Екшън и бутилки около централата на „Атака“

Двама души са леко ранени
Обновена: 17 юни 2013 23:54 | 17 юни 2013 23:21, Красимир Ангелов
634

Снимка: Булфото

Замеряне с бутилки и камъни беляза края на четвъртия ден от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски.

В иначе спокойната вечер напрежението в София ескалира към края на демонстрацията пред централата на "Атака", която бе обградена от десетки жандармеристи и автомобили на МВР.

Още от 7 часа симпатизанти и членове на „Атака“ спретнаха барикада около централата на партията на улица "Врабча" като се заканиха, че няма да допуснат протестиращи в близост до централата.

Малко след 22 часа шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

Още по темата

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

По информация на bTV най-малко двама души са пострадали от хвърлени камъни. Едно момче е леко ранено в ръката, а момиче е било изведено от множеството събрали се хора и не е ясно какво е състоянието й. По информация на агенция "Булфото" е ранен и техен репортер.

Преди да достигнат до централата на „Атака”, участниците на протеста преминаха покрай централите на БСП и ДПС, където скандираха „Долу БСП”, „Долу ДП С“, „Еничари” и „Оставка!” Пред централата на ДПС те изпяха и химна на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


634
Още по темата: атакапротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
380
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Болен е първата колона на дпс.
379
13
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ибрика загуби всичко. Останаха му само милионите от пеевски и шепа надрусани наркомани. Сега може да влезе само на гей парада със станишев.
378
30
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОРЕШАРСКИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА,КОГАТО МУТРАТА БОРИСОВ И ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ВЪРНАТ МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ БЪЛГАРИТЕ,КОГАТО СТАНЕ ЯСНО КАК ЗАДКУЛИСНО КОСТОВ ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ,КАК ЗАДКУЛИСНО ЕДНА МУТРА СТАНА ПРЕМИЕР И БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ,КОЙ И КОЛКО ОТ НАШИТЕ ПЛАЩА БУДА БОРИСОВ НА АННА ЦОЛОВА И НЕЩАСТНИКА НИКОЛАЕВ,НА НОВА, ЗА ДА МАНИПУЛИРАТ НАРОДА.НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ!
377
16
 
41
 
! Отговори
Протестант преди 11 години
Волен ще ти напляскам малкото дупенце
376
3
 
8
 
! Отговори
:-) преди 11 години
Тия еднакво сбърканите лендскейп аватари служебно от централата ли ви ги направиха?
375
50
 
17
 
! Отговори
diadko50 преди 11 години
Протестиращите са водени от алчноста и омразата и затова нямат шанс да победят.
374
2
 
22
 
! Отговори
:-) преди 11 години
Както виждаш той не дразни никого. Просто мята камъни по хората.
373
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, бе!!!!!!!! Хайде да се изпотрепаме, българи срещу българи, какво падение, Боже!!!!!!!!! Да се очистим взаимно, за да може *** спокойно да завладеят държавата... Слепци сме, нямам думи.........
372
34
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези чалга маняци не разбраха ли че Волен Сидеров е закона!Къде са тръгнали да пикаят срещу вятъра!АТАКА,ДПС И БСП са велика сила с пет милиона привърженици.Ще спазвате закона и каквото там ви кажат иначе ВОЙНА И КРЪВ!
371
25
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 11 години
Много интересно защо най-яростните протести не са там където трябва,а са пред централата на "АТАКА"-какво толкова ги дразни Сидеров-бил предател,кой и какво е предал,ми той е с най-малката парламентарна група.Е това че казва някои истини явно на някои не им харесва.Ание не сме ли предатели като допускаме една етническо-религиозна и противоконституционна партия "ДПС" да има повече депутати ок която и да е БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. Да живее БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРИ !!!
370
10
 
36
 
! Отговори
:-) преди 11 години
Айде стига вече, герб тука герб там. Плащали за бюлетини, за протести, изнасяли с авиоотряд, че и за тях останали. Народа бил лумпенизиран и платен. Сидеров - ти народен представител а замеряш народа с камъни - прочети конституцията. Според нея вече си престъпник.
369
5
 
10
 
! Отговори
до 587 преди 11 години
брани *** на волен.
368
9
 
26
 
! Отговори
revlio преди 11 години
Снощи унижиха го публичноНО ОТ ИСТИНАТА БОЛИвОЛЕН плачеше ,че може да загуби възможноста пак да гласува срещу народа си ПРЕДАТЕЛЯ ПЛАЧЕШЕ
367
34
 
13
 
! Отговори
diadko50 преди 11 години
АТАКА брани честа на България.
366
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снощи тези осверипяли хомота показаха намерението си за война!Щаба беше под обсада от пидали!Само картечницата липсваше...
365
23
 
18
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 11 години
Бойко, като дойдеш пак на власт колко време мислиш, че ще управляваш, *** ?!На втория ден ще те смачкаме с 10 пъти по-многобройни протести от твоите еничери !
364
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо изобщо му се обръща внимание на тоя лумпенизиран *** Сидеров????? Хората видяха какво струва, нека си го оставим да агонизира сам от собственото си безумие.
363
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези какво право имат да развяват българския национален флаг,като не излизат от чалоготеките,откъдето се надъхват и започват "своя" протест!? Кълчете се на чалга под българския флаг! "Добре" изглежда.
362
15
 
21
 
! Отговори
123 преди 11 години
ВОЛЕНЕ, СВАЛИ СИ ЧАЛМАТА!
361
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До muchachoteАма гласувай, кой ти пречи? Само като ти чета поста и ми става ясно че точно за тях трябва да гласуваш, за никой друг! Такива като теб нямат място другаде.