След кючека и пиянствата край НДК зам.-министър вън от МВР

УВО за Румен Андреев, наказват полицаите, кълчили се на сръбско
30 май 2009 13:04,
135
След кючека и пиянствата край НДК зам.-министър вън от МВР
Снимка: БГНЕС

След шумния купон в ресторант „Континентал плаза” снощи премиерът Сергей Станишев ще одобри предложението на министър Михаил Миков за освобождаването на заместник-министър Румен Андреев.

Останалите служители, които са участвали в празненството, ще бъдат наказани, коментира премиерът.

В същото време Венцислав Рангелов, шеф на служба „Контрол на общоопасните средства” (КОС), ще бъде предложен за изключване като член на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и като зам.-председател на синдикалното дружество при Столичната дирекция на вътрешните работи.

Днес ще се проведе заседание на Управителния съвет на синдиката. Той ще се запознае с фактите около скандалния рожден ден на Рангелов, пищно отпразнуван снощи в софийски ресторант, посочват от синидката.

Недопустимо е в деня на национален траур заради трагичния инцидент на връх Бакаджика край Ямбол висши полицейски служители, бизнесмени и спортисти да се забавляват шумно с песните на сръбската звезда Мирослав Илич.

Подобно действие е в разрез с морала и ценностите, които защитава СФСМВР. Уронен е престижът на министерството и е нарушен етичният кодекс на МВР.

Синдикалистите ще настояват за спешна проверка, която да изясни кои висши полицейски служители са присъствали на празника и доколко е вярно, че рожденият ден е бил обявен като благотворително мероприятие за събиране на средства за деца на загинали полицаи, какви суми са събрани, кои са дарителите.

Очакваме адекватна реакция от ръководството на МВР – установяване на цялата истина, а не потулване и замазване на случая, категоричен е председателят на СФСМВР Иван Павлов, настояват от синдиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
много важно...че ще уволниш някого....на когото му остават някасви си дни....при положение че си е избутал мандата без проблеми....ТОЧКИ ...ТОЧКИ И ПАК ТОЧКИ Станишев!!!
114
0
 
0
 
! Отговори
edin yambolliq преди 15 години
Van Vsichkite ot MVR,korumpirana politziq...nqmam dumi...
113
0
 
0
 
! Отговори
катаджия преди 15 години
Откъде пари бе бате за тия фолктурбо фурии!??сигурно сте спестявали от банички!?? абе требеше да дойдат *** с брадвите и коловете от ЗАХАРНА ФАБРИКА да ви видят как ядете и пиете като за последно пък кво щеше да стане !!!!
112
0
 
0
 
! Отговори
Bet преди 15 години
Не ми стана ясно какво е това - 50 г. юбилей в елитен ресторант с високо платени чужди /сръбски/ изпълнител или "БЛАГОТВОРИТЕЛНО МЕРОПРИЯТИЕ" за събиране на помощи за неясно какво. По вероятно версията за благотворителното мероприятие да е измислена и да се пробутва от "ПРЕСЦЕНТЪРА НА МВР"за заблуда на обществото. Трябва да ни имат за пълни и *** за да ни пробут такива простотии и то хора без никакъв морал. Поведението им е в разрез с моралния кодекс на служителите от МВР. По добре пресцентъра на МВР да обясни с КАКВИ ПАРИ ТОЗИ НАЧАЛНИК НА КОС СПРЕТВА ТАКОВА ГРАНДИОЗНО МЕРОПРИЯТИЕ , защото цялата тази гледка силно намирисва на голяма корупция по всички нива на МВР.
111
0
 
0
 
! Отговори
полицай преди 15 години
Снощи преди лягане изпих 2 чаши бира, предлагам да ме изгонят дисциплинарно.
110
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е и?! Какво общо има с темата?
109
0
 
0
 
! Отговори
sponsor преди 15 години
МВР е получавало пари от безмитна търговия с горива в продължение на 17 години независимо от настойчивите критики на Европейската комисия и САЩ срещу този търговски режим като източник на корупция.Сметната палата разкрива, че фирмата, която държи бензиностанцията на ГКПП Капитан Андреево, плащала на полицията процент от печалбата си.Безмитната търговия с горива у нас се държи от турския гражданин Фуат Гювен. Парите са постъпвали официално в МВР, съобщава вестник "Сега". Преводи към полицията от безмитната търговия с гориво се извършват от 1992 -2006
108
0
 
0
 
! Отговори
sponsor преди 15 години
ФУАТ ГЮВЕН НАЙ ГОЛЕМИЯТ НАРКО -ТРАФИКАНТ И ПРЕСТЪПНИК Е СПОНСОР НА МВР!!!!!!вие какво очаквате от такива полицай !??да са почтени като в нормалните държави ли!?? ТЕ СА СЪЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ***!!!май и те трябва да минат под ножа на отвличанията
107
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе чудно ми е тоя откаде взе пари да покани Мирослав Илич да му пее на уше с 500 лв заплата
106
0
 
0
 
! Отговори
Kilos преди 15 години
Е как полицай намери пари да си направи рожденният ден в "Континентал Плаза".Освен милионерите в София май и полицаите трябва да минат под ножа
105
0
 
0
 
! Отговори
Наско преди 15 години
КАТО ГЛЕДАМ В ДЪНОТО СЕ ВИЖДА И ДИРЕКТОРА НА СДВР Н. ЯНЕВ
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Огрия по време на сифилис!!!! Преяждане по време на диария!!! Оди се гръмни! Като си бедна озлобена мишка, дето никой не я *** кой ти е крив?
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
нищо ново под слънцето!!!кво искате от *** облечни във власт!????Дай на простака власт и го гледай кво прави !!!!ЗА ТВА НЯКОЙ ДРЕВНИ ИМПЕРИИ СА ЗАГИНАЛИ!!!!полицейски престъпници
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За пореден път сме свидетели на подходите на политиката. Говоря, не само за политиката в България, но и на всякъда, защото както може би се досещате, ние като народ, не сме измислили политиката. За тези от Вас, които четат статията буквално, ще Ви помоля да я прочетете сутрешната статия между редовете. Платена статия, от натопорчен(и) политик, която цели да извади точната "кирлива риза" в точния момент. Преди да напишете нов коментар, моля Ви прочетете всички коментари преди вас. Не се заяждайте с конкретно мнение, защото имено това е целта на статията.В крайна сметка каквото и да пишем, една глава (засега) изхвърча заради политически шантажи. Това, което лично аз виждам като послание от статиите около това събитие е: "В политиката трябва да си АБСОЛЮТНО БЕЗМОРАЛЕН!!!"
101
0
 
0
 
! Отговори
nel преди 15 години
mislia,4e pravilata sa zatova,za da se spazvat.ina4e stava-anarhia!vseki sam za sebe si preceniava dokolko oba4e da gi spazva.i vse pak v den na traur publi4no lice na kupon-malko naglo,a.ta nali te sa koricata na knigata.takiva si gi izbirame-sladuri!!!
100
0
 
0
 
! Отговори
nel преди 15 години
mislia,4e pravilata sa zatova,za da se spazvat.ina4e stava-anarhia!vseki sam za sebe si preceniava dokolko oba4e da gi spazva.i vse pak v den na traur publi4no lice na kupon-malko naglo,a.ta nali te sa koricata na knigata.takiva si gi izbirame-sladuri!!!
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Брав0 на вас п0литици гnусни дето0 сте поръчали тази статия! Успяхте да си свършите прекрасно работата!
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що бе киртаче, кво си се наострил на тия куки-клатиха те без вазелинец, или не си платиха за дудучето? Ако махнат КАТ, ще има друга блага службица с парите от нашия отънял джоб, най- много да свириш духова музичка на някой даи-джия, ама все тая. Ако разчиташ някой на пътя да ти рецетира ЗДвП-карай си каручката с дръгливото магаре и си трай.
97
0
 
0
 
! Отговори
кирето преди 15 години
ТАКИВА *** Висши *** милиполицай като вас само са смели ама да бият българи пред началниците инак като дойдат *** и все бой ядът тия милиционери -----що така става не е ясно!!!освен много бой в главата нищо друго неви оправя !!!ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА СЕ ЗАКРИЕ КАТ!!!аз съм за -не може некъв *** с фуражка да ми казва закона за движение по пътищата!!!!!
96
0
 
0
 
! Отговори
кирето преди 15 години
Добре приемаме ,че правил рд ама интересно откъде един полицай-милиционер ИМА ТАКИВА ОГРОМНИ ПАРИЧНИ РЕСУРСИ ДА кани толкова много хора некви звезди на кючека в лъскав ресторант !???АБЕ НЯ МАЛИ КРИЗА ДА МУ СЕ НЕВИДИ !??ИЛИ то при наркотиците и мвр полицията криза няма както викаше оня украински