7-годишният Стилиян, който пострада с пиратка, още е в кома

През нощта момчето е претърпяло три операции
2 дек 2012 12:36, Петя Славова
29
 7-годишният Стилиян, който пострада с пиратка, още е в кома
Снимка: Булфото

Състоянието на седем годишния Стилиян, който пострада най-тежко при игра с пиратки, остава тежко, съобщи БНР. Стилиян е в кома и на апаратно дишане в клиниката по детска хирургия. През нощта са му направени три операции.

Още по темата
Момчето е с множество фрактури и наранявания на меките тъкани. Има и счупване на дясната ръка на две места.

Другите две момчета, по-леко пострадали остават в болница Свети Георги в Пловдив под постоянно лекарско наблюдение без опасност за живота.

Трите деца пострадаха след игра с пиратки. Експлозията е била предизвикана след като момчетата хвърлили пиратките в шахта между два изоставени обора, използвани за дезинфекция на животни..
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До BerlinТова трепе рибата! Журналята в сайта са ненадминати!
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Играчка - плачка!
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой каквото търси си го намира!
21
1
 
9
 
! Отговори
ДОТИ преди 11 години
Глупости на търкалета! Хвърлили пиратките в шахта и разбираш ли взривната вълна ги помела. Ха-ха-ха! Особено, когато пиратката е хвърлена в шахта. Най-вероятно са забърквали от адската смес Оловен Миниум и Бронз и нещо се е оплескало. Отново не се казва цялата истина, опитват се да ги изкарат ангелчета, а цялата вина да отнесе продавача на пиратките. Кажете най-накрая какви са били пиратките, щом са били пиратки.
20
7
 
4
 
! Отговори
aa преди 11 години
***
19
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам защо толкова шум се вдига за тези малки ***. Както някои преди мен са писали 3-*** *** направили поредната поразия, но този път потърпевши са самите те. Всичко е въпрос на интелект, възпитание и ценностна система. Другото са само излишни приказки.
18
1
 
9
 
! Отговори
pyro преди 11 години
Госрода нискоинтилигинтни журналисти натишети дефиниция за пиратка преди да творити такива глупости
17
6
 
9
 
! Отговори
Декември преди 11 години
Месеца на *** с пиратка в ръка,възраста няма значение.Да му мислят родителите,ако имат воабще мозък в главите си
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива наранявания не е от пиратка .. шахтата където са хвърлили пиратките е имало нещо много взривоопасно .. кой знае какви химикали са изхвърляли и никой не си правил трудо да обезопасява и т.н .. то цялата ни държава на това положение .. момчетата не са виновни на по 7 годинки ...
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе какви пиратки какви 5 лв. сега има ? Какво ни заблуждавате и за какво ни промивате мозъците? Тези деца са пострадали най-малко заради играта с пиратки! Вие журналистите защо не разследвате кой, какво и кога е изхвърлял в тази шахта дето е експлодирала или това за вас не е важно? Я малко си размърдайте поръчковите *** и разучете с какво е била пълна тази шахта и вижте кой е същиският виновник за тази трагедия.
14
7
 
3
 
! Отговори
Георги преди 11 години
#14 Американецо ти ми се праей там на бай х*у от Америка ама ние истинските Българи точно за това живеем тук за да можем да си правим къквото искаме а не да питаме някви 100 годишни бабички дали можем да си направим кефа...
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Trqbva da gi zabranqt tezi piratki!V Amerika,ako iska6 da hvurql na praznik piratki,purvo govori6 s kom6iite dali sa suglasni i sled tova se vika i edna patrulka da nabliudava horata dali deistvat spored pravilata za polzvane!
12
7
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
естественият подбор действа
11
2
 
10
 
! Отговори
Фен на Алов преди 11 години
Тротилова пиратка?
10
0
 
11
 
! Отговори
Berlin преди 11 години
Момчето е с множество фрактури... има и счупване на дясната ръка.
9
12
 
9
 
! Отговори
Али Химика преди 11 години
Какъв метан, какви глупости. Три труско-*** терористчета са били на учение и станал чок сакатлък. Радвайте се, защото тези "пиратки" може да бъдат взривени в някое училище.
8
2
 
51
 
! Отговори
До 4,5 и 6 преди 11 години
"Експлозията е била предизвикана след като момчетата хвърлили пиратките в шахта между два изоставени обора, използвани за дезинфекция на животни."В шахтите е останал метан от изпражненията на животните и е станал взрив от пиратката. Не знам дали знаете, ама органични отпадъци освобождават яко метан. Това е обяснението за мен.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чайниз пиратлъ!
6
1
 
12
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 11 години
Егати пиратката, това направо си е шашка с тротил!
5
1
 
8
 
! Отговори
Man United преди 11 години
Незнам каква е тая пиратка... дето те вкарва в кома.Не се казва абсолютно всичко.Е*ати пиратката заклевам се дето е е направила 3 деца едва ли не на парчета.....