Ромски банди мародерстват след водното бедствие

Трошат и ограбват коли наред
Обновена: 22 юни 2014 10:15 | 22 юни 2014 07:40, Камелия Цветанова
395
Ромски банди мародерстват след водното бедствие
Снимка: Булфото

Ромски банди мародерстват в поразения от водното бедствие варненски квартал "Аспарухово". За това съобщи 19-годишният Калин Петков при среща с кмета на града.

Още по темата
Калин живее в първата ударена от пороя къща и се спасил като по чудо, качвайки се на горния етаж, пише "Монитор". 

Пред кмета младежът разказа, че мародерстващите банди в квартала ходят и обират колите, които са потрошени от пороя. Те обаче започнали да трошат и ограбват и оцелели возила.

Мародери се възползваха от тежката ситуация и в Добрич и отмъкнаха два телевизора от къща по улица "Копривщица".

Тя се намира в един от най-засегнатите райони от наводненията в Добрич,  близо до Хуманитарната гимназия. Там водната стихия наводни къщи, детска градина и много други обекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Dnes.bg защо цензурирате коментара ми, казах следното:"При аварията във Фукушима и цунамито, най-големия помощник на местното население беше Якудза. Да видим дали сега *** ще вземе пример от тях и ще помогне на съгражданите си."Защо изтрихте "***"?
168
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако е вярно посоченото в заглавието, то това означава, че полицията отново не си върши работата!
167
0
 
21
 
! Отговори
Гневен българин преди 10 години
Реална и обективна равносметка-тамошните *** са изсекли безнаказано и с "благословията" и знанието на местната власт горските масиви в зоната,в резултат на което сътвориха воден апокалипсис,убиха над 10 българи във Варна,оставиха много от тях без домове,без автомобили,магазини и надежди,а за награда ще получат помощта на държатата,която българите дори няма да видят и между спасителните операции грозниците се "обзавеждат" като трошат автомобили и грабят от тях.Ето какво се случва .
166
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Събирайте се и ги трепете на място мародерстващите. Това ли да ви уча?
165
18
 
0
 
! Отговори
Не на нациите !! преди 10 години
СРещнах през живота си много ***, които казват "дай леб-(хляб)-което НЕ Е ГРЯХ-ПРОСЕНЕТО Е ОТ БОГ--И много други българи и небългари КОИТО казват "да направим далавера" -не защото нямат какво да ядат, А ЗА ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ.--БОЖИЯ НАРОД НЕ СЕ ДЕЛИ НА НАЦИИА СИ ПОМАГА И НЕ ТЪРСИ ВИНАТА У ДРУГИЯ А В СЕБЕ СИ!--Хората не признават тази ИСТИНА - НО БОГ НИ Я ПОКАЗВА ЧРЕЗ КАТАКЛИЗМИТЕ КОИТО ИМА ДА ДОЙДАТ НА ЗЕМЯТА.
164
4
 
2
 
! Отговори
художника преди 10 години
До Нека Бог съди-не ниеМи то Бог ни осъди, остава НИЕ да си извлечем поука.А на *** да направим ЗАБЕЛЕЖКА, че не трябва да мародерстват.....щото Бог ще ги осъди???
163
0
 
17
 
! Отговори
чикатило преди 10 години
Развържете ни ръцете за 72 часа и ние сами ще се справим с мародерите.Само обещайте да не ни се търси наказателна отговорност след това,а ние се ангажираме квартал с името Максуда повече да не фигурира повече на картата на Варна
162
1
 
1
 
! Отговори
Нека Бог съди-не ние преди 10 години
До художника
161
0
 
23
 
! Отговори
мен преди 10 години
Лешояди! Мършояди!Те при катастрофи обират колите и жертвите.
160
0
 
21
 
! Отговори
Petronius преди 10 години
Както в Западна Европа не пропускат да ни очернят, заради рахатлъка на Турция, така и ние да не пропускаме да показваме грозното лице на ***, издигнат в култ от глобалистите!
159
0
 
7
 
! Отговори
koneff преди 10 години
Ми тфа са ви колегите по глас бе! Не са ви виновни *** ами сами сте си виновни вече 25 години...
158
1
 
11
 
! Отговори
хаидрих преди 10 години
по позорно нещо от мародерство то няма смилетесе над *** разтрел на място
157
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пишете си простотиите, ***.Но помнете, че това е страшно. Мародерството е най-тежкото престъпление в почти всяка страна.Преди премахването на смрътното наказание - мародерството и държавната измяна бяха единственитое престъпления не срещу личността с наказание смърт. Обаче в тая изгнила *** като България има само *** ***.
156
0
 
24
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
До GhostПриятелю, аз съм по-краен. На война като на война! Мародерите трябва да се разстрелват на място, както по време на война! Защо във Фукушима нямаше и ЕДИН случай на мародерство? Защото там живеят хора с чест и чувство за гражданска доблест и солидарност. Трябва да се изчисти ***! Не ме интересува етническата принадлежност на когото и да било и какво ще каже Барозу и &.
155
0
 
20
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 10 години
Предлагам полицията да започне стрелба на месо по мародерите и то без предупреждение!
154
0
 
21
 
! Отговори
художника преди 10 години
До съжалявамДа, прав си -Крадеца си е крадец без значение на етнос и националност и цвят.Но не слагай българите под общия знаменател, докато за *** това е традиция. Та те дори си крадат булките... И не съм живял с Българи в чужбина, но познавам много успели Българи там. А ти ми покажи един *** успял в чужбина.
153
1
 
3
 
! Отговори
ROM преди 10 години
До Анонимен;192- AZ SAMIAT SAM OT TAZI OPSHNOST I ZNAM 4E ZA VSI4KO LOSHO V TAZI STRANA VEDNAGA GO PREPISVAT NA ROMITE,NE E NYZNO DA GI OBI4ASH ILI MRAZISH NIKOI NE IZBIRA KAKAV DA SE RODI.. DOSTATA4NO E DA POKAZESH RAZBIRANE ZA DA BADESH I TI RAZBRAN.ISTORIATA POKAZA 4E NE VAZNO OT KOI ETNOST SI ,A DALI SI 4OVEK STOINOSTEN,POMIARA SI E POMIAR A NAVSIAKA DE IMA I DOSTOINI XORA ZA YVAZENIE...
152
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мародерството трябва да се наказва доживот !!!! Няма полиция, няма армия, добре дошли в ромското гето България.
151
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябвa дa си обичaме ромите, все пaк те сa бъдещето нa Бългaрия!
150
0
 
0
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Kолега, аз съм ландкрайс Ротвайл, но си обичам моята планина.