Очаквано кабинетът "Борисов" оцеля при вота

Правителството подкрепиха 143 народни представители
Обновена: 26 юли 2011 22:40 | 26 юли 2011 19:48,
322
Очаквано кабинетът "Борисов" оцеля при вота
Снимка: БТА

В зала присъстваха 235 народни представители. От тях 143-ма защитиха кабинета „Борисов“ и гласуваха „против“, 91 гласуваха „за“ вота на недоверие, а 1 депутат се въздържа.

В групата на ДПС беше и Ахмед Доган, който се появи в Народното събрание, специално за гласуването.

Парламентарната група на партията обаче напусна залата веднага след като бяха обявени резултатите от гласуването на вота на недоверие и стана ясно, че кабинетът „Борисов“ оцеля.

Премиерът реши да ги последва, и да напусне залата от другата врата на залата, но пътят му препречи депутатът от левицата Михаил Миков, който го върна обратно на мястото му сред останалите министри от правителството на ГЕРБ.

Обидени от изказване на Искра Фидосова(ГЕРБ), групата на СДС – част от Синята коалиция, също напусна залата. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
2
 
5
 
! Отговори
до 219 преди 13 години
Как са агентите-провокатори?ДС се не изчезва, то само се клонира.
208
8
 
4
 
! Отговори
до norm преди 13 години
ГЕРБ са производна на БКП/БСП, но по-лошия материал.Крадливи, лицемерни, егоистични, оцеляващи фирмаджии.Друго си е да станеш член на БКП на 18 години.
207
2
 
6
 
! Отговори
Червени псета преди 13 години
КАК Е БАЛКАНСКИ ***? ВИЕ СИ ИГРАЕТЕ НА ПАРТИЙ А НИЕ В КАНАДА ЖИВЕЕМ КАТО ЦАРЕ А СЯ ПОЧНЕТЕ ДА ЦЪКАТЕ МИНУСИТЕ ВОНЯЩИ БАЛКАНСКИ ***.=======================================================На лайка ти у джоджъна пък на теб!***, нас дето останахме тук живот ни научи да оцеляваме при всякакви условия.А вие така като си"живеете като царе" ще започнете да виете както сега вият у нас червените ***.
206
2
 
4
 
! Отговори
за 219 преди 13 години
Ти откъде тръгна бе мушморок....чак там ли спря докато бягаше от комуназите...аиде ниско долу с парцала да не те види шефа :))
205
6
 
3
 
! Отговори
ДО 207 преди 13 години
"...Вие сте черното минало,а магистралите са бъдещето на тази държава!...":-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Мдаааа... Би Би Бойко каза, че може да асфалтира лунната пътека.Може ли да го направи самостоятелно и със собствени средства, защото нямам намерение 7 000 000 да плащат за среднощните му мечти и въжделения?
204
2
 
5
 
! Отговори
norm преди 13 години
Преди няколко дни в коментар предупредих едно анонимно и силно надяващо се кабинета да падне червенотиквеничковме,че разликата ще е поне 40-50 гласа в полза на ГЕРБ.Сега нещо се снишава и не само то.Предупредих го и че БСП скоро власт няма да види,може да не е ГЕРБ а някой друг,но комунистите-не.Нека и това да запомни и дано се опомни.
203
12
 
5
 
! Отговори
CANADA преди 13 години
КАК Е БАЛКАНСКИ ***? ВИЕ СИ ИГРАЕТЕ НА ПАРТИЙ А НИЕ В КАНАДА ЖИВЕЕМ КАТО ЦАРЕ А СЯ ПОЧНЕТЕ ДА ЦЪКАТЕ МИНУСИТЕ ВОНЯЩИ БАЛКАНСКИ ***.................
202
3
 
5
 
! Отговори
:-)))))))))))))))))) преди 13 години
ГЛЕДАЙ РОСЕН ПЛЕВНАЛИЕВ ...И СИ МЕЧТАЙ ДА СТАНЕШ ЕДИН ДЕН --КАТО НЕГО! ПОЕТЪТ АНТИФАШИСТ!
201
3
 
