Деветгодишен оцеля в джунгла сред змии и крокодили

Пиел вода от локви и се ориентирал по звездите
19 окт 2024 10:52, Александър Попов
14
Деветгодишен оцеля в джунгла сред змии и крокодили
Снимка на Larisa Koshkina от Pixabay

Деветгодишно момче, изгубено в джунглата, бе намерено живо в Мексико, съобщи Jam Press. Джоел дел Кармен Акоста Орам е видян за последен път да си играе с две кучета в ранчото на семейството си. С тях той случайно се залутал в джунглата и изчезнал.

Спасителите тръгнали да го дирят, но били осуетени от урагана Милтън. Дъждът измил всички следи и издирването било прекратено. Роднините вече не вярвали, че детето ще бъде спасено, когато едно от кучетата му се върнало в ранчото. Благодарение на него спасителите открили момчето.

Оказа се, че деветгодишният малчуган е прекарал 10 дни в опасни гори, гъмжащи от змии и крокодили. Той казал, че през нощта начертавал маршрут според звездите и утолявал жаждата си с вода от локви. Това му помогнало да оцелее.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: оцеляванеджунгла
Още от Страната
Вашите сигнали: Да ти сложат скоба докато си в колата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 43 минути
Надали е бил точно сред змии и крокодили, както ни го представяте, в противен случай щяхме да четем друг тип новина по темата. Това че се е ориентирал по звездите е много по-впечатляващо от евтината сензация, която се опитвате да сътворите.
10
1
 
0
 
! Отговори
без тротинетки преди 54 минути
американче ли е - хвалят..... малкия джони рамбо, и това е любопитна статия без пропаганда......
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Те крокодилите си седят във водата. Змиите също не са през 3 метра,за да е някакво чудо,че не са го ухапали. По-голямото чудо е,че не се е набутал по-навътре в джунглата.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Има и по фрапираш случай руснак оцеля в гумена лодка в охотско море 67 дена ,рекорд. Благодарение на наднорменото си тегло е оцелял свалил е 50 килограма.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Очевидно е, че детето цял живот е живяло в ранчо и знае какво да прави в гората, как да се пази от крокодили и змии. Това, че е оцеляло без храна 10 дена не е голямо чудо. По-скоро е чудо, че се е загубило.
6
0
 
17
 
! Отговори
бл преди 2 часа
В северното полукълбо е нужно да се знае точно едно съзвездие, Голямата мечка, за да се ориентира човек. Когато бях дете не познавах човек, който да не може да посочи Мечката. Днешната "младеж" е друг въпрос и непознаването на нощното небе е най-малкият им недостатък.
5
1
 
4
 
! Отговори
Чалга дивак преди 2 часа
Тарзан - детето на джунглата!
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До ЧудноКъде се е ориентирал като са го спасили бре. Намерили са го спасители, а не се е прибрал сам. Евала за това, че е оцеляло, но за каква ориентация говорим при загубено в джунглата дете?
3
1
 
8
 
! Отговори
Чудно преди 2 часа
Колко от нас могат да се ориентират по звездите ?Аз не мога , а детето на 9 години.
2
1
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 часа
Изключително смел и силен..
1
1
 
4
 
! Отговори
бл преди 2 часа
Маугли!