Генерал Борисов в подкрепа с половин уста за Възродителния процес

"Няма събитие или факт, от които да се срамувам. Всички бяхме по тези места в Лудогорието, прибирах реколтата. Аз се гордея с участието си тогава", обяви настоящият кмет
31 окт 2008 09:09,
171
Генерал Борисов в подкрепа с половин уста за Възродителния процес
Снимка: Булфото

"Много услужливо някои започват да говорят, че аз съм участвал във Възродителния процес", каза пред bTV кметът на София Бойко Борисов.

"Още преди 7 г. аз обясних включително и на тогавашния министър Мехмед Дикме, че аз тогава бях млад офицер от МВР и всички бяхме по тези места в Лудогорието", обясни кметът.

Борисов допълни, че тогава били пратени да прибират реколтата.

"Няма събитие или факт, от които да се срамувам. Аз се гордея с участието си тогава и от Дулово заминах на световното първенство по карате в Лондон", каза той.

"Моето мнение за Възродителния процес е, че беше поредното лошо решение. Трябваше да стане по-обмислено и по-безболезнено, например като в САЩ, първото име на децата, които се раждат, да бъде българско и това да стане постепенно. Тогава можеше към имената да се сложи по едно "-ов". Например Мехмед да стане Мехмедов", обясни позицията си Борисов.

Той бе категоричен, че веднъж завинаги трябва да стане ясно, че в България има български граждани, а в Турция има турски граждани.

"Аз не съм шмекер, за да се чудя срещу какъв шмекер ще изляза. Целта е всички опозиционни партии да говорят в един глас и да загубят лицето си", е мнението на лидера на ГЕРБ.

За пореден път Борисов обяви, че партията му е единствената, която говори, че няма да се коалира с ДПС.

"Станишев, който е премиер благодарение на партията на Доган, казва, че като искаме да извадим ДПС от властта, това е игра с огъня. Другият адвокат (на ДПС, бел. ред.) - Първанов, казва, че етническият пожар се гаси трудно. А ние само искаме да извадим ДПС от властта, подчерта Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
понеже се говори само негативно за Възродителния процес, нека да стане ясно, че в момента тече Доброволен възродителен процес. Какво представлява Доброволния възродителен процес? Ами в последно време доста от нашите сънародници българи от турски произход подават молби за смяна на името и посочват като ново българско, тъй като турските имена определно им пречат като си търсят работа в чужбина а сега както знаем доста наши съанродници ходят да работят в чужбина. С турските имена ги мислят за талибани и не ги вземат да работят или ако ги вземат това става доста по-трудно в сравнение ако имаш българско име.
9
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
evala BOIKO.... zad teb sme vsi4ki BALGARI.........................
8
0
 
0
 
! Отговори
hehhe преди 15 години
egati prostaka -gordeelo se s kakvo??ey she nastipi tozi den ,kogato she sijalyavate za tiya dni,da jiveet vsi4ki tueci v mir v Bg,Tr nyama da ni ostavi ne boyte se ..........
7
0
 
0
 
! Отговори
nikolay преди 15 години
направте го и вие, а не си стойте по къщите, защото заради вас Дпс-то е на власт
6
0
 
0
 
! Отговори
Ganeff преди 15 години
не на някои...на всичките ...!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Напълно съгласна с 1. В някои райони турците диктуват властта. Това все пак е България. Не може да се толерират хора със средно образование за сметка на такива с висше за 1 работна позиция заради етническата им принадлежност. В смесените райони турците се избутват напред, без значение дали са способни или не.
4
0
 
0
 
! Отговори
Ataman преди 15 години
Браво момче, така те искам.С общи усилия само ще можем да изгоним този хитър леопард и никога повече да не стъпва във власта.
3
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Бате Бойко тиии си мъжБате Бойко еее веднъж
2
0
 
0
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
Аз СЪМ ЗА БОЙКО!!!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
ограничаване властта на ДПС и ограничаване ислямизацията на някои региони в БЪЛГАРИЯ.