1
 
! Отговори
за 206 преди 13 години
Мерси, но няма да лягам :).....така и не разбрах що го изтриха 193....сигурно щото казва че всеки е отговорен са себе си, но вие предпочитате да чакате на Боко картофите :))
200
3
 
6
 
! Отговори
ЗА "ЧЕРВЕНОТО П преди 13 години
...ОТ ФОРУМА С МЕРАЦИ ПО...."АСФАЛТА"!!!!!ГРЕШИШ , МОМЧЕ .....ЗА *** КАТО ТЕБ ,СМЕ ПРИГОТВИЛИ ДА ЧУКАТ КАМЪНИ!НАЛИ РАЗБИРАШ...."АСФАЛТА" Е НАД, ТВОЕТО ПАРТИЙНО НИВО...ТАМ СЕ ИСКА АКЪЛ И УМЕНИЯ!ГЛЕДАЙ РОСЕН ПЛЕВНАЛИЕВ ...И СИ МЕЧТАЙ ДА СТАНЕШ ЕДИН ДЕН --КАТО НЕГО!
199
0
 
1
 
! Отговори
за 211 преди 13 години
Те вече са минали на възобновяеми източници - минават през *** и засмукват :))
198
0
 
3
 
! Отговори
До 204 преди 13 години
А по правописа съдя,че имате доставчик вече на нет в *** махала
197
2
 
2
 
! Отговори
България 2011 преди 13 години
Реална демокрация в България е много имагинерно понятие.Като прибавим някой подробности от българският пейзаж, то т.н. свобода става много манипулируема. За добро или зло нашата окрадена и крадена в момента държава е толкова безинтересна за спекулантите-милиардели, че е направо смехотворно да се мисли за "корупция във власта". НО еврофондовете са толкова привлекателни и магнетични за поредната гладна групировка т.н. българска ГЕРБ върхушка, че са готови на всякакви циркове.
196
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А по правописа съдя,че имате доставчик вече на нет в *** махала
195
2
 
5
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Другари,Кога ще е следващия вот ? :))днес има по малко плюнчовци,май устичките са ви пресъхнали :)
194
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес в парламента с идването на смърдела, цялата организирана пресъпност на държавата беше налице в oпозицията.
193
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АРЕ ВЕ ТВА 300 КОМЕНТАРА НЕМОЖЕТЕ ДА МИНЕТЕ ***..........
192
4
 
8
 
! Отговори
ГОТ ,ГОТ, ГОТ.... преди 13 години
...КАК СТЕ ЧЕРВЕНИ "АНУСЧЕТА" , ПИШЕШТИТЕ ВЪВ ФОРУМА...???!СТАНАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ЧЛЕНОВЕ НА ДРУЖЕСТВОТО С МНОГО ОГРАНИЧЕНА ОТГОВОРНОСТ..... "АД-ДОГАН-ХЕРСОН ***".....??!!ЧЕРВЕНИТЕ АНУСЧЕТА ОТ ПОЗИТАНО-20 , ВЛИЗАТ БЕЗ ПРЕПОРЪКИ !!!!ЗА СИНИТЕ АНУСЧЕТА ......ИМА ИЗИСКВАНИЯ:,,,,,ДА МОГАТ ДА СВИРЯТ НА ЧЕРВЕНА ФЛЕЙТА: "....НА КРАК О,РОБИ НА ТРУДА..."!
191
3
 
7
 
! Отговори
Червени псета преди 13 години
Не знаех, че асфалта ще изхрани 7 000 000 млн. българи!=================================================Ей така и не помръднахте от ниво 1989-та лайка ви да бера проста бе! 22 години по-късно червените лентяи още не могат да проумеят,че държавата не храни.Вие сте черното минало,а магистралите са бъдещето на тази държава!
190
3
 
0
 
! Отговори
до 193 преди 13 години
Грешка.Нито наркотици употребявам,нито на *** плаам,но въпреки това БГ не е добро място защото всичко е фалшиво ,даже мутрите(агенти под прикритие) и псевдо назначените милионери.А сега бегай да спинкаш и дано духа на Мърдохай ти каже на ушенце за борбата между труда и капитала.Аз скоро го сънувах,но некви кумонязи от ДС объркали технологията.