Зеленски ще представи скоро на украинците своя План за победа

Очаква се това да стане още през следващите дни, каза съветникът му Михайло Подоляк
13 окт 2024 15:12, Красимир Ангелов
166
Зеленски ще представи скоро на украинците своя План за победа
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски ще представи на украинците своя План за победа през следващите дни, предаде украинската новинарска агенция Укринформ, като се позова на Михайло Подоляк, съветник на ръководителя на президентската канцелария.

Подоляк каза това по украинската телевизия.

"Що се отнася до по-широко представяне за украинците, мисля, че е е въпрос на дни. Защото е важно да се разбере на кой етап сме, какво правим. Мисля, че президентът ще направи тази презентация по много ефективен начин", изтъкна Подоляк.

Той подчерта, че основните линии на плана вече са ясни и че президентът ще даде допълнителни подробности.

Зеленски представи своя План за победа на европейските лидери и каза, че през идните месеци трябва да бъдат положени съвместни усилия, отбелязва Укринформ. (БТА, Божидар Захариев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от Снимка на деня
Новата седмица започва със слънчево време и хладни утрини
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 2 часа
"Заградотряди" на киевската хунта: как работи "конвейерът на cMъpTTa" на Зе-фюрера. Украинските медии публикуваха поредното потвърждение, че в бригадите на фашизоидните бандеровски пълчuщa са създадени отряди от най-отявлените фашисти, които изпращат "младо" месо на клане, а самите те се крият зад гърба им. Всъщност Украйна сега се е превърнала в идеален конвейер за обезвреждане на своите граждани: Първо, Зе и бандата му приемат закон "за моГилизацията", като по същество осъждат цялото мъжко население на пълно унищожение,
64
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Военни щурмуваха ресторанти и барове в Киев, насилствено взимат мъже в армията.. Украински военни офицери са нахлули в ресторанти, барове и концертна зала в столицата Киев, проверявайки документите за военна регистрация и задържайки мъже, които не са се регистрирали, съобщават местни медии и свидетели...
63
1
 
20
 
! Отговори
Сензационно! преди 2 часа
Сензация! Стана известен планът на Зе-фюрера. Изключително гениален план. В него имат участи ЕС и НАТО. Той бил следният: В Курск (затова и нападнали Курск, защото им трябвало плацдарм към Русия) се събират всичките бандеровци и до всеки бандеровец по един евро.г.е.й. Бандеровците се обръщали с гръб към Русия, изували гащите, на.д.у.п.в.али се, а евро.г.е.й.о.в.ете запалвали запалките. Всички бандеровци, като един мощно п.р.ъ.д.в.али и създавали огнено торнади, което щяло да изпепели цяла Русия. Така Зе-фюрера щел да спечели войната и щял да спаси евроатлантическият свят! СЛАВА КОКАIНЕ!
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Това всъщност е план за война. Включва провокации целящи ескалация.Мечтата на Зеленски е разполагането на натовски войски на терен.
61
0
 
19
 
! Отговори
Шефрет преди 2 часа
Още се чудя как има хора да му слушат глупостите на тоя зависим капутник.
60
0
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 часа
Статия пълна с лъжи...
59
0
 
13
 
! Отговори
Шок преди 3 часа
Белото пак е свършило.Наркоманчето бръщолеви глупости.
58
1
 
15
 
! Отговори
Тя преди 3 часа
Не останаха украинци , няма кой да те чуе ,те или избегаха или умреха ! Края ти дойде !
57
0
 
7
 
! Отговори
ШЕХЕРЕЗАДА преди 3 часа
А ПА Я КАКВИ ПРИКАЗКИ СЪМ РАЗПРАВЯЛА : АЛА БАЛА НИЦА БЯЛ ФАСУЛ В ПАНИЦА :D ТА ТОЛКОВА ЗА ПЛАНА НА ЗЕЛЕНСКИ ИМА МЕРОДАВНОСТ ТОЧНО 0% В МОМЕНТА :D ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ЩЕ ОБЯВИ ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА СА ИЗБОРИТЕ В САЩ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!
56
0
 
15
 
! Отговори
aZ-ът преди 3 часа
чеченския зам. на генералния щаб на руснаците генерал Алпи (не му помня фамилията) преди няколко дни каза, че се съмнява, че Зеленски ще жоивее дълго след края на войната. Тойя смяташе, че Запада ще му види сметката, за да не се разприказва. Да му хрумне да пише мемоари например. Че много лидери ще ходят на екскурзия в Хага. Съгласен съм с Алпи с едно изключение - своите ще му видят сметката преди краварите. Украйна няма да му прости на тоя наркоман.
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
"Шпигел": В Киев за първи път сериозно обсъждат сценария за отстъпки на Русия с цел разрешаване на конфликта. Интересно какви територии ще отстъпват, и за какво са и на Русия територии от Украйна? Конфликта ще бъде решен само след постигане на целите на Специалната военна операция в пълен размер, и в тези цели няма и дума за придобиване на нови територии - Русия е толкова огромна, че и сегашните територии не може да утилизира на 100%, какво остава за нови територии - защо са и нови територии на които живеят хора които мразят Русия?
54
0
 
10
 
! Отговори
Айляк преди 3 часа
Ако е този план за победа, дето представи и на бай Дрънко, укринце нема остане у Бандерията, сичко ше избега с 200. Обаче Зельо си е мошенце, ментак и като нищо ще им представи друг "план за победа":) План, който сигурно ще включва и Крим, хъ-хъ...ой, ни моа са запра, хъ-хъ...
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Зеленски накупи достатъчно имоти в Европа, за да осигури бягство.
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Одеса е руски град.
51
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
План за победа ... само не се разбра какво ще побеждава.
50
0
 
8
 
! Отговори
Граф Дуку преди 3 часа
Армия от щурмоваци клонинги начело с Йода и Оби Уан Кеноби вероятно.
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Жительница Одессы, которая была задержана за то, что вывесила флаг России на постамент памятника Екатерине II, скончалась в местном следственном изоляторе (СИЗО).
48
0
 
11
 
! Отговори
Йордан преди 3 часа
Добре ще е, Зеленски след като представи своя план за победа, и да го изпълни. Но много се съмнявам, че Зеленски ще поиска други да изпълняват неговия план за победа. Смешно промиване на мозъци.
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Очакваме в близките дни Зеленски да представи своя План за победа пред извънземните от Бета Кентавър и те ентусиазирано да го подкрепят и да му пратят ескадрила с космически кораби и лъчеви оръжия и много джедайски мечове!
46
1
 
11
 
! Отговори
ПЕТKO KATЪPA преди 3 часа
И аз представих снощи на комшийката своя план,ама тя не го прие!За такъв план трябвало по-голям калибър от моя,като на комшията Евлоги ,например!Ама Евлоги не казва какъв му е калибарът,ще трябва да питам жената!