Екшън и бутилки около централата на „Атака“

Двама души са леко ранени
Обновена: 17 юни 2013 23:54 | 17 юни 2013 23:21, Красимир Ангелов
634

Снимка: Булфото

Замеряне с бутилки и камъни беляза края на четвъртия ден от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски.

В иначе спокойната вечер напрежението в София ескалира към края на демонстрацията пред централата на "Атака", която бе обградена от десетки жандармеристи и автомобили на МВР.

Още от 7 часа симпатизанти и членове на „Атака“ спретнаха барикада около централата на партията на улица "Врабча" като се заканиха, че няма да допуснат протестиращи в близост до централата.

Малко след 22 часа шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

Още по темата

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

По информация на bTV най-малко двама души са пострадали от хвърлени камъни. Едно момче е леко ранено в ръката, а момиче е било изведено от множеството събрали се хора и не е ясно какво е състоянието й. По информация на агенция "Булфото" е ранен и техен репортер.

Преди да достигнат до централата на „Атака”, участниците на протеста преминаха покрай централите на БСП и ДПС, където скандираха „Долу БСП”, „Долу ДП С“, „Еничари” и „Оставка!” Пред централата на ДПС те изпяха и химна на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


634
Още по темата: атакапротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поркани и друсани *** мятат *** по други поркани и друсани ***. Цирк български ...
99
3
 
8
 
! Отговори
denim58 преди 11 години
До az-Няма да ти пиша по 100 пъти,че партията е ГЕРБ ! И ти си един от *** писачи на лъжи по форумите....Ще взема да Ви направя списък !А и няма какво да правим пред централата на ГЕРБ,защото те не управляват в момента или ти си живееш в месец февруари ,може би?!
98
2
 
17
 
! Отговори
удри преди 11 години
В тая държава е пълно с червени *** и не случайно сме най бедни в Европа и такива ще си останеме ако неги изметем.Помнете ми думата.
97
5
 
16
 
! Отговори
х преди 11 години
Долен Волен Болен е Анадолски мюфтия
96
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мая манолова лично е дала 6 000 000 на ибрика сидеров подарък от пеевски.
95
2
 
16
 
! Отговори
JK_ преди 11 години
Ето кой е КЪРТИЦАТА. :)) Не, че някой се е съмнявал де.
94
7
 
13
 
! Отговори
ГОЛЯМ СМЯХ!!! преди 11 години
В момента лидерът на "Атака" Волен Сидеров държи реч с мегафон, скрит под маса, която го предпазва от хвърчащите във въздуха бутилки!
93
15
 
10
 
! Отговори
МАРИЯ преди 11 години
Гледаме всичко на живо. За какво обаче всички пишат само глупости беее??? Някви пияни хвърлят камъни по Атака....вижда се всичкоооо! Нормалните протестиращи са си вкъщи вече. Платенит еот Герб нападат хората на атака, защото им изкараха кирливите ризии убеееее
92
7
 
16
 
! Отговори
-БОЛЯН ЛИДЕРОВ- преди 11 години
БОЛЕН Е ПРАСЕ И В Г*ЗА С ТУРЦИ СЕ Е*Е !! БОЛЕН Е ЕВТИНА *** И *** !!
91
9
 
20
 
! Отговори
:) преди 11 години
Днес 17 юни група младежи наподобяващи хитлеровата младеж заедно с видимо ненормалният им лидер окончателно погребаха последната капка доверие към създадената от комунистите и партия Атака.Виждайки как луксозният депутатски живот се изплъзва от ръцете му,ненормалният Болен реши да се скрие зад кордон полицаи и под няколко маси.При така създалата се ситуация,народът не успя да изкаже благодарността си с физически допир,но поне словом си показа мнението.Да се готвят Бсп,Дпс и останалите мафиоти.
90
12
 
16
 
! Отговори
908 преди 11 години
ЕГАТИ ПИЯНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ
89
8
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
до Zombi - да ли ще ям помашки к.р или не това си е моя работа, да не ти изнася защото говоря нещата такива каквито са. Теб те оставям в ръцете на съдбата, за това си на този хал и протестираш няма дори какво да ядеш ***.
88
7
 
12
 
! Отговори
удри преди 11 години
абе патриота.Гледам че си задеаскал знамето на Израел да те питам защо? Що незадеаска сърпа и *** и петолъчката? Именно заради петолъчката си най беден и нещастем в Европа.Така ти се пада ***
87
2
 
5
 
! Отговори
denim58 преди 11 години
До ТHE ПатриотНай-нахално лъжеш ! Има разпечатки в парламента ,първо ги виж и след това пиши лъжите си ! А може би си от онези ,на които им плащат ,за да лъжат по форумите.....
86
20
 
10
 
! Отговори
И Топалов преди 11 години
ГЕРБ ЗАВИНАГИ
85
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Феновете на ибрика са много ограничени и надрусани
84
1
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
1 3 Шоп преди 2 минутидо 83 - викаш да пометеш тия "Помаци", но слушаш народна музика слушаш истинската музика излизаща от гайдите на родопчани , и викаш Гордея се че съм Българин, да тия хора там в Смолянско са помаци и повечето са мюсюлмани и в тях е истинския дух на България. Как не се научихте да не делите хората бе , всяко стадо си има и добри и ***. За това Исус се смее на България и е на този хал. Неможе да седиш в София и да кажеш онези хора там в Смолян са големи *** ***
83
15
 
10
 
! Отговори
London calling преди 11 години
А къде е Боко краставата празна банкянска тиква-закрилникът на България? Потрива ръце в щаба на герб и си мисли че отново ще сучи от парите на народа. Няма да ти стане играта пИдале.
82
4
 
23
 
! Отговори
в Русия съм преди 11 години
Волен Сидеров с действията си пак ще спаси правителството,понеже умишлено измества акцента на протеста и гнева на хората от правителството към Атака.От утре протестите ще са срещу Атака а не срещу правителството.Пак се е нагушил с парички,понеже той нищо не губи и да има избори и да няма избори той както и БСП,ДПС и ГЕРБ си имат твърд електорат който при сегашната изборна система ги вкарва в парламента.Така че никоя партия не иска промяна,понеже две трети от тях ще останат извън хранилката.
81
6
 
22
 
! Отговори
удри преди 11 години
Волен-Долен предател.Като пропадне тая държава помни че ти си един от виновните и не случайно ще получиш шамар от народа на изборите а те наближават