Мениджърът на Кобрата: Няма паника, ще бъде доста интересно

Ивайло Гоцев: Има достатъчно факти, които оборват историята на Суши
29 мар 2019 13:35, Нели Христова
217
Мениджърът на Кобрата: Няма паника, ще бъде доста интересно
Снимки: Булфото

"Няма паника. Имаме достатъчно факти, с които да докажем истинската история, а не тази, която се представя в момента",  това каза пред bTV мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев. Той се закани, че съвсем скоро наяве ще излязат подробности за отношенията между българския боксьор и репортерката Джени Суши, които са много интересни.

Още по темата

Няколко дни след инцидента с целувката, журналистката Джени Суши реши да даде на съд Кобрата, като на своя страна привлече адвокатката Глория Олред. Те искат пълно разследване на действията на Пулев. Докато тече проверката, лицензът на боксьора за щата Калифорния беше отнет временно. Изслушването и на двете страни ще се състои на 14 май пред Атлетическата комисия в Калифорния

"Решение на комисията няма. Това са административни мерки, които тепърва ще се разглеждат. Всеки има дума, всеки има глас, ние сме в Америка. Видяхте какво стана с девойката. Тя използва своите права. Тепърва ще излязат много факти. Не съм участвал в тези картини, така че тя да си прави сметката. Тепърва нейната история ще бъде разгледана", заяви Гоцев.

Джени Суши не отрече, че е била на партито на българските боксьори след победана на Кобрата над Богдан Дину. По думите й обаче, тя искала само да вземе още интервюта от други спортисти. Според Пулев, журналистката е показала интимност с други мъже.

"Временно му е отнет лиценза. Ще има изслушване след няколко седмици. Няма паника. Изслушването е резонно, двете страни ще представят фактите си. Имаме достатъчно факти да надделеем и да покажем на света истинската история, а не тази, която се представя в момента. Стегнете си коланите, ще бъде доста интересно. Тези факти ще излязат когато е време, сега не е. Кубрат Пулев може да се състезава в цял свят, България и Америка, след като излезе всичко наяве", заяви Гоцев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сам си е виновен. Сега маститата адвокатка Глория Олред ще го обрули стабилно.
3
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ой тигре, тигре, имаш ли пари?
2
13
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Давай Кобра с теб сме. Разбии я.
1
2
 
40
 
! Отговори
Koko преди 5 години
История достойна за филм. Очакваме сценария да се развие като по книга.