Ромски банди мародерстват след водното бедствие

Трошат и ограбват коли наред
Обновена: 22 юни 2014 10:15 | 22 юни 2014 07:40, Камелия Цветанова
395
Ромски банди мародерстват след водното бедствие
Снимка: Булфото

Ромски банди мародерстват в поразения от водното бедствие варненски квартал "Аспарухово". За това съобщи 19-годишният Калин Петков при среща с кмета на града.

Още по темата
Калин живее в първата ударена от пороя къща и се спасил като по чудо, качвайки се на горния етаж, пише "Монитор". 

Пред кмета младежът разказа, че мародерстващите банди в квартала ходят и обират колите, които са потрошени от пороя. Те обаче започнали да трошат и ограбват и оцелели возила.

Мародери се възползваха от тежката ситуация и в Добрич и отмъкнаха два телевизора от къща по улица "Копривщица".

Тя се намира в един от най-засегнатите райони от наводненията в Добрич,  близо до Хуманитарната гимназия. Там водната стихия наводни къщи, детска градина и много други обекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
26
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вместо да се вайкате че крадяли-замислете се.Краде се от този който притежава имущество.А дедо ми казваше: "ще вземат на босия опинците" - ако си беден и нямаш нищо---Извода е от Библията:"Не си събирай богатства на земята, които молец изяжда, крадец краде, ръждясват"---Изпълнението е от човека който слуша Божиите закони.--Вместо да търсим вината в *** задайте си въпрос на себе си:"Как бих постъпил аз при подобна ситуация, ще се поддам ли на изкушението?"Изкушенията са около нас.
148
0
 
22
 
! Отговори
Ghost преди 10 години
Полицейски час веднага!И кой хванат минимум 20 г в панделата по извънредна процедура.Мародер в бедствие!!!Ще има късмет да не го линчуват на място ако го хванат.Маийкаа ви... и м....лите
147
0
 
34
 
! Отговори
българи-педали преди 10 години
Така ще е след като ние българите продължаваме да се държим с *** като *** и да толерираме престъпленията им. *** трябва да се мачкат като ***! Тази долна *** само с бой и репресии се управлява!
146
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То целият Прованс е заприличал на Мордор, каруци пълни с *** върлуват по селата.
145
0
 
20
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
АКО АСПАРУХ МОЖЕШЕ ДА ВИДИ *** В МЕСТНОСТ КРЪСТЕНА НА НЕГОВО ИМЕ..ЗНАМ ЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ ОБЯВИ ЗА ВИЗАНТИЕЦ ПРЕДПОЛАГАМ...СРАААААМ
144
2
 
3
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Кибико, кого призоваваш? Ако не се намеси Русия, моята планина, скоро ще прилича на мордор.
143
1
 
20
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
ВЪН *** *** ОТ БЪЛГАРИЯ...А ЗА ИЗПЪТ ПРАСЕТО ПЕЕВСКИ ДА ИМ ГО ЗАТВОРЯТ В БУРКАНИ ЗА ХРАНА...ЩЕ ИМ СТИГНЕ ДОРИ И ДО НАМИБИЯ ДА ОТИДАТ...
142
0
 
18
 
! Отговори
Ковник преди 10 години
А полицията къде е?
141
1
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до ВасилчоТе и санитарите от Карлуково не са видяли, че са те изпуснали, но не го правим на проблем, нали?
140
0
 
24
 
! Отговори
аз преди 10 години
Да се обяви военно положение и армията да стреля на месо!
139
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кутев сега звъне и вика: Никакви пари, никакви! Кви са тия коментари бе, на изборите само семейството на Станишев ли ще гласува за Партията, губим си най- твърдия лекторат! Пиши там, че това са дегизирани българи, щото тия така или иначе няма да ни подкрепят и за к'во са ни тия ***?!-Лоша работа, пак ще се кара на мускули, щото аз не мога да напиша- да живеят ромите, нека си живеят, НО ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА И ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!
138
5
 
7
 
! Отговори
съжалявам преди 10 години
Крадеца си е крадец без значение етнос и националност и цвятДобрия и Богобоязлив човек си е добър и Богобоязлив без значение етнос и националност и цвят---Нацията българин не ни прави автоматично светии--Ако си живял с българин в чужбина ще знаеш много за "българските ценности"
137
0
 
26
 
! Отговори
пенсионер преди 10 години
Спрете да пишете за тези гнусни ***. Побъркахте ни с телевизия и интернет за това което си заслужават и го получиха.
136
11
 
13
 
! Отговори
Ей герботролчета преди 10 години
Много *** на Герб тука бе :))) Бсп това ,Бсп онова....Борисов бил най-великия :))))))смях, с тези коментари не помагате на Герб а още повече отвръщавате хората от тази партия!В момента се коментира нещастието на хората , това не е предизборна пропаганда
135
0
 
15
 
! Отговори
ined преди 10 години
В петък колите на жандармерията обикаляха из Аспарухово, ама събота и неделя никакви ги няма и *** плъзнаха да онесат "трофеите".
134
0
 
32
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Уморен съм. Цяла седмица съм блъскал като луд. Иначе отивах да помогна в Аспарухово с двете си ръце. Но като чуя за *** да мародерстват...кръвта ми кипва! Ваш'та майка да е.а *** уродлива! Ех че не съм от Аспарухово! Ще ви изколим, ве *** ***!
133
0
 
28
 
! Отговори
123 преди 10 години
По време на бедствия и разрушения, мародерите се отстрелват на място! Без предупреждение....
132
0
 
39
 
! Отговори
Трапера преди 10 години
По време не бедствие или война, мародерите се наказват със смърт.
131
4
 
20
 
! Отговори
ТуТМаник преди 10 години
Некой нещо друго да е очаквал ? Въпроса е че всички ПОМОЩИ ЩЕ ОТИДАТ за ПОЦИНКОВАНИТЕ за да МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ОТНОВО ....И както се ОЧЕРТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ Е САМО ПОПУЛИСТКИ ТРИК ....НЕ Е НУЖЕН РЕФЕРЕНДУМ - ДРЪВНИЦИТЕ МОГАТ И ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА ГО ПРИЕМАТ - НО ЯВНО ТИКВУН ГО Е СТРАХ ЧЕ НЯМА ДА ИМА С КОЙ ДА СЕ КОАЛИРА ......
130
5
 
9
 
! Отговори
КиБик преди 10 години
Само глупаците се вторачват в кокошкарските *** кражби, вместо да насочат гнева си към тези които вече 25 години разграбват безнаказано България НА ЕДРО. Но платените медии са затова - да отклоняват вниманието от големите проблеми, да пречат на нацията да се обедини и да пазят истинските виновници за жалкото дередже в което се намираме.