кандидатирате изобщо . Ама нито един да няма от до сега които са били в Парламента . И да влязат само професионалисти които не са обвързани с до сегашните .
104
2
 
8
 
! Отговори
Боко в затвора преди 5 дни
като опандизят Боко ще се моли да го прехвърлят в турски затвор. Че в българските много ще го oнoжgam.
103
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Боко... Как може да отправяш очи към небето, и да се молиш без да си сложиш кръглата шапчица? Няма значение към кого отправяш очи! Аллах Акбар, Мохамед, Мойсей...те са едно и също... Гледат те отгоре и ти си смеят, че си си забравил кръглата шапчица в къщи... и не си се подмил все още за днеска!
102
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Боко е отправил очи към Аллах Акбар, да го бара за чурчето му и да му прави подмивки!
101
6
 
3
 
! Отговори
Идеалист преди 5 дни
Не са турски. Те са г я у р с ки !
100
3
 
13
 
! Отговори
Mopcku_ преди 5 дни
тоя одартял лъжец и крадец кога най-сетне ще влезне в затвора с крадливите си дружки, като Шиши, Йордан Цонев, Тома Кравова и т.н.?
99
8
 
12
 
! Отговори
Надежда преди 5 дни
за България има, но първо трябва да се създаде крайно лява националистическа партия. Всички полит- мафиоти в арестите със законно образувани досъдебни производства и зопориране на всички сметки и активи.
98
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Има ли политическа партия в България и коя е тя, която може да обясни на народа, защо след 1944 на българска земя бе въведен закона на крепостничеството. На Българските Ковбои - Селяни земята им бе отнета и Комунистите си направиха свой ТКЗС-та. След 1989г. ужким върнаха земята на наследниците им с арендуване на земята и на арендаторите постоянно им идват писма по пощата, че някой си искал да им я купи! Та коя партия ще се опита да каже: Кой е собственика на Бълграската Земеделска Земя по ТКЗС?
97
0
 
6
 
! Отговори
ИЗООБЩИ НЕ ги ГЛЕДАМ преди 5 дни
ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ
96
2
 
11
 
! Отговори
Матрял турски преди 5 дни
Този е пряк участник във възродителния процес
95
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ами ти не си ли главен герой в турските сериали?!
94
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Кой построи путинския паток и гонеше великия Джудж по коридорите в Истанбул, май имаш къса памет Боко :)))
93
3
 
18
 
! Отговори
ха-ха преди 5 дни
За пореден път разбрахме , че умствено ограничения "политик" от Банкя , не е егоист - държи и другите да разберат колко му е пълно междуушното пространство , по-точно колко е празно ...
92
3
 
8
 
! Отговори
Съд и затвор за ББ преди 5 дни
Няма по-голям комунист от агент Буда, син на милиционер и личен охранител на Тодор Живков