Зеленски: Атаката в Курск цели мир според нашите условия

Сигурен съм, че ще победим по този път, заяви той
22 авг 2024 20:45, Александър Попов
118
Зеленски: Атаката в Курск цели мир според нашите условия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинският президент Володимир Зеленски заяви днес, че мащабното навлизане на украинските сили в руската Курска област е част от системните усилия за прекратяване на 30-месечната война според условията на Украйна, предаде Ройтерс.

На международен форум на ветераните в Киев Зеленски отбеляза, че навлизането на 6 август, както и украинската отбрана в Източна Украйна, където Русия е съсредоточила настъпателните си действия, са част от пътя "за прекратяване на войната според условията на независима Украйна".

"Отбранителните ни операции в Донецка област, Харковска област, в Южна Украйна, избавянето ни от руския Черноморски флот, операцията ни в Курска област - това са ежедневни удари по руски военни обекти. Всичко това е системният ни начин за защита на Украйна, начин да приключим тази война според условията на независима Украйна. Сигурен съм, че ще победим по този път, колкото и труден да е той", заяви Зеленски, цитиран от Укринформ.

Руските сили за противовъздушна отбрана свалиха днес 2 украински ракети, 2 дрона и 3 управляеми авиационни бомби в пограничните райони над Курска област, съобщи в "Телеграм" губернаторът на областта Алексей Смирнов, цитиран от руската държавна агенция./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
11
 
! Отговори
Да преди 3 седмици
Руските ввс са ударили бункера в гр.Сума в който са били Зеленски и ген.Сирски на съвещание.
44
1
 
11
 
! Отговори
Нижная Подсветка :) преди 3 седмици
да де, ама отговорът на Русия на идеята на нарко-нацисткия клоун-резидент ще е нещо такова: "Да де, ама няма как да мислим за мирни преговори, понеже още не сме ви избили в Курска област, както и не сме си взели всичко на изток от Днепър, до Приднестровието. Така, че ще почакате. А в това време, щом желаете, може масово да преговаряте със Солнцепек, ФАБ, КАБ, Искандер, и др., поотделно или в съвкупност...
43
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
убили са бременна жена, която е прикривала детето си, сигурно за тях това е пътят към мира, немските каски, нацистките знаци като символи на немската окупация преди 80 години и СС Галичина като немски съюзници
42
4
 
9
 
! Отговори
Шоу преди 3 седмици
И атаката срещу Украйна цели мир,защо пищите тогава?!
41
0
 
19
 
! Отговори
Хм преди 3 седмици
Това нещастно наркоманче наистина съвсем не е наред с главата. Украинците защо още не са го свитнали, а го търпят да ги избива, ей това само не ми е ясно.
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е тоя, колкото повече го гледам какви ги върши и чета какво бил казал, толкова повече си мисля, че не е наред с главата. Няма ли там доХтури с ония ризи с дългите ръкави, па да го приберат?
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нашмъркания комедиант кога ще осъзнае че не се намира във филм . Че играе по чужда *** . Всяка вечер представления изнася и речи . Ама Путин му трепери ръката че даже и дискотеките не бомбандира . Да има къде да ходят господарите като дойдат за отчет .
38
3
 
14
 
! Отговори
Затуй преди 3 седмици
Като те обесят, за твое здраве ще е!
37
2
 
16
 
! Отговори
ЕЙ УКРО-НАЦИСТ преди 3 седмици
СЛЕД ЗВЕРСТВАТА КОИТО УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ ИЗВЪРШИХА СРЕЩУ НАСЕЛЕНИЕТО НА ДОНБАС, ВИЕ ПОВЕЧЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ВРЪЩАТЕ ТАМ > ясно ли ти е ?
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Войната е мир свободата е робство? Това е крайната пропаганда от Оруел. Явно Зеленски сам е стигнал до разсъжденията на перфектната диктатура. Това го е постигнал само за 5г, Бог да им е на помощ на укрите.
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Условията ги поставя само победителя. Зелето много бърза с условията. Докато не втаса, няма да миряса.
34
3
 
18
 
! Отговори
Айляк преди 3 седмици
Личи си, че този човек е комедиант...
33
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е за Донецк нито дума а там е месомелачка.Там е ад.Всеки ден при Бандера отиват стотици.Укрите са в шок от смазващото превъзходство на руснаците и постоянно отстъпват.Вместо да си играе в Курск Зельо да вземе да усили укроотбраната там че в скоро време всичко ще се разпадне.Скоро ще не ще ще се изтегли от Курск като не останат войски
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С демагогия Зеленски мир не се постига. Сега Путин има извинението да те затрие и да узурпира властта в Украйна като я направи част от Русия
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Така някога франсето и мустакатият са си мислели, но друго се е получило. И сега няма да е по-различно.
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя образ мир сънува....Свирено е отдавна. Добре е да мисли къде ще се скатае...
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Луд човек. Така е изглеждал Хитлер 45та година....
28
1
 
16
 
! Отговори
Копийка преди 3 седмици
Щом грантаджиите са налазили навсякъде да спамят, значи положението на Пан Зеленски е Безнадеждно.
27
1
 
16
 
! Отговори
Бако преди 3 седмици
Това навлизане на украинската армия в курск ми прилича на нахлуването на Хамас в Израел.Най вероятно Украйна ще плати същата цена като Хамас
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тотално изперкване. Тоя има ли представа какво остана от територията му и дали знае какво се случи в Мариупол, Донецк, Лисичанск, Горловка, Соледар, Бахмут, Авдеевка...скоро и Покровск... И като влезе в Курск докъде ще стигне и колко вече е скрапът и фирата.