Приемаме "джендър" конвенцията и юруш... българите сменят пола

Експерт твърди, че Брюксел ни натиска за Истанбулската конвенция
Обновена: 23 яну 2018 12:03 | 23 яну 2018 12:00, Анисия Иванова
317

Върху България се упражнява огромен натиск от Брюксел да приеме Истанбулската конвенция, коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Велислава Дърева.

"Такъв натиск върху България беше упражняван по повод трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй". Тогава от Брюксел казваха или ги закривате, или няма да няма да ви приемем в Европейския съюз", обясни тя. Според нея това изнудване сега се повтаря.

Още по темата

Скулпторът проф. Велислав Минеков пък е на мнение, че конвенцията не е задължителна за приемане от нашата страна и дори е частично излишна.

"Домашното насилие не се разрешава и сега", обясни той.

Велислава Дърева каза още, че според нея тази конвенция е опит да се внесе "джендър" идеологията.

"Джендър образованието трябва да влезе на всички равнища", подчерта тя.

Дърева обясни още, че в резултат на "джендър" образованието, в Англия са открити специални клиники за смяна на пола. По думите ѝ оттам всяка година преминават по около 2000 деца.

Проф. Велислав Минеков пък каза, че случаите със смяната на пола са редки и са личен избор. По думите му обаче няма да бъдат спрени никъде в Европа.

"Това е изкуствено създадена тема с тази конвенция. Корупцията, унищожението на гражданските ни свободи, унищожението на свободата на словото - това са темите. Истанбулската конвенция е накрая", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
22
 
! Отговори
Покажете преди 6 години
Тези ,които ни насилват да приемем тази гнусотия-да дадат личен пример колко е "убава" тая конвенция. Да си облекат внуците и момчетата в полички, да ги гримират и да ги пуснат на чичковците бежанци. И момичетата им също, а тези момичета -техните, които не искат да станат момчета- да бъдат вкарани в мъжки затвор! Да покажете нагледно какво ни чака и колко "убаво" ще е!!! Гнусни извратени продажници! Г-н Борисов- ще облечете ли внука си в рокля ,ще му сложите ли червило?Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2018/01/23/otec-dionisii-kym-borisov-i-ministrite-mu-vyn-ot-hrama.365870#comm
45
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българи,защо мълчите?
44
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За българския посткомунистически селянин 'края на света' отдавна е дошъл.
43
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знам проблемите на всякакви девианти - кросджендъри, травестити, двуполови, непоределени, еманципирани, феминистки и прочие. Навсякъде само за тях четем и слушаме.Аз съм бял мъж на средна взъраст вече, бачкам, гледам семейство, плащам здраво данъци, хрантутя "системата". Обаче за моите проблеми някък си никой не ще да говори.
42
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селяни, иде реч да не биете жените си ... а че голяма част от вас сте обратни - няма да казваме на никой !
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИдва края на света!================Нас всичко ни подминава...D
40
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво налага точно сега тази конвенция да се приема и целия парламент да се занимава с нея вместо с проблемите на българското общество?
39
14
 
5
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
голяма дъвка задъвкахте с тая формална конвенция... голям праз ... в Бг и без това законите се прилагат както дявола чете евангелието... и 20 пола да формулират все ми е тая
38
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе каква смяна на пола какви 5 лева, иде реч за конвенция срещу домашното насилие, престанете да говорите глупости, или може би за Вас е нормално да си биете жените и децата, да продавате дъщерите за булки или секс робини, е срещу това е конвенцията, и който е срещу нея, значи подкрепя всички тия уродливи явления
37
13
 
5
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Реакторите ВВЭР-440 в Козлодуй са дефектни. В този случай за да замажат гафа на братушките, нашите политици разиграха сценката "натиск от Брюксел" и спряха реакторите ВВЭР-440 в Козлодуй, а ДОСТА ХИТРО Кунева изврънка и пари за това от европейците.
36
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идва края на света!
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще броим нормалните депутати и политици. Някои досега се криеха, но дойде моментът на истината! Всички ***, две крачки напред!!!
34
6
 
11
 
! Отговори
бай иван преди 6 години
От един месец само тази конвенция дъвкате. А не можахте ли да поне веднъж да я качите да я прочетем, понеже всяка страна чете само това което на нея и е удобно.Най-накрая да се разбере дали става въпрос за трети пол или само за домашното насилие.
33
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дърева да се погледне в огледалото и после да обяснява за ***.
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ни е виновен нито тиквун,нито суджк,нито кой да е национален ***,защото всички те са ПРОСТО СЛЕДСТВИЕ НА ЦЕЛОКУПНИЯ ***,НАРЕЧЕН "НАРОД",С ДРУГИ ДУМИ,НА ВСИЧКИ НАС!!!от 27 години се гаврят както си искат и ние,НИЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОГРОМНОТО МНОЗИНСТВО ОТ ПЛЮЖЕЦИ,стоим търпим и поемаме,ли,поемаме,НО НИКОЙ НЕ РЕАГИРА!!ЗАТОВА,ПАДА НИ СЕ,ТОВА,КОЕТО САМИ СИ ПРАВИМ!Затова сега нацпредателите ще си "поемат" конвенцията,а утре,утре,ще почнат насилствено да сменят половете на децата ви!!!
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все ми е тая. За да се юрне някой да си сменя пола, значи има такава нужда. Кои сме ние, че да го спираме. На мен подобни индивиди не ми пречат, и не ме бъркат.Пречи ми обаче всичката тая публичност и крещене по подобни теми. Всякакви конвенции и ограничения са излишни. Има конституция, закони, наказателен кодекс. Достатъчно е те да се спазват.
30
2
 
34
 
! Отговори
българина преди 6 години
Герб са се наежили да усвояват джендърски фондове като спрат сегашните, за това цецка захариева каратанчева и бойко дават зор, те не са българи, нс ги чака
29
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Натискат ни и още как! Само не зная срещу какво се изтъргува Бойко, та два пъти им обеща да ратифицираме плана на Луцифер!
28
1
 
33
 
! Отговори
Надя преди 6 години
Не разбрахте ли,че искат да приемат конвенцията,защото другарката Цачева все още не може да реши от кой пол е.
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Besobrasie pak ni nasilvat ot van dupedavzite na gerb tasi konven. E besobrasna ne moralna nama nischto obschto s saschtia na jenite i dom nasilie to schte orodalji v bg i po sveta bednosta v bg pravi horata agresivni rasvodi mutrite korumpiranite po varhovete 28 g v bg te sa vinovni milionerskite zarvuli komunjagite kouti sega sa gerb mutri milioneri toja deto go gramnaga 100 firmi imal 30,000 dal bs gerb sa isborite priatel s zezo ot kade 100 firmi cikadjiiskata mutra e imal pari