След кючека и пиянствата край НДК зам.-министър вън от МВР

УВО за Румен Андреев, наказват полицаите, кълчили се на сръбско
30 май 2009 13:04,
135
След кючека и пиянствата край НДК зам.-министър вън от МВР
Снимка: БГНЕС

След шумния купон в ресторант „Континентал плаза” снощи премиерът Сергей Станишев ще одобри предложението на министър Михаил Миков за освобождаването на заместник-министър Румен Андреев.

Останалите служители, които са участвали в празненството, ще бъдат наказани, коментира премиерът.

В същото време Венцислав Рангелов, шеф на служба „Контрол на общоопасните средства” (КОС), ще бъде предложен за изключване като член на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и като зам.-председател на синдикалното дружество при Столичната дирекция на вътрешните работи.

Днес ще се проведе заседание на Управителния съвет на синдиката. Той ще се запознае с фактите около скандалния рожден ден на Рангелов, пищно отпразнуван снощи в софийски ресторант, посочват от синидката.

Недопустимо е в деня на национален траур заради трагичния инцидент на връх Бакаджика край Ямбол висши полицейски служители, бизнесмени и спортисти да се забавляват шумно с песните на сръбската звезда Мирослав Илич.

Подобно действие е в разрез с морала и ценностите, които защитава СФСМВР. Уронен е престижът на министерството и е нарушен етичният кодекс на МВР.

Синдикалистите ще настояват за спешна проверка, която да изясни кои висши полицейски служители са присъствали на празника и доколко е вярно, че рожденият ден е бил обявен като благотворително мероприятие за събиране на средства за деца на загинали полицаи, какви суми са събрани, кои са дарителите.

Очакваме адекватна реакция от ръководството на МВР – установяване на цялата истина, а не потулване и замазване на случая, категоричен е председателят на СФСМВР Иван Павлов, настояват от синдиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
kirov преди 15 години
Въпросът е откъде има пари този МВР служител да наеме Континентал плаза за своя рожден ден?????
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е, сега *** работата
53
0
 
0
 
! Отговори
POs преди 15 години
Я, жертвени агънца- абе Гергьовден не мина ли?
52
0
 
0
 
! Отговори
СССРейчо преди 15 години
Над 70 полицаи са се веселили в лукс и Сръбска чалга !!! Служба КОС е майката на мафиотите - ловци: бракониери като ГОЦЕ Първанов, ловци убийци като Стоичков, Батков, шефове и червени барони, комунистически аристократи. КОС раздава не-законно оръжия като автомати, пушки с оптически мерници, пушки помпи, а може би и картечници !! В добавка и СРЪБСКА чалга !!! Опса-а-а. Каква сбирщина ???
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Откъде пари за такива пищни партита?
50
0
 
0
 
! Отговори
Министър Л. Начев преди 15 години
Така сме социалистите...
49
0
 
0
 
! Отговори
гуляещ преди 15 години
Сетила се Мара да се побара /уволнил Станишев/предизборно!
48
0
 
0
 
! Отговори
dada преди 15 години
От къде има толкова пари полицейския шеф, че чак и Мирослав Илич поканили...? що не му се проверят доходите да лъсне истината? Ами другите шушумиги...и тях на дръвника!
47
0
 
0
 
! Отговори
Летец изпитател преди 15 години
Ченгето е сгазило лука, спор няма. Обаче я кажете вие, които се съдирате сега да порицавате, какво правихте вчера? Не вярвам да сте си стояли кротко по домовете си, жалейки за жертвите!
46
0
 
0
 
! Отговори
Milen преди 15 години
Отново се засили Серго да си прави предизборната агитация на чужд гръб. Не трябваше да си празнува човека Рожденният ден ли, след като сигурно го е планирал от месец и е платил резервации? Да уволнят тогава всички хора празнували си рожденните дни вчера...
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
komynisti i 4engeta bes moral y yyyyyyyyyyyyyyy sastramete se yrodi besmoza4ni.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
помислете само за разходите на чавека ,хонорара на сръбската звезда колко хиляди е,а да не говорим в ресторанта колко пари е оставил!
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МОРАЛ! Думичка непозната повечето "Висши" ченгета и политици! РЕДОВИЯ ПОЛИЦАЙ РИСКУВА ЖИВОТА СИ ЗА ДА СПАСИ ХОРА! А ЩЕФОВЕТЕ "ИХУ ЛЕНЧЕ" Рибата се вмирисва...знаете откъде
42
0
 
0
 
! Отговори
Васил Митов преди 15 години
Сетих се най-напред за онази песен "...милионер в зелено.." и "всички екстри"...коко е бил прав "текстописеца" ! Те просто ме разкъсват отвътре, и ме пълнят с адски гняв!
41
0
 
0
 
! Отговори
Daniela преди 15 години
Uvolnenie za lipsa na moral i pro4ie, a koi 6te nakaje horata, koito nasilstveno otneha decata ot asenovgrad koi ? sergei, dogan i k o s t o v , van or bg ili smyrt !!! imeto na posledniq ne moje da se pi6e v tozi sait, za tova e s intervali...
40
0
 
0
 
! Отговори
ohh преди 15 години
ohh na batko 6u6umigite:))) golo voda ste, si4kite
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Сергей Станишев ще одобри предложението на министър Михаил Миков за освобождаването на заместник-министър Румен Андреев"Ами то така или инъче не му остава много месец-два за това го уволнява, инъче щеше да му се размине, както всеки път с порицание..
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Крайно време е да се разбере, че в жимото има и неписани морални правила, това са държавни служители и то висши, така, че те поне трябва да се съобразяват с това, а за дискотеки и затвори, това е друго !!!!11
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
пир по време на чума...........
36
0
 
0
 
! Отговори
xoxoxo преди 15 години
а са затворете и дискотеките които работиха вчера! Съчувствам на хората но и това е простотия, да съдиш някой който е имал рожден ден. Явно е трябвало да си пият вкъщи и нямаше да се намери папарак който да го хване!