Руснаците в паника от украинските дронове с мощно оръжие "Баба Яга"

Те са оборудвани с управляеми прецизни бомби
7 авг 2024 09:16, Петър Бойчев
380
Руснаците в паника от украинските дронове с мощно оръжие "Баба Яга"
Снимка БГНЕС

Украинските дронове "Баба Яга" получиха ново мощно оборудване. Последните изображения показват, че на дроновете за нощно бомбардиране вече са монтирани управляеми прецизни бомби, които могат да поразяват от голямо разстояние, пише Forbes.

Както се посочва в статията, това създава изключителна заплаха за руснаците, тъй като "Баба Яга" може да атакува отдалеч. Възникват редица въпроси за това що за бомба е и как работи.

"Баба Яга“ е руско военно общо наименование на няколко вида украински мултикоптерни нощни бомбардировачи. Те носят много по-тежък бомбен товар от малките дронове, които летят през деня. Докато малките дронове обикновено носят около килограм, ръчна граната или няколко по-малки оръжия, "Баба Яга“ пуска чифт 10-килограмови противотанкови мини TM-62 върху вражески позиции, пише Фокус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
0
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 1 месец
сашко, пак минавате с реплики от другите теми. нали знаете че ползването на ботове за симулиране на дискусия не е баш легално?
120
4
 
4
 
! Отговори
Тея Руснацити преди 1 месец
В паника да не превземат цяла Украйна, щото целта на СМО е само Донбас!
119
3
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Нито думабангладеш не е страна, която може да си позволи социализъм. вече нема кой да събира хартии в училище да имат за хлеб. нема и на тънко от украйна.
118
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някак си така, панически, утилизираха половин Украйна
117
2
 
1
 
! Отговори
Нито дума преди 1 месец
Как избягаха комунистите от Бангладеш и спря строителството на АЕЦ Рапур. Украйна изкупува цялото оборудване
116
0
 
0
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 1 месец
До Реалистсаше, сладурче ше викаш на *** си. понял, сукин турка?
115
7
 
10
 
! Отговори
НЕбългарите преди 1 месец
На копейките, русоробите и вся там.... само фашизъм им се привижда където има цивилизация. Защото мразят нормалните хора и нормалните общества. Искат всичко да е по рускому - скотско.
114
2
 
6
 
! Отговори
Форбс преди 1 месец
Руснаците уплашени и в паника бягат на Запад към Покровск! В паника забождат руссото знаме над Ню Йорк и други населени места!Толкова са изплашени, че ще стигнат в паника до Днипр!! Може и да го преплуват от страх!
113
0
 
3
 
! Отговори
До 100 преди 1 месец
Наглей още Уркейкин и ще Ревеш още като нямаш акъл за две стотинки
112
2
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
фокс нюз казаха че иран са нападнали израел. в уар тъндър. явно чуков не е доразбрал баш
111
7
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Сладурчета , СВО е планирана още през 90те.Тя ще приключи с разпада на Украйна.Добре е да четете повече история и източници преди да пишите.Разпада на СССР и социалисточеския блок беше планирано.Поговорката ..Крачка назад две напред" е в действие.Европа си отива безславно защото европейците намаляват като популация все повече и териториите на Европа се населва с други етноси и религии.Именно тези етноси ще приключат Европа.СВО е стръвта за разпада на Европа и запада се хвана на въдицата.
110
6
 
4
 
! Отговори
До 79 преди 1 месец
До Анонимен"Така са се паникьосали, че от страх всеки ден освобождават по няколко селища." И кого точно освобождават те в тези обезлюдени селища. Всичко живо отдавна е избягало от преспективата да бъде освободено от армия-освободителка и най-вече от перспективата да живеят в руски мир.
109
1
 
6
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 1 месец
Да...и според "Форбс" руснаците скоро ще се предадат ,без значение,че постоянно завземат нови територии а наркомана Зеленски се чуди как да капитулира щото от запад му спират кранчето .... Вие вярвайте на "Форбс" ...те много ги разбират нещата !!! Те и укрите на тях вярваха и до тук се докараха !!!
108
0
 
1
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 1 месец
До До 99о сашко, изми ли мазна муцка вече? айде, закъсняваш
107
10
 
6
 
! Отговори
вой на БГ мужици преди 1 месец
Изкукали пенционери с подгизнали памперси и прорашистки неудачници от котилото на Копейкин , Импексова и Фигуранта масово оакват форумите !!!
106
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украйна произвежда най добрите реактивни двигатели и турбини в света и имено за това имат най яките дронове
105
5
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Анонимен104 тука нема съжалявам несъжалявам откак е пукнала първа пушка. 500 000 пострадали от войната по официални данни съпоставено с последните (2016) данни от преброяването и милион и половина легални аборти годишно не са никак ок. а като на местото на украинците се заселят дагестанци и обърнат донецка и луганска област на една огромна северна осетия, нещата ше станат съвсем селскостопански
104
2
 
10
 
! Отговори
До 99 преди 1 месец
Просяците като теб не разбраха,че никой не длъжен да се занимава с украинската просия и простотия или да я търпи трай си че обувките ти сочат вратата
103
1
 
3
 
! Отговори
До Бай Вова преди 1 месец
Те ЕЦентралите отдавна не работат руснаците ги унищожиха и ВЕЦ също..в Украйна работи само АЕЦ..
102
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами това което идва от Телеграм каналите в момента е, че Руснаците здраво са подпукали укрозомбираните авантюристи в Курска област. Доста унищожена техника безмозъчните укрозомбита не си правят сметка после как ще бягат без транспорт.