Зеленски: Атаката в Курск цели мир според нашите условия

Сигурен съм, че ще победим по този път, заяви той
22 авг 2024 20:45, Александър Попов
118
Зеленски: Атаката в Курск цели мир според нашите условия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинският президент Володимир Зеленски заяви днес, че мащабното навлизане на украинските сили в руската Курска област е част от системните усилия за прекратяване на 30-месечната война според условията на Украйна, предаде Ройтерс.

На международен форум на ветераните в Киев Зеленски отбеляза, че навлизането на 6 август, както и украинската отбрана в Източна Украйна, където Русия е съсредоточила настъпателните си действия, са част от пътя "за прекратяване на войната според условията на независима Украйна".

"Отбранителните ни операции в Донецка област, Харковска област, в Южна Украйна, избавянето ни от руския Черноморски флот, операцията ни в Курска област - това са ежедневни удари по руски военни обекти. Всичко това е системният ни начин за защита на Украйна, начин да приключим тази война според условията на независима Украйна. Сигурен съм, че ще победим по този път, колкото и труден да е той", заяви Зеленски, цитиран от Укринформ.

Руските сили за противовъздушна отбрана свалиха днес 2 украински ракети, 2 дрона и 3 управляеми авиационни бомби в пограничните райони над Курска област, съобщи в "Телеграм" губернаторът на областта Алексей Смирнов, цитиран от руската държавна агенция./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
лйлк; преди 3 седмици
какви условия ще слагате
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Чуластрим - Какво рендосвате и полирате? Мозъците ви са рендосани и полирани по рождение, повече не им трябва.
63
1
 
5
 
! Отговори
Чуластрим преди 3 седмици
До Ха ха , рендосваме и полираме, русофобчета..
62
0
 
9
 
! Отговори
666 преди 3 седмици
Това е смахнато. Сравних завзетото с територията на Курска област. После с на Руската федерация. Нищо не е. Тъпо е. И как това помага за мира? Рашките хептем няма да щат. Тоя или е дебилен или го командват. Не вярвам на щуротиите, че просто бил наркоман. Мир така няма да има.
61
13
 
1
 
! Отговори
Рудофилееее преди 3 седмици
Гледате ли в тубата как Украйна мачка....
60
11
 
1
 
! Отговори
Ха ха преди 3 седмици
Ко става русофилчета????
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има ли ракети в Москва,ще Има и Ядрен удар Ответен! Вие Не го ли Разбирате вече???
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Оф
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 64 - Ами, тоя козел Борел преди ден някъде подкрепи ударите по руска територия, щото щели мир да донесат. Не знам вече кой е по-глупавия, европейците ли, зелника ли.......Че и поиска премахване на всички ограничения за удари по руска територия.
56
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Прави ли ви впечатление,че вече Няма "Гръмки изрази" относно войната между Русия и Украйна от " ЕС"?Сниши се като ТРЕВАТА ЕС! Защо ли? Оня дърт козел " Борел" ли беше се СКРИ Тотално! " НАТО" то Хамерикамско И ТО!-:) И защо? " Мускули" ли им не останаха?-:)))) Извинявайте,ама ЕС ,вече Не " Участва" ли във войната срещу Русия? Питам само!-:)
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трябва да надъха старците ветерани,че попълнения трябват,от 12000 там са убити 4700 до днес,а танковете станаха 68,още един Амбрамс и Еди чалънджър 2.
54
1
 
15
 
! Отговори
Хахаха преди 3 седмици
Къв мир ве фасул? Това,.че прати хиляди да умрат в Курска област ли ще ти донесе мир? Дори до град Курск не стигнаха и руснаците им пръснаха дупките.
53
1
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 седмици
Този индивид,помнете ми думите,ще Бъде "търсен:,така както търсиха Садам след краят на войната! И то от своите"!!!
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нещо не изглежда много сигурен...!
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Излъгаха ни, да даваме оръжие и помощи на този измамник, уж да си защитава територията. В последствие той направи инвазия точно като руската през 2022 г. Нямаше по-голяма измама от тази.
50
3
 
16
 
! Отговори
Ми 6 преди 3 седмици
Направихме всичко възможно с терористичната атака в периферията на Курска област да се избегнат мирни преговори под всякаква форма. Война до последния украинец.
49
3
 
14
 
! Отговори
някой си преди 3 седмици
Какво си мислиш,че правиш бре Ненормалнико? Какво си "обещал" на САЩ ти си знаеш само! Влязъл си със 120 хиляди Укро момченца,дето не знаят какво ще ги последва? Ами ако Путин каже още Утре,че вече Нещата са за Обща Мобилизация,на 150 Милиона руснаци,и всички нарамят Калашници? Къде се виждаш с твоите 120 000?Ще ви Прегазят Еййй! Без да се замислят! И май на там вървят нещата! Къде си тръгнал Срещу Ядрена държава? -:)Аз лично Очаквам тези 120 000 Хохли,да бъдат СМАЗАНИ БЕЗПОЩАДНО!
48
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ЗА КАКВА ПОБЕДА ГОВОРИ ТОЯ НАРКОМАН, ЗА НАИ ДОБЪР ШМЪРКАЧ
47
0
 
5
 
! Отговори
R.I.P преди 3 седмици
Зеленски
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И как е? Постигна ли мир? Вече 10 дни се мъчат да намерят някаква логика в глyпавата провокация на дребния *** зеленчук и не могат. Истината е много проcта - по-проcта от него самия. Очевидно губейки от известно време зеленчук се опитва да въвлече пряко запада в конфликта. Като го отрязаха за НАТО и започна на прави провокации надявайки се на ответен ядрен отговор, но уви не му се получава. Удари хранителен хипермаркет, плаж, радар част от ядрения щит, а сега навлезе с малко хора села в Русия.