Французин призна: Дрогирал жена си, за да могат десетки да я изнасилват

Той самият също я е насилвал сексуално близо десетилетие
17 сеп 2024 17:00, Елка Василева
59
Французин призна: Дрогирал жена си, за да могат десетки да я изнасилват
Жизел Пелико. Снимка: архив, БГНЕС

Седемдесет и една годишен французин днес призна пред съда, че е дрогирал бившата си съпруга и е канил десетки мъже да я изнасилват, докато сам също я е насилвал сексуално в продължение на близо десетилетие, предаде Асошиейтед прес. Той поиска прошка от нея и трите им деца.

Още по темата
„Днес заявявам, че заедно с останалите мъже тук съм изнасилвач“, каза Доминик Пелико пред съда. „Те знаят всичко. Не могат да кажат друго“, добави той.

Показанията на Пелико са най-важните в процеса, който шокира Франция и повдигна нови въпроси за сексуалното насилие. Същевременно много хора се надяват, че показанията му ще хвърлят светлина, за да се опитат да разберат немислимото, посочва АП.  

Основният подсъдим вече направи самопризнания пред разследващите, но показанията му пред съда ще бъдат ключови за решаване на съдбата на останалите около 50 мъже, подсъдими по случая. Много от тях отричат да са изнасилвали Жизел Пелико, като твърдят, че са били манипулирани от тогавашния ѝ съпруг или са вярвали, че тя е била съгласна.

Жизел Пелико стана символ на борбата срещу сексуалното насилие във Франция, след като се съгласи да излезе от анонимност по това дело и позволи процесът да бъде публичен и отворен за медиите. Очаква се жената да даде обяснения пред съда по-късно днес след показанията на бившия си съпруг.

Френският закон забранява изслушванията в съдебна зала да бъдат заснемани или филмирани.

Доминик Пелико беше доведен в съда през специален вход, до който медиите нямат достъп, тъй като той и някои от останалите подсъдими са задържани в предварителен арест, докато тече процесът. Подсъдимите, които не са арестувани, пристигнаха в съда с медицински маски на лицата, за да не бъдат снимани от медиите.  
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от Водещи мобилна
Озоновият слой на път към възстановяване въпреки изригването на вулкан
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Разстрел преди 1 ден
Веднага!
45
1
 
3
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 дни
Ех Франция , цивилизация , култура , свобода,приемственост и дивърсити !
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
ЕВРОПЕИСКИ ЦЕННОСТИ, И НИЕ ЛИ ДА ПРАВИМ ТОВА ЕВРО ***
43
1
 
8
 
! Отговори
Че преди 2 дни
то това е типично за повечето западняци, само че тоя си е признал!
42
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ей ви ги западни ценности, изтрещелници
41
2
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 дни
Тоя е направил бая пачка покрай жена си да я пуска. А при нашите римляни си е направо традиция да си пускат жените за пари и то без да ги дрогират :)))
40
5
 
8
 
! Отговори
паф преди 2 дни
айде, кажете че тия западняци не са изперкали, и искат да сме с тях! НИКОГА!
39
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Най-възмутени разбира се са същите, които искат връщане на казармата, за да може някой да надува синовете им с компресор.
38
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Когато Траките сме имали богове на Разврата, западняците още са се изчервявали като им се срещнат погледите. За опиати, алкохоли и човешки жертвоприношения и дума няма да отварям. 5000 години срещу нас да бягат, пак не могат да ни стигнат в извращенията.
37
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
То вярно, че трябва да си надрусан за да живееш в тая морална клоака запада. Улиците обърнати на наркоманска комуна. Църквите обърнати на магазини. Навсякъде морален разпад. Обаче по медиите се тръби колки сме велики.
36
16
 
2
 
! Отговори
До 31 преди 2 дни
Не знаеш какво говориш байно! Тези ценности, които толкова те напрягат, Западът точно от нас ги е взел. Всичките келти, готи, римляни и прочие са се извратили баш, като са се шляели и са си правили държави по нашите земи. Тяхната версия на това е много по лека и приемлива от оригалната наша/местна версия. Там поне е трябвало да я дрогира жената.
35
2
 
6
 
! Отговори
Мен преди 2 дни
Това са *** ценности и нормалности.долни мръсни *** печатани хартии и с тях подчиняват целия свят да прави такива изпращения само и само да получи харпиите.Слуги на дявола.Не ги пишете тези гнусотии тука.
34
1
 
11
 
! Отговори
Откриване на игрите преди 2 дни
Тия на откриването на игрите участваха ли? Как са ги пропуснали не знам. Да разиграят една наркоманска порно сценка пред спортната младеж.
33
5
 
14
 
! Отговори
Във ФАЩ се дрогират преди 2 дни
и буквално не знаят къде са. Толкова е силна дрогата там. Погледнете им държавата на ФАЩ!! Във Франция наркомани изнасилвачи а във ФАЩ въргалящи се беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw
32
2
 
13
 
! Отговори
aa1820 преди 2 дни
Чак пък да е шокирано френското общество - вижте им само игралните филми, половината са с поне няколко порнографски сцени вътре.
31
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Джендърляшкият свят се е превърнал в една много гнусна,воняща,миризлива пропаднала клоака! Много е страшно и жалко,че продажните ни управници се равняват слугински по неолибералните,евроатлантически порядки,заради които затриват НАРОДА и РОДИНАТА ни! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ от извратеняшките "ценности"на запада!!!
30
3
 
8
 
! Отговори
Мусайбе преди 2 дни
Молодец, зоби я и после го дърви докато вакли манатарки я люлеят в несвяст. Ей тва му се вика мъж, не там няква се евро мека китка.
29
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Сега тези 50 ще го съдят че ги е дрогирал и ги е карал да правят секс с бабичка.
28
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
В продължение на десетилетие тази не се е усетила? Нещо не се навързват нещата
27
12
 
11
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 2 дни
Юдейо-християнските религиозно-културни особености няма как да ги разбера.