Приемаме "джендър" конвенцията и юруш... българите сменят пола

Експерт твърди, че Брюксел ни натиска за Истанбулската конвенция
Обновена: 23 яну 2018 12:03 | 23 яну 2018 12:00, Анисия Иванова
317

Върху България се упражнява огромен натиск от Брюксел да приеме Истанбулската конвенция, коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Велислава Дърева.

"Такъв натиск върху България беше упражняван по повод трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй". Тогава от Брюксел казваха или ги закривате, или няма да няма да ви приемем в Европейския съюз", обясни тя. Според нея това изнудване сега се повтаря.

Още по темата

Скулпторът проф. Велислав Минеков пък е на мнение, че конвенцията не е задължителна за приемане от нашата страна и дори е частично излишна.

"Домашното насилие не се разрешава и сега", обясни той.

Велислава Дърева каза още, че според нея тази конвенция е опит да се внесе "джендър" идеологията.

"Джендър образованието трябва да влезе на всички равнища", подчерта тя.

Дърева обясни още, че в резултат на "джендър" образованието, в Англия са открити специални клиники за смяна на пола. По думите ѝ оттам всяка година преминават по около 2000 деца.

Проф. Велислав Минеков пък каза, че случаите със смяната на пола са редки и са личен избор. По думите му обаче няма да бъдат спрени никъде в Европа.

"Това е изкуствено създадена тема с тази конвенция. Корупцията, унищожението на гражданските ни свободи, унищожението на свободата на словото - това са темите. Истанбулската конвенция е накрая", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
25
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Абсолютно права, забрави за натиска и за юп и сс23, и за санкците срещу Русия... Обшо взето все национални трагедии, но по големите тепърва предстоят, джендъра няма да мине ако ще и бойко да падне от власт. Има фондове които ес ще разпределя за новите джендърски програми на сорос и тези пари им трябват, това че поту чват цяла европа какво им пука
25
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено,че Брюксел ни натиска.Брюксел за нашите управляващи е светая светих,нищо,че се кланят и кръстят пред камерите абсолютно лицемерно,но за пореден път им лъснахаха голите з...ци.
24
2
 
27
 
! Отговори
СОФИЯ ДО бРЮКСЕЛ преди 6 години
Ние затова не искаме и Брюксел бе, алаааанкооолллууу.
23
3
 
40
 
! Отговори
Minnie Mouse преди 6 години
Искат да сбъркат децата и да изкривят ценностите им.
22
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стигнах до името ДЪРЕВА и спрях да чета.
21
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се намираме в съветския съюз за да ни нарежда някой какво да приемаме.
20
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като приеме пенделската декларация Тиквата вече ще може законно да си направи дупка отдолу че да може Симитлийския кмет да го лашка и у двете дупки!
19
2
 
39
 
! Отговори
Умен преди 6 години
А Конвенцията за свободата на словото кога ще я приемат, че тук трият коментари като изоглавени трансцискросджендъри?
18
3
 
47
 
! Отговори
НЕ преди 6 години
Има разлика! Ние НЕ приемаме НЕМОРАЛНАТА гнусотия! На нас ни я налага ЕС. За да я приемем-сами трябва да сме я поискали и потърсили. Ние не сме приемали и исляма-наложен ни е насила! А тази конвенция е хиляда пъти по гадна и от исляма и ще окаже влияние на поколения напред, така както сега исляма оказва влияние! Ние БЪЛГАРИТЕ НЕ приемаме неморалността и гнусотията! Ако трябва -ЕС ще разтурим, от него ще излезем-но няма да приемем тази гадост!
17
3
 
45
 
! Отговори
ТРЗ преди 6 години
Мъжете ще могат да се пенсионират по-рано като приемат социален пол жена. Ако НОИ се възпротиви, това ще е нарушение на правата им.Пък като се замисля, след като може да кажеш, че си жена, защо да не кажеш, че вече си на 65, вместо на 45 и да те пенсионират?!
16
2
 
52
 
! Отговори
Абе стига глупости преди 6 години
Има само два пола - мъж и жена. Останалото са психични отклонения които в повечето случаи подлежат на лечение.
15
22
 
5
 
! Отговори
Бранимир преди 6 години
Отмина времето на отнемане свободата на личноста и насилствените режими така че премиряваите се и се освещавайте защото иде свет
14
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв е този Pr от управляващи за тази конвенция , колко им платиха да се гаврят и да опитват да насадят щуротиите си
13
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да наричаме герберастката пихтия вече, Суджуци, Бай ***, Крадци и Ментарджии, Продажници и кво ли не. Поради това, че Суджука е обещал да се приеме и ратифицира, ще накара послушниците си да гласуват за. И остава да им казваме Гей - Суджуци. Баси продажното семе са Суджиците. Гласувайте за тях и утре ще трябва да доказвате, че сте мъж, жена или некакъв пол, като си сваляте гащите.
12
22
 
7
 
! Отговори
руснака преди 6 години
Не може насилието в семейството да е нещо нормално. Жената или мъжа не е собственост, неудушеен предмет, с който можеш да се отнасяш както пожелаеш, като същото се отнася и собтсвените деца. Това, че те са деца някому, не означава, че трябва да ги удря, това също трябва да се криминализира и да се подвежда под отговорност.
11
36
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да го разбера тоя свят.... Точно този травестит Дърева трябва да е с две ръце за приемането на конвенцията.
10
4
 
15
 
! Отговори
руснака преди 6 години
До Анонимен2 (***)Половината от изказвнаето ти, се съгласявам, но останалото е абсолютно тролене, да тролене, защото си анонимен обиждаш и заклеймяваш. Истината в изказването ти е само, че наистина не знаят за какво става на въпрос.Тук във всичкото това не видам къде видя рософили путинофили ... и т.н.
9
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не я ратифицираме какво? :DЩе ни изгоните от ЕС, ще ни бомбардирате, ще ни спрете парите? Вие сте ни обсадили като Сюлейман Велики Константинопол и разчитате да ни изтощите от глад ли?:D Ние тоя филм сме го играли, и точно тук КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА ,колкото и да се напъвате.Смешници...
8
41
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласът на Москва - Велислава Дърева
7
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четвърти и пети пол ще има ли.За да знам какъв да си избера